Hurric4nePL Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 2 godziny temu Lucas napisał: @Hurric4nePL Uważaj, bo zrobią ci z Wdowy Spidermana. Mi to pasuje XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 (edited) Film prezentujący testy Wieprza 2.0. Spoiler Podsumowanie: Hak zostanie przerwany, jeśli złapany gracz zniknie w tym czasie z pola widzenia. Ścianą Mei możesz przerwać hak, który kogoś złapał. Nie złapiesz gracza, którego nie widzisz. Każdy pochwycony gracz wyląduje naprzeciwko ciebie. Obracając hakiem możesz przenieść gracza o 90 stopni na twoją lewą lub prawą stronę - bug? Hak będzie przechodził przez wroga, jeśli pole widzenia jest zablokowane. Hak po złapaniu i przerwaniu ciągle robi obrażenia. Nie możesz już stosować kombinacji ataku. Między złapaniem gracza, a wystrzałem broni Wieprza, nie ma miejsca, aby ofiara zrobiła cokolwiek tzw. rzucenia tarczy czy użycie kriostazy. Parodia Jeffa Spoiler Edited January 6, 2017 by Lucas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurric4nePL Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 To tak na moje oko to chyba wieprzu będzie mieć lepiej poza tym, że czasem będą mu uciekać z haczyka Ale ja tam nie wiem ;_; , czekam na wypowiedzi mainwieprz/ekspertów Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Dla nubków chyba lepiej, ale jo to sie nie znom. Also, bajer z tym obracaniem się jest uroczy. A to, że teraz w ogóle się da zerwać z tego haka, to super elo jes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurric4nePL Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 W przyszłości będzie można forumowe zabawy zrobić typu : chowany ;d tak jak tu ;d albo chociaz 3v3 xd albo 1v1 xd albo nie wiem xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 (edited) Wpadłem na pomysł, aby tak przy waszej pomocy stworzyć listę wszystkich kwestii wypowiadanych przez bohaterów Overwatch w polskim dubbingu. Na początek stwórzmy dokument poświęcony kwestiom wypowiadanym przy użyciu klawiatury i myszki. Kolejne dwa będą pod komunikację głosową i skiny, które zmieniają domyślne kwestie, Instrukcja wraz z pierwszym dokumentem. Za wszelką pomoc z góry dziękuję. Edited January 7, 2017 by Lucas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Suddenly, OW related Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 @Niklas Jedynie co mi brakuje, to głosu samego Lucio. Reszta cacy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Bardzo trafne podsumowanie obecnych zmian dla D.vy na PTR: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurric4nePL Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Uh ! u la la ! https://overwatch.pl/news/nowe-kwestie-overwatch-okazji-walentynek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Właśnie teraz Hurric4nePL napisał: Uh ! u la la ! https://overwatch.pl/news/nowe-kwestie-overwatch-okazji-walentynek Nowe kwestie dodawane są co jakiś czas bez eventów, więc bez sensu zakładać, że jednak event będzie dlatego że dają kwestie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Twórcy zapowiedzieli zresztą, że eventu na walę tynki nie będzie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 (edited) A co symbolizuje event w Overwatchu? Ikona w prawym dolnym rogu w menu. @Sosna I na Wielkanoc. Edited January 12, 2017 by Lucas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 W sumie fajnie by było ujrzeć np D.Vę w mechu zająca wielkanocnego ale w sumie jestem ciekaw czym zaskoczą nas twórcy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Zaskoczą jak już nie raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurric4nePL Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Jest już hook 2.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Silver Cheese Posted January 12, 2017 Author Share Posted January 12, 2017 Dzisiaj fajna animacja wyszła. Znajomy głos tam śpiewa : Spoiler Dobre : Spoiler Spoiler Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurric4nePL Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 (edited) The Living Tombstone i BlackGryph0n jak zawsze na poziomie Edited January 13, 2017 by Hurric4nePL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Nowa piosenka, nowy polski cover. Osoby grające wsparciem, wiedzą co to za ból. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 (edited) http://www.cdaction.pl/news-48121/overwatch-swietuje-chinski-nowy-rok-.html chiński nowy rok w owerłoczu potweierdzony jako Event. Ciekawie prezentują się te skórki dla D.Vy i Mei Edited January 19, 2017 by Sosna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 @Sosna Jak na pierwszy rzut oka ci się podoba? Do samej Hany jestem zamieszany. Mam wrażenie, że spódnica gryzie się z jej MEKA, który on sam wygląda cudownie. Mei is a-mei-zing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 (edited) Według mnie D.Va wygląda jakby ją ktoś wyciągnął żywcem z koreańskiego festialu folklorystycznego co oceniam na plus. Mei też spoko acz nie gram ą więc mało mnie obchodzi ciekawy jestem czy Hanzo i Genji dostaną legendarki przy tym evencie. Edited January 19, 2017 by Sosna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 Wiemy jakie postacie mają okazję dostać skórki, zaraz po Mei-Ling i Hanie. https://overwatch.pl/news/wiemy-kto-dostanie-skorki-podczas-chinskiego-nowego-roku-rok-koguta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 @PervKapitan Berwi, jeśli powyższe się sprawdzi to twój Genżi dostanie kimono~ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 3 minuty temu Uszatka napisał: @PervKapitan Berwi, jeśli powyższe się sprawdzi to twój Genżi dostanie kimono~ Welp, liczę że wszystkie azjatyckie postacie dostaną legendarki, Hanzeł też xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts