Jump to content

Co sądzicie o Adagio Dazzle?

Shine Star
 Share

Recommended Posts

Charakterek ma tylko niezbyt miły.

Ciężko, żeby antagonistka była miła. :fluttershy4: Ale cóż, niektórym jednak bardziej "do twarzy" po jasnej stronie mocy, jak Sunset. Ale jakoś Adagio w roli dobrej uczennicy nie widzę.

• 2 months later...

Ta antagonistka i jej "psiapsióły" niesamowicie mnie irytowały. Taka ekipa przewaliła się w 5498594854985949 "komediach" dla nastolatków. Jaś kocha Małgosię, wszystko jest OK, ale pojawiają się ONE - takie które wymyślają debilną intrygę, rozbijającą związek Jaś & Małgosia. Na koniec wszystko się wyjaśnia, a one same, rzecz jasna zostają upokorzone i wyśmiane. Jakieś podobieństwa do Rainbow Rocks? Tylko wątku miłosnego brakuje, bo rozchodziło się o muzykę.

Oby w "ewentualnej" (czytaj - pewnej) kontynuacji nie pojawiły się ponownie. Wolę już wątek miłosny, czyli Flashlight.    

• 3 weeks later...

Adagio jest spoko.Podoba mi się jej styl ubierania się,ale włosy wyglądają jakby suszyła je trąbą powietrzną. :D

(Bez obrazy dla fanów Adagio ^^)

• 1 year later...

Uwielbiam Adagio, bardziej z powodu jej wyglądu, choć charakterek też niczego sobie ;) Te jej podłe minki są naprawdę urocze :)

Czy tylko ja nie mogę się nadziwić, że w polskiej wersji ma taki sam głos, co Dora? (tak, dokładnie ta z "Dora poznaje świat").

• Upvote 1

• 1 year later...