Guest Ziemowit Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 6 godzin temu Hevra napisał: Wiem że post i news trochę stary, ale już śpieszę z wyjaśnieniem. Otóż poprosiłam mojego chłopca (@Siper), aby dodał "gołębia" jako płeć, ponieważ czułam się dyskryminowana. Coś tak ostatnimi czasy czułem @Maniek Wczoraj na toruńskim rynku wrzeszczące baby wypłoszyły gołompie. Tutaj zwykle jest tyle gołębi ile ludzi, ale tym razem nie Oburzające, protestowałbym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Stop dyskryminacji gołębi i wrzeszczącym babom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 5.01.2017 at 21:49 Miszcz Tencz napisał: Powiedzcie mi: kto z was nasłał na mnie swoich agentów?: Co zrobiłeś z tymi gołębiamiii GAADAAAAAAAAAAAAAAJ! Tak, to prezent dla ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Ten rudy wygląda podejrzanie, lepiej upuścić zasłony i zabrać rower z balkonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 7 godzin temu Ziemowit napisał: Co zrobiłeś z tymi gołębiamiii GAADAAAAAAAAAAAAAAJ! Ukryj zawartość Tak, to prezent dla ciebie @Miszcz Tencz Odpowiadaj! @Maniek To są zwykłe żule, za wykonanie misji płacę im jedynie trzema kromkami... oniewygadałemsię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 No widać, że to zwyklaki bo nie mają naszyjników chlebowych, takich dla szlachty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Właśnie teraz Maniek napisał: No widać, że to zwyklaki bo nie mają naszyjników chlebowych, takich dla szlachty. Chciały robotę jedną to dostały. W sumie ich wygląd budzi trochę respekt, więc postanowiłem, niech do tego Wrocławia, na ten balkon przylecą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 I wtedy ja mu mówię "Ty leć do tego Wrocławia, nasraj Masterowi na parapet". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Właśnie teraz Maniek napisał: I wtedy ja mu mówię "Ty leć do tego Wrocławia, nasraj Masterowi na parapet". Otóż to. Jak wróciły, powiedziały, że nasrały, postraszyły. No nagrodziłem, bo lekcja wykonana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 U mnie na tarasie co jakieś 2 dni budują gniazdo pod kanapą i trzeba wypieprzać do ogródka. Już wyleciało jakieś 40-50 gniazd od zeszłego roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Właśnie teraz Maniek napisał: U mnie na tarasie co jakieś 2 dni budują gniazdo pod kanapą i trzeba wypieprzać do ogródka. Już wyleciało jakieś 40-50 gniazd od zeszłego roku. Współczuje naprawdę. Myślisz sobie wszystko gra, wszystko ładnie, a tu pod twoim dachem gołębie robią niewiadomoco. To musi być naprawdę niekomfortowe przeżycie. A kanapę bym sprzedał na Allegro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts