GlassSoul Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Wychodząc na przeciw oczekiwaniom ludu mając na uwadze dobro fandomu który na dzień dzisiejszy potrzebuje reform i reorganizacji utworzyliśmy z dniem dzisiejszym grupę Bronies Sejm i Senat https://www.facebook.com/groups/1089789357801406/ Ta grupa jest niezwykle ważna i niedługo dobędą się wybory na premiera i prezydenta wszystkich bronies. Każdy z was może zgłosić kandydaturę i głosować. Serdecznie zapraszam bo potem będzie marudzenie że niepowołane osoby dobrały się do władzy. Wszystko jest w waszych kopytkach ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patutu Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Zastanawiam się jak to ma działać. Jakieś reformy, konstytucje, pewnie za tym pójdą podatki od oglądania mlp i będą dofinansowania na wszelką twórczość fanowską. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuracyja Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 (edited) To ja jako twórca "podstaw prawnych" grupy się odezwę... To jest tylko 4fun. Każde wzięcie zbytnio na serio moze zagrazac zyciu i zdrowiu towarzyskiemu. Krotko: wybory ustalone na 9 stycznia glosuje kazdy Brony i kazda Pegasis na swojego kandydata ze swojego wojewodztwa. Kandyduje z automatu kazdy Brony i Pegasis, jak wchodzi do izby przez wybory moze zrezygnowac. Wszystko jest w podstawie prawnej na grupie~ Błagam, nie zabijcie mnie za to xD Edited November 8, 2016 by Kuracyja Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlassSoul Posted November 8, 2016 Author Share Posted November 8, 2016 Będzie jałmużna. Będziemy z tacami latać po ponymeetach i zbierać kasę na wprowadzanie ustaw jak na przykład 500 lajków na 2 kucyka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szonszczyk Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 7 minut temu Kuracyja napisał: glosuje każdy Brony i każda Pegasis na swojego kandydata ze swojego województwa. A jeśli ktoś mieszka w dwóch województwach i nie może się zdecydować do którego należy? 7 minut temu Kuracyja napisał: To jest tylko 4fun. W tym kraju wszystko jest 4fun, inaczej nie dało by się tu mieszkać 7 minut temu Kuracyja napisał: Błagam, nie zabijcie mnie za to xD Masz jeden nóż w plecy ode mnie Ps. Byłeś głodny? Zjadłeś polskie litery? To teraz jak się już nażarłeś to je napraw ... 2 minuty temu GlassSoul napisał: Będziemy z tacami latać po ponymeetach Jeszcze napisz, że w sutannie ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perszing Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 5 minut temu MasterOfRainbows napisał: Jeszcze napisz, że w sutannie ... W garniturach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuracyja Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 @MasterOfRainbows nie ma obowiązku głosowania, ale najlepiej w województwie gdzie jest się zameldowanym. also jestem na telefonie, ciężko mi z polskimi pisac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dabrowski Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 @Patutu Dawaj przepychamy się do tego sejmu a potem robimy rewolucje komunistyczną ku chwale socjalizmu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 (edited) Śmiszne. Senat Edited November 9, 2016 by SpeedwaYZiemovit Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallout152 Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 Chętnie bym na kogoś zagłosował, gdyby te wybory nie odbywały się na tej śmiesznej stronce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 (edited) Ktoś tu widzę ma za dużo wolnego czasu Podobną rzecz zrobili Tribronies. Jak chcecie takie reformy to dołączcie do ich grupy. Więcej takich udziwnień w fandomie nie trzeba @Sosna, @Zegarmistrz zróbcie no z tym porządek, to nie projekt tylko zabawa, do offtopu z tym albo od razu do kosza najlepiej Edited November 9, 2016 by Decaded 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuracyja Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 3 godziny temu fallout152 napisał: Chętnie bym na kogoś zagłosował, gdyby te wybory nie odbywały się na tej śmiesznej stronce. Wybory będą via formularze Google. 3 godziny temu Decaded napisał: Ktoś tu widzę ma za dużo wolnego czasu Podobną rzecz zrobili Tribronies. Jak chcecie takie reformy to dołączcie do ich grupy. Więcej takich udziwnień w fandomie nie trzeba @Sosna, @Zegarmistrz zróbcie no z tym porządek, to nie projekt tylko zabawa, do offtopu z tym albo od razu do kosza najlepiej W mojej opinii pomysł jest dziwny, ale nie od razu trzeba na straty spisywać~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selenium v.2 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Make fandom great again! Spoiler Po co Spoiler Czy będzie podział na ministerstwa? Spoiler Czy powstaną partie? Spoiler O Jezu, mam paradoks. Jako zabawa fajnie, ale na dłuższą metę, to co tam robić? Ale szanuję za pomysłowość XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuracyja Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Thursday, November 10, 2016 at 18:37 Selenium napisał: Make fandom great again! Ukryj zawartość Po co Ukryj zawartość Czy będzie podział na ministerstwa? Ukryj zawartość Czy powstaną partie? Ukryj zawartość O Jezu, mam paradoks. Jako zabawa fajnie, ale na dłuższą metę, to co tam robić? Ale szanuję za pomysłowość XD macie wszystko w regulaminie BSiS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 A przepraszam gdzie miejsce dla bezpejsbułkowców? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuracyja Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 15.11.2016 at 10:52 Po prostu Tomek napisał: A przepraszam gdzie miejsce dla bezpejsbułkowców? załóż se fejk konto z nickiem i tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Nie. Nie założyłem do tej pory, to i teraz nie założę. To nie jest odpowiedź na moje pytanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts