Meg Shy 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 Ohayo. Nazywam się Madzia i mam 14 lat. Po wakacjach będę w 3 gimnazjum. Mieszkam w mieście, które nie grzeszy urodą (czyt. W przemyślu, nie polecam.) Kucyki oglądam od najmłodszych chwil życia, a w fandomie jestem od kilu lat. Z natury jestem spokojną osobą, interesuję się sztuką, muzyką i literaturą. Oczywiście KOCHAM kucyki, oraz anime i kreskówki. Jestem dość nieśmiała, więc zanim zacznę się udzielać na forum może chwilę minąć. Od 7 mają tego roku nie jem mięsa, ale za to kocham słodycze. ♡ Mam nadzieję, że szybko się przełamię i będziemy mogli razem rozmawiać c: 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrrrrrrrrrrr 264 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 Witamy na forumie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zira 831 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 Cześć 12 minut temu, Meg Shy napisał: Po wakacjach będę w 3 gimnazjum. Witaj w klubie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1stChoice 1470 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 24 minuty temu, Meg Shy napisał: Ohayo. Nazywam się Madzia i mam 14 lat. O ja. Nazywasz się tak samo jak mój samochód. Dużo ostatnio nowych dołącza zauważyłem. Baw się dobrze. Mam nadzieje, że zostaniesz na dłużej. ^^ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wilczkowa 112 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 Witamy na forumach! (I to nie jest tak, że ja cię namówiłam do założenia konta...) W każdym razie baw się dobrze i zostań z nami jak najdłużej :3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkblodpony 270 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 Witaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DestroyerOfTheSystem 63 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 (edytowany) Dasz radę. Ja tysz byłem raczej obserwatorem, ale to zaczęło się chyba zmieniać. ZMIANA NA LEPSZE! (tak btw. ja też do 3) Edytowano Lipiec 27, 2017 przez Immo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cluvry 253 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 Dzień dobry! Mam nadzieję, że poczujesz się tu dobrze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patyczakowsky 67 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 Witaj na forum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoax 255 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 Witaj Ile lat ogladasz MLP? :3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhiteHood 1382 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 Powitać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg Shy 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 1 godzinę temu, Anoax napisał: Witaj Ile lat ogladasz MLP? :3 Zaczęłam od urodzenia. Kiedy tylko juz coś rozumiałam miałam nawet książki ze starej generacji :3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perszing 154 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 Witaj na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polineks 446 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 Witam! Śliczny avek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg Shy 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 35 minut temu, Polineks napisał: Witam! Śliczny avek! Dziękuję 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Triste Cordis 3407 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 5 godzin temu, 1stChoice napisał: O ja. Nazywasz się tak samo jak mój samochód. Też ma 14 lat? @Meg Shy Witam na forum. Wypadałoby o coś zapytać. Oglądałaś lub/i Gravity Falls (Wodogrzmoty - co za tytuł ) lub Star vs. Forces of Evil? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg Shy 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 Przed chwilą, Triste Cordis napisał: Też ma 14 lat? @Meg Shy Witam na forum. Wypadałoby o coś zapytać. Oglądałaś lub/i Gravity Falls (Wodogrzmoty - co za tytuł ) lub Star vs. Forces of Evil? Oczywiście c: Niestety jeżeli chodzi o drugi sezon, to nie miałam jak go oglądać, ponieważ nie był emitowany na DisnayXD. Obie kreskówki są świetne i muszę je jak najszybciej nadrobić. :3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kruczek 2002 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 Witaj, Meg Literatura powiadasz? Jakieś ulubione tytuły? Zapoznaj się z regulaminem (przynajmniej pobieżnie, ja sam tu koczuję od paru lat i żem się przez to nie przebił ) żeby się przyjemniej funkcjonowało, zarówno nam jak i Tobie. Mam nadzieję, że znajdziesz tu coś ciekawego. Miłego buszowania~ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jelly 78 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 Kurde, ten sam wiek, tak samo się przywitała (czyt. Ohayo), kucyki oglądasz tak długo jak ja i wegetarianka też od +/- tego samego czasu. Chyba znalazłam bliźniaczkę! Mindblow! Spoiler Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anoax 255 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2017 5 minut temu, Kisieleeqq napisał: Kurde, ten sam wiek, tak samo się przywitała (czyt. Ohayo), kucyki oglądasz tak długo jak ja i wegetarianka też od +/- tego samego czasu. Chyba znalazłam bliźniaczkę! Mindblow! Ukryj treść Hej Psst! Patrz pw Kisielek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg Shy 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2017 11 godzin temu, Kruczek napisał: Witaj, Meg Literatura powiadasz? Jakieś ulubione tytuły? Zapoznaj się z regulaminem (przynajmniej pobieżnie, ja sam tu koczuję od paru lat i żem się przez to nie przebił ) żeby się przyjemniej funkcjonowało, zarówno nam jak i Tobie. Mam nadzieję, że znajdziesz tu coś ciekawego. Miłego buszowania~ Hejo ^^ Literatura jest piękna. Stare i nowe książki ciągną mnie do siebie ja magnez. Z starszych mogę polecić "Balladynę" autora Juliusza Słowackiego. Z dzisiejszych książek bardziej idę w fantastykę. Polecam "Eragon" Christophera Paolini, czy "Prawdodziejka" Susan Dehnard, którą aktualnie czytam. Również czytam o dzieciach bogów (#TeamPercy) Znalazłam kilka ciekawych tematów na forum :3 Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg Shy 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2017 9 godzin temu, Kisieleeqq napisał: Kurde, ten sam wiek, tak samo się przywitała (czyt. Ohayo), kucyki oglądasz tak długo jak ja i wegetarianka też od +/- tego samego czasu. Chyba znalazłam bliźniaczkę! Mindblow! Odkryj ukrytą treść Aaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bertram Quist 648 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2017 Witaj w stadzie Mam nadzieję że ci się tu spodoba i znajdziesz tu coś dla siebie Mówisz że jesteś nieśmiała ? Nie ma się czego wstydzić tu na forum sami swoi Jeśli chciałabyś z kimkolwiek pogadać np z nudów to pisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Triste Cordis 3407 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2017 7 godzin temu, Meg Shy napisał: Aaaa Nie lataj z zamkniętymi oczami, bo możesz skończyć tak jak Rainbow Spoiler Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uszatka 3089 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2017 Witaj cukiereczku w naszych skromnych progach~ Zadam ci kilka pytań, bo wszyscy lubią jak się im zadaje pytania~ 1. Jaka jest twoja ulubiona postać? Po avku wnioskuję, że Fluttershy, ale może jakaś inna? 2. Jakie najbardziej lubisz anime? Ostatnio co prawda już żadnych nie oglądam, ale będąc w gimnazjum też za nimi szalałam~ 3. Czytałaś może "Wiedźmina", albo serię Siedmiu Królestw (Król Demon, Wygnana Królowa, Tron Szarych Wilków i Karmazynowa Korona"? 4. Z czym wiążesz swoją przyszłość? :3 Mam na myśli szkołę/ły po gimnazjum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach