Vezzie 258 Report post Posted September 27, 2016 Sen jest dla frajerów....... jak się spało cały dzień bo się jest chory to potem w nocy się człowiek włóczy po podejrzanych forach Share this post Link to post Share on other sites
Anex1234 8 Report post Posted September 27, 2016 12 godziny temu Vezz napisał: Sen jest dla frajerów....... jak się spało cały dzień bo się jest chory to potem w nocy się człowiek włóczy po podejrzanych forach Święte słowa. Share this post Link to post Share on other sites
Cassidy 1,518 Report post Posted September 29, 2016 27.09.2016 at 02:12 Vezz napisał: Sen jest dla frajerów....... jak się spało cały dzień bo się jest chory to potem w nocy się człowiek włóczy po podejrzanych forach I właśnie w taki sposób znalazła się tu połowa userów . Share this post Link to post Share on other sites
Guest Maniek Report post Posted September 29, 2016 19 minut temu Cassidy napisał: I właśnie w taki sposób znalazła się tu połowa userów . Ja tu trafiłem bo tak bardzo nie chciało mi się uczyć do kolokwium, że wizja dołączenia do fandomu kolorowych kucyków wydała mi się lepszą opcją Share this post Link to post Share on other sites
Flutterhugger 17 Report post Posted January 18 Czy lubicie kożuchy z mleka? Mnie są obojętne... Share this post Link to post Share on other sites
PervKapitan 3,960 Report post Posted January 18 1 godzinę temu, Flutterhugger napisał: Czy lubicie kożuchy z mleka? Mnie są obojętne... Lubię. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Triste Cordis 3,909 Report post Posted January 18 4 godziny temu, Flutterhugger napisał: Czy lubicie kożuchy z mleka? Mnie są obojętne... Nie. Są jakieś takie... zniechęcające. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Rapony 24 Report post Posted January 18 6 godzin temu, Flutterhugger napisał: Czy lubicie kożuchy z mleka? Mnie są obojętne... Nie. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Vanadiss 374 Report post Posted January 20 Tarreth ciapa nie umie strzelać Share this post Link to post Share on other sites