Prlixu Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Witam wszystkich tu zebranych. Poszukuje kilku chętnych osób do zagrania 1v1 w Lol'u, w spokojniej luźnej atmosferze ^^ Mile widziane są wszystkie levele i dowolne dywizje. Sam nie jestem jakoś specjalnie dobry (BIII ), ale chętnie zmierzył bym się z kimś z wyższej dywizji. Tak więc, chętnych prosił bym o wysyłanie zaproszeń do znajomych. Mój nick to: Yeabaniutki i oczywiście EUNE Wszystkich chętnych zapraszam :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beerbarian Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 (edited) Jeśli chcesz, to jestem chętny. Nick: Charklee Edited April 4, 2017 by Beerbarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szonszczyk Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 @Pryś W Rocket League byś zaczął porządnie grać, a nie w tego raka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dabrowski Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 10 minut temu Miszcz Tencz napisał: @Pryś W Rocket League byś zaczął porządnie grać, a nie w tego raka LoL to Rak popieram. Grajcie ludzie w strategie wymagające myślenia lub skilla a nie... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexel Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Rozumiem, że istnieje dowolność w pickowaniu postaci, right? A, i w jakich godzinach będą odbywały się gry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto The Undying Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Wczoraj już raz cię pokonałem. Potem dałem ci fory grają GP. Chcesz więcej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prlixu Posted April 4, 2017 Author Share Posted April 4, 2017 4 godziny temu Zexel napisał: Rozumiem, że istnieje dowolność w pickowaniu postaci, right? A, i w jakich godzinach będą odbywały się gry? Tak wybór jest dowolny i godzina taka która będzie pasować każdej ze stron. 5 minut temu Mephisto The Undying napisał: Wczoraj już raz cię pokonałem. Potem dałem ci fory grają GP. Chcesz więcej? Fory tak sobie to nazywaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexel Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 >LoL >luźne 1v1 Ja nie skorzystam? Biorę udział! Mój nick: Zexxel Zapraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vezzie Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 5 godzin temu Dabrowski napisał: Grajcie ludzie w strategie wymagające myślenia lub skilla a nie... Nie no co jak co ale w lolu to musisz mieć skilla. I myśleć też trzeba dużo. Bez logicznego myślenia i skilla w wyższych ligach nie ma szans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salto Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 @Pryś Jeszcze aktualne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts