Cahan Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 10 godzin temu, MG227 napisał: Chętnie zobacze co mi polecasz Obawiam się, że mało u nas alternatywnych historii tego typu, ale sądzę, że mogłabyś polubić "Opowieść o Szklanej Kuli", "Kruchość Obsydianu" czy nawet mój "Smak Arbuza". Radziłabym też spróbować "Wiedźmy", bo to dobry fik jest. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apophis Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Dobry wieczór , jestem tu nowy , interesuję się Mlp od 2012 ,ale nigdy nie uczestniczyłem na żadnych tego typu forach ,mam kilka zainteresowań takie jak gastronomia czy astronomia . W wolnym czasie czytam książki "Mitologia nordycka" lub "Nie mamy pojęcia" książka o wcześniej wspomnianej astronomii. Od pewnego czasu piszę fanfik w klimatach [Sci-Fi] ,postaram się w wam w czasie najbliższym udostępnić nieco swojej pracy. Pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
misterspauls Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Witaj przyjacielu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadhufflepuff Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Dzień dobry wszystkim ^-^ W sumie przyszłam tu w większości dla nostalgii bo jako dzieciak przebywałam na tej stronce godzinami. Aż się robi ciepło na serduszku kiedy znów widzę to wszystko i wracam do starych miejsc. Dzięki za bycie fajną (acz lekko niepokojącą) społecznością mordki 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted November 30, 2020 Share Posted November 30, 2020 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOPcharacterWriter Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 No hejka, rocznik 2003 z tej strony, jestem dość nowy. Jestem bardziej kimś kto chciałby czuć się pewniej będąc brony w Polsce. Jestem pisarzem z hobby, amator, co chce się poduczyć angielskiego. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saphirrr Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 Siema, nazywam się Kacper jeżdżę konno jakieś 12 lat, przez zlecenie pomocy przy spektaklu poznałem MLP i oto jestem bawię się troszkę grafika, muzyka, fotografią, akwarystyką. Rocznik 1990. moim ulubionym kucykiem jest Twilight oraz Starlight Glimmer. Miło was poznać! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted March 6, 2021 Share Posted March 6, 2021 9 godzin temu, Saphirrr napisał: Siema, nazywam się Kacper jeżdżę konno jakieś 12 lat, przez zlecenie pomocy przy spektaklu poznałem MLP i oto jestem bawię się troszkę grafika, muzyka, fotografią, akwarystyką. Rocznik 1990. moim ulubionym kucykiem jest Twilight oraz Starlight Glimmer. Miło was poznać! Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrimsonFlux Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Siemanko jestem Dominik uwielbiam głównie fanfiki z mlp ale nie podobał mi się serial mam super własnego OC i do niego własną rasę 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niku$ Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Witaj, witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Hi Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrimsonFlux Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 No siemanko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalski9 Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Hejka, niby nowy nie jestem, ale lata mnie tutaj nie było, więc jakby zaczynam od nowa. Jestem Michał, z Wrocławia, mam 27 lat (tak wiem, czas umierać), w kucach byłem od wilu lat. Zepsułem kilka rzeczy w życiu, może dlatego, że już nie kucuję, więc zobaczymy gdzie mnie zaprowadzi powrót tutaj Jestem otwarty na rozmowy o wszystkim i pytania o wszystko. Moje ostatnie zainteresowania to siłowania, programowanie w Pythonie, rower, czytanie, chcę się też nauczyć gry na gitarze i rysowania (znowu). No, ale jednak siłownia rządzi, nie ma to jak wysiłek fizyczny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts