Mroczny Obserwator Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 7.03.2016 at 00:31 Cahan napisał: Pojawi się najpewnjej za kilka dni. Opóźnienie jest spowodowane moją sesją. Dla mnie może być kiedykolwiek,byle byłoby dobrze napisane,przyjemne w czytaniu itd. Itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KruszonPL Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Mam skromne nadzieje że nowy rozdział pojawi się jakoś po świętach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cahan Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 godzinę temu KruszonPL napisał: Mam skromne nadzieje że nowy rozdział pojawi się jakoś po świętach Pojawi. Korektor wyjechał na święta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noxski Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Nowy rozdział? Tak, bardzo mi się spodobał, nie raz tekst zapierał wdech w piersi :p. Ogółem jest akcja, są kontynuowane wcześniejsze wątki, oraz szansa na kolejne ^^, czyli to co lubię d: Teraz z niecierpliwością będę wyczekiwał nowych rozdziałów :D. Pozdrawiam i oby tak dalej! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.a.b Posted April 1, 2016 Author Share Posted April 1, 2016 Piątka udostępniona, zapraszam do lektury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 DROGI! Od dnia dzisiejszego, Pierwszy Kwietnia zostaje świętem "Dróg"! Cześć i chwała prereaderom i Mabowi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Add Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Chwalmy Maba i korektorów/prerederów/kogotamjeszcze albowiem dzięki ich ciężkiej pracy rozdział kolejny został nam ukazany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KruszonPL Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Że minęły 2 miechy od ostatniego rozdiału pozwolę się zapytać kiedy następny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.a.b Posted July 5, 2016 Author Share Posted July 5, 2016 Odpowiadając z opóźnieniem - jest napisany w 70% ale z powodu pracy, przeprowadzki i braku neta prace zostały spowolnione. Mogę tylko obiecać, że będzie niedługo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowTraitor Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Kolego co zwie się M.a.b mamy dziś 18.7.2016 czy mamy jeszcze długo czekać :P. Nie jestem człowiekiem cierpliwym . Ile już masz procent napisane huh? Mam nadzieję że 99% i zaraz kolejna część tego opowiadania ukaże się moim oczom jeszcze w tym miesiącu. Pozdrawiam ja. XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 51 minut temu ShadowTraitor napisał: Kolego co zwie się M.a.b mamy dziś 18.7.2016 czy mamy jeszcze długo czekać :P. Nie jestem człowiekiem cierpliwym . Ile już masz procent napisane huh? Mam nadzieję że 99% i zaraz kolejna część tego opowiadania ukaże się moim oczom jeszcze w tym miesiącu. Pozdrawiam ja. XD Zgadzam się! Nie godzę się na rozdział co rok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakud Posted August 24, 2016 Share Posted August 24, 2016 czytałem poprzednią cześć bardzo mi się spodobała jednak ta jest lepsza niestety widzę że na rozdziały długo się czeka kiedy następny Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowTraitor Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Ponoć za niedługo się pokaże ale ile w tym prawdy to nie wiem :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.a.b Posted August 26, 2016 Author Share Posted August 26, 2016 Ja wiem, dłuży się to, ale obiecuję wam, że niedługo pójdzie cały do korekty i dam wam najszybciej jak będę mógł. Brak weny, odechciewisizm poroboczy i chroniczne przemęczenie dwunastkami daje się we znaki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashDusk Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 Drogi przyjacielu ! Zdaję sobię sprawę, iż pisanie jakiegokolwiek opowiadania ( nie wspominając już o fanfiku ) jest, rzeczą ciężką i czasochłonną... Ale na słodką Celestię !!! Błagam Cię, pośpiesz się !!!! Przyjmę nawet 20 stron A5, ale zawsze coś, . Ten fanfik jest zbyt dobry by był aktualizowany co 3/4 miesiące. Jak myślisz, dasz radę wrzucić kolejny rozdział do końca września ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.a.b Posted September 20, 2016 Author Share Posted September 20, 2016 Dobra wiadomość - rozdział skończony. Zła wiadomość - korektor wyjechał na wakacje i będzie w październiku. Kolejna dobra wiadomość - następny rozdział już w budowie. no i poszukuję prereaderów. Jak ktoś chce, zapraszam na rozmowę w pt na gg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashDusk Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Na pewno się zjawię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lightning Energy Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 A my nadal czekamy na nowy rozdział, miał być w październiku i nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cahan Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Opóźnienie jest z mojej winy, we wrześniu mnie praktycznie nie było, dodatkowo zepsuł mi się laptop, który odzyskałam niedawno. Dziś wieczorem będę patroszyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lightning Energy Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 A my wciąż czekamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.a.b Posted October 18, 2016 Author Share Posted October 18, 2016 (edited) Tym razem ja się wypowiem. Rozdział gotowy, sprawdzony, ale pozostała jeszcze korekta, a że w tej chwili korektor jest w trakcie obrony, nie męczyłem go. Po czwartku, na dniach udostępnie. Wtedy też napiszę kolejny post/uaktualnię ten, jeśli nikt się nie odezwie. Edited October 18, 2016 by M.a.b Link to comment Share on other sites More sharing options...
plbronies Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 To ja się tak może przyszłościowo zapytam, czy następne rozdziały, również będą publikowane w obecnym tempie, tudzież jest możliwość, że prace nad kolejnymi rozdziałami nabiorą, chociaż trochę, większego rozpędu? Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.a.b Posted October 18, 2016 Author Share Posted October 18, 2016 Powolność tworzenia rozdziałów zależy głównie od tego, że pracuję i to do późna, więc często mnie łapie blokada pisarska. Potem jak już jest napisane, muszę uwzględnić plany innych i wpleść się w nie. Zacytuję tu Władysława Berenta "Cierpliwość i praca jednych uszlachetniają a drugich wzbogacają." Link to comment Share on other sites More sharing options...
plbronies Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 No trudno, jak trzeba, to trzeba, będę czekał, może dożyję do zakończenia Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.a.b Posted November 4, 2016 Author Share Posted November 4, 2016 Długo to trwało, ale Szósty rozdział jest już dostępny. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts