Jump to content

Wszystkie Drogi prowadzą do Equestrii Writer's Cut [NZ][Crossover][Adventure][Human?][Comedy][Violence][Slice of Life][Dark][Alternate Universe][Rewrite]

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Nowy rozdział? Tak, bardzo mi się spodobał, nie raz tekst zapierał wdech w piersi :p. Ogółem jest akcja, są kontynuowane wcześniejsze wątki, oraz szansa na kolejne ^^, czyli to co lubię d:

Teraz z niecierpliwością będę wyczekiwał nowych rozdziałów :D.

Pozdrawiam i oby tak dalej!

• 2 months later...

Odpowiadając z opóźnieniem - jest napisany w 70% ale z powodu pracy, przeprowadzki i braku neta prace zostały spowolnione. Mogę tylko obiecać, że będzie niedługo.

• Upvote 1

• 1 month later...

Kolego co zwie się M.a.b mamy dziś 18.7.2016 czy mamy jeszcze długo czekać :P. Nie jestem człowiekiem cierpliwym :forgiveme:. Ile już masz procent napisane huh? Mam nadzieję że 99% i zaraz kolejna część tego opowiadania ukaże się moim oczom:derptongue: jeszcze w tym miesiącu. Pozdrawiam  ja. XD 

51 minut temu ShadowTraitor napisał:

Kolego co zwie się M.a.b mamy dziś 18.7.2016 czy mamy jeszcze długo czekać :P. Nie jestem człowiekiem cierpliwym :forgiveme:. Ile już masz procent napisane huh? Mam nadzieję że 99% i zaraz kolejna część tego opowiadania ukaże się moim oczom:derptongue: jeszcze w tym miesiącu. Pozdrawiam  ja. XD 

Zgadzam się! Nie godzę się na rozdział co rok!

Ja wiem, dłuży się to, ale obiecuję wam, że niedługo pójdzie cały do korekty i dam wam najszybciej jak będę mógł. 

Brak weny, odechciewisizm poroboczy i chroniczne przemęczenie dwunastkami daje się we znaki...

• 2 weeks later...

Drogi przyjacielu !

Zdaję sobię sprawę, iż pisanie jakiegokolwiek opowiadania ( nie wspominając już o fanfiku :D ) jest, rzeczą ciężką i czasochłonną... Ale na słodką Celestię !!! Błagam Cię, pośpiesz się !!!! Przyjmę nawet 20 stron A5, ale zawsze coś, :P. Ten fanfik jest zbyt dobry by był aktualizowany co 3/4 miesiące. Jak myślisz, dasz radę wrzucić kolejny rozdział do końca września ?

• 2 weeks later...

Dobra wiadomość - rozdział skończony. Zła wiadomość - korektor wyjechał na wakacje i będzie w październiku. Kolejna dobra wiadomość - następny rozdział już w budowie. no i poszukuję prereaderów. Jak ktoś chce, zapraszam na rozmowę w pt na gg. 

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Tym razem ja się wypowiem. Rozdział gotowy, sprawdzony, ale pozostała jeszcze korekta, a że w tej chwili korektor jest w trakcie obrony, nie męczyłem go. Po czwartku, na dniach udostępnie. Wtedy też napiszę kolejny post/uaktualnię ten, jeśli nikt się nie odezwie.

Edited by M.a.b

To ja się tak może przyszłościowo zapytam, czy następne rozdziały, również będą publikowane w obecnym tempie, tudzież jest możliwość, że prace nad kolejnymi rozdziałami nabiorą, chociaż trochę, większego rozpędu?

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Powolność tworzenia rozdziałów zależy głównie od tego, że pracuję i to do późna, więc często mnie łapie blokada pisarska. Potem jak już jest napisane, muszę uwzględnić plany innych i wpleść się w nie. Zacytuję tu Władysława Berenta "Cier­pli­wość i pra­ca jed­nych uszlachet­niają a dru­gich wzbogacają."

• 3 weeks later...