666_toczownik_666 Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Kiedy piszę na komórce, oznaczenia są traktowane jak zwykły tekst. Używam IE na Windows Phone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bremsojn Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 (edited) Spróbuj w aplikacji Tapatalk. Potem kliknij edytuj na post i tam możesz znaczniki modyfikować Edited August 1, 2017 by bremsojn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
666_toczownik_666 Posted August 1, 2017 Author Share Posted August 1, 2017 Nie ma na mój system. Trudno, jakoś dam radę bez tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ylthin Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Brzmi jak problem z przeglądarką. Tagowanie użyszkodników na androidowym Chrome lekko laguje, ale działa normalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bremsojn Posted August 5, 2017 Share Posted August 5, 2017 Spróbuj Tapatalk Classic. Napewno to będzie działać https://www.microsoft.com/pl-pl/store/p/tapatalk-classic/9wzdncrfhwnl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 (edited) @Decaded Pozwolę sobie wezwać ^^ Problem istnieje również na moim laptopku. Spoiler Czasami zadziała, czasami muszę edytować post i wpisywać jeszcze raz, a i tak koniec końców "link" do profilu użytkownika sobie zgaśnie po jakimś czasie Do tego linki grafik nie chcą się automatycznie zmieniać w grafikę tylko za każdym razem muszę używać opcji "wstaw inne media" . Edited September 5, 2017 by Uszatka Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Silver Cheese Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Mam podobnie : Spoiler Nie chce się przekształcić, chyba że inni userzy widzą, że są przekształcone i ja mam problem jakiś z forum . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szonszczyk Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Potwierdzam, mam podobnie. Jak włączam jakiś post z oznaczeniem kogoś to przez milisekundę oznaczenie jest żółte, ale potem staje się zwykłym tekstem. Śmiem sądzić, że wyświetlanie nie działa, ale same oznaczenia już tak. Pozwolę sobie użyć emotki: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Również potwierdzam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PervKapitan Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Przez aktualizację silnika parę rzeczy się zdupiło, pewnie dlatego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts