Szonszczyk Posted May 20, 2017 Share Posted May 20, 2017 (edited) Do czego służą dziury w nogach Chrysalis? Ja niezbyt wiem, ale zgaduję, że na pewno nie do puszczania baniek mydlanych Do filtracji kawy, do strugania ołówków? Wymyślcie coś i dajcie mi znać w postach! Edited October 27, 2017 by Szonszczyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 20, 2017 Share Posted May 20, 2017 10 minut temu Miszcz Tencz napisał: Do czego służą dziury w nogach Chrysalis? Spoiler If you know what I mean... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cahan Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 To wskaźnik budżetu. Im większe dziury, tym większa dziura w budżecie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Brakuje wam wyobraźni co do nich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 (edited) Pewnie na wojnie dostała, lub dostała jakiejś tajemniczej podmieńcowej choroby. Albo jej rodzice/dziadkowie takiej choroby dostali i jest to genetyczne. Być może choroby była uleczalna, ale Chrysalis chciała, aby tak zostawić, by wzbudzać większy respekt u swoich podwładnych i wrogów. Taka moja teoria dziwna, ale a nóż a łyżka zostanie to w serialu wytłumaczone. @LKO Śmieszne w ciul. Moja przepona pękła normalnie. A tak na serio staraj się pisać na poziomie. Edited May 21, 2017 by Miszcz Tencz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szonszczyk Posted May 21, 2017 Author Share Posted May 21, 2017 (edited) Albo to jest dziwny rodzaj osteoporozy ... Spoiler @LKO Usuwam post, ponieważ: 15 minut temu Ziemowit napisał: Śmieszne w ciul. Edited May 21, 2017 by Miszcz Tencz Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallout152 Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Pająki topiki przechowują na swych nogach bąbelki powietrza, którym mogą oddychać pod wodą. Podmieńce mogą tak przechowywać przyjaźń, choć jest to niewidzialne. Ich ostateczna forma nie posiada tych dziur, bo nie potrzebuje już więcej przyjaźni w formie pożywienia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TapczanZaglady Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 (edited) Spotkała pijaną Molestię i ta przedziurawiła ją swym rogiem żeby mogła nosić trolestii wincyj bananów. Edited May 21, 2017 by TapczanZaglady 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Służą jej jako klimatyzacja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Trafiłem kiedyś do złej części internetu (a raczej źle ogarnąłem filtry na derpibooru) i poznałem zastosowanie tych dziur którego nie chciałem poznawać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korund Posted May 21, 2017 Share Posted May 21, 2017 Dzięki nim może ubijać masło, bez użycia maselnicy. Wystarczy włożyć nogę do wiaderka ze śmietaną, poruszać nią w górę i dół i po paru godzinach mamy masło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arceus Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Ech... Jeszcze jakieś pytania? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Król Etirenus Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Ewentualnie mogą służyć do otwierania butelek z ,,napojami'' (wiecie kapsle) i jako foremki do ciastek (głównie coś na wzór kwadratury koła). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forest Wind Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Zawsze można z nich puszczać bańki mydlane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts