Prlixu Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 (edited) Witajcie po...krótkiej...przerwie?..hehe...No mniejsza! Pora zacząć nową zabawę! Myślę że Rarity z chęcią wam ją wytłumaczy ^^ Oczywiście że wytłumaczę zasady tej zabawy dla moich wspaniałych fanów Zasady są niezwykle proste, wystarczy wziąć użytkownika powyżej nas, i przypisać mu odpowiedni według uznania i charakteru osoby której strój przydzielamy. Dla przykładu: UżytkownikA: przydzielił osobie po wyżej odpowiedni strój UżytkownikB: przydziela poprzedniej osobie każdą pojedynczą część garderoby Myślę że wytłumaczyłam to zrozumiale Bez dwóch zdań moja droga. Zatem pozwolę sobie napisać zasady: -Staramy się nie dobierać poniżających/obrażających części garderoby -Satyra jest mile widziana ale z odpowiednim umiarem -Nie przydzielamy tych bardziej "niegrzecznych" części garderoby -I oczywiście pamiętajcie o szanowaniu się wzajemnie ^^ Życzymy miłej zabawy! by było łatwiej zacząć nasz biały kucyk zacznie pierwszy Edited January 31, 2018 by PrlixuXd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prlixu Posted January 31, 2018 Author Share Posted January 31, 2018 (edited) Hmmm...myślę że najbardziej pasowało by do ciebie...czarny kaszkiet, czarna marynarka z czerwonym krawatem, eleganckie skórzane buty, oraz srebrny naszyjnik A nie ta pozbawiona stylu biała kominiarka i czarna czapka Edited January 31, 2018 by PrlixuXd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Czarna skóra, ciemne okulary, kocie uszka, koszulka z jakąś rozochoconą waifu i do tego dżinsy z dziurami i trampki. Sam bym to założył Link to comment Share on other sites More sharing options...
STITCHBOT Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Tobie coś szalonego Mój drogi kolego Może kapelusz z szerokim rondem Porazisz innych niczym prądem (??? XD) Do tego trochę piór na kapelusz By trochę bólu dóby dostał Janusz Przejdźmy dalej, drogi Panie Nie będziemy siedziec nad jednym daniem Bluza błękitna w piękne kwiatki Pozazdroszczą tego sąsiadki Tutaj za dużo siedzieć nie będziemy Może dalej już pójdziemy Ładne, schludne, modne jeansy Takie z dziurami, i jeszcze vansy To wszystko doda +150 do mądrości Takiego ubrania każdy pozazdrości Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts