Jump to content

Poznajmy się!

Adisso

Recommended Posts

10 godzin temu, MG227 napisał:

Chętnie zobacze co mi polecasz 

Obawiam się, że mało u nas alternatywnych historii tego typu, ale sądzę, że mogłabyś polubić "Opowieść o Szklanej Kuli", "Kruchość Obsydianu" czy nawet mój "Smak Arbuza". Radziłabym też spróbować "Wiedźmy", bo to dobry fik jest.

• Upvote 1

Dobry wieczór , jestem tu  nowy , interesuję się Mlp od 2012 ,ale nigdy nie uczestniczyłem na żadnych tego typu forach ,mam kilka zainteresowań takie jak gastronomia czy astronomia .

W wolnym czasie czytam książki "Mitologia nordycka" lub "Nie mamy pojęcia" książka o wcześniej wspomnianej astronomii.
Od pewnego czasu piszę fanfik  w klimatach [Sci-Fi] ,postaram się w wam w czasie najbliższym udostępnić nieco swojej pracy.
Pozdrawiam :angelbloom:

• Upvote 1

• 1 month later...

Dzień dobry wszystkim ^-^ W sumie przyszłam tu w większości dla nostalgii bo jako dzieciak przebywałam na tej stronce godzinami. Aż się robi ciepło na serduszku kiedy znów widzę to wszystko i wracam do starych miejsc. Dzięki za bycie fajną (acz lekko niepokojącą) społecznością mordki

• Upvote 3
  • Sad 1

• 1 month later...
  • 1 month later...

Siema, nazywam się Kacper jeżdżę konno jakieś 12 lat, przez zlecenie pomocy przy spektaklu poznałem MLP i oto jestem :) bawię się troszkę grafika, muzyka, fotografią, akwarystyką. Rocznik 1990. moim ulubionym kucykiem jest Twilight oraz Starlight Glimmer. Miło was poznać!:)

• Upvote 2

9 godzin temu, Saphirrr napisał:

Siema, nazywam się Kacper jeżdżę konno jakieś 12 lat, przez zlecenie pomocy przy spektaklu poznałem MLP i oto jestem :) bawię się troszkę grafika, muzyka, fotografią, akwarystyką. Rocznik 1990. moim ulubionym kucykiem jest Twilight oraz Starlight Glimmer. Miło was poznać!:)

Spoiler

4hTqKRf.gif

• 4 months later...
  • 11 months later...

Hejka, niby nowy nie jestem, ale lata mnie tutaj nie było, więc jakby zaczynam od nowa. Jestem Michał, z Wrocławia, mam 27 lat (tak wiem, czas umierać), w kucach byłem od wilu lat. Zepsułem kilka rzeczy w życiu, może dlatego, że już nie kucuję, więc zobaczymy gdzie mnie zaprowadzi powrót tutaj :) Jestem otwarty na rozmowy o wszystkim i pytania o wszystko. Moje ostatnie zainteresowania to siłowania, programowanie w Pythonie, rower, czytanie, chcę się też nauczyć gry na gitarze i rysowania (znowu). No, ale jednak siłownia rządzi, nie ma to jak wysiłek fizyczny :) 

• Upvote 1