Victoria Luna 414 Report post Posted December 19, 2018 Tak. Brak Kevina w święta to tak jakby zakazali puszczać Last Christmas w grudniu... Właśnie. Czy śpiewałeś/aś już Last Christmas? Share this post Link to post Share on other sites
Zaleewa 91 Report post Posted December 19, 2018 Nie. Ogólnie, jakoś nie czuję w tym roku, tej "magii świąt". Lubisz dzielić się opłatkiem? Share this post Link to post Share on other sites
Triste Cordis 3,909 Report post Posted December 19, 2018 Tak. Czy lubisz swoją pracę (ewentualnie chodzić do szkoły)? Share this post Link to post Share on other sites
Decaded 2,259 Report post Posted December 19, 2018 Nie(zbyt). Czy pierwsza w nocy to dobra pora na śniadanie? Share this post Link to post Share on other sites
Darkbloodpony 328 Report post Posted December 20, 2018 Nie Masz śnieg za oknem? Share this post Link to post Share on other sites
Victoria Luna 414 Report post Posted December 20, 2018 Tak, choć niewiele. Czy udaje Ci się zjeść 12 potraw podczas Wigilii? Share this post Link to post Share on other sites
Stormy Mood 144 Report post Posted December 20, 2018 Nope Chyba że podliczyć każdą spróbowaną sałatkę, opłatek, kompot i takie tam, to tak Pojeździłbyś na sankach? Share this post Link to post Share on other sites
Zaleewa 91 Report post Posted December 20, 2018 Gdybym je znalazł to może... Masz zimne ognie? Share this post Link to post Share on other sites
Decaded 2,259 Report post Posted December 20, 2018 Nie (wolę ciepłe). Masz zimne stópki? Share this post Link to post Share on other sites
Victoria Luna 414 Report post Posted December 21, 2018 Tak. To nie są już stopy. To są figury lodowe. Czy umiesz jeździć na nartach? Share this post Link to post Share on other sites
Cheerful Sparkle 2,246 Report post Posted December 21, 2018 Nie, nie miałem nigdy okazji, żeby się nauczyć. Czujesz się nieswojo w większym gronie osób? Share this post Link to post Share on other sites
Decaded 2,259 Report post Posted December 21, 2018 Nie, ale unikam większego skupiska ludzi, jeśli nie muszę w nim przebywać. Jeździsz w zimie na rowerze? Share this post Link to post Share on other sites
Poszukiwacz15 195 Report post Posted December 21, 2018 Tak, zdarzyło się Lubisz świąteczne piosenki? Share this post Link to post Share on other sites
Cheerful Sparkle 2,246 Report post Posted December 21, 2018 Tak, lubię, robią klimat, zwłaszcza czysto zaśpiewane. Spoiler Najgorsze, że nucę je kilka miesięcy po świętach Drażni Cię gdy ktoś na Ciebie patrzy, komuś coś szepcze i wydaje Ci się, że obgadują Ciebie? Share this post Link to post Share on other sites
Zaleewa 91 Report post Posted December 21, 2018 Drażni mnie to, dopiero gdy wiem że to o mnie mowa. Czy też wydaje Ci się, że ten rok minął tak w zasadzie, nie wiadomo kiedy? Share this post Link to post Share on other sites
Akouu 33 Report post Posted December 21, 2018 Tak, co roku mija coraz szybciej. Czy to dobrze, że ten rok minął nie wiadomo kiedy? Share this post Link to post Share on other sites
Cheerful Sparkle 2,246 Report post Posted December 21, 2018 Tak, niech ucieka! Czy odnosisz wrażenie, że ziemia szybciej się kręci wokół własnej osi przez co czas przyspiesza i wszystko szybciej przemija? Share this post Link to post Share on other sites
Zaleewa 91 Report post Posted December 21, 2018 (edited) Tak, oczywiście. Spoiler A tak na serio, to raczej przez to, że dajemy się wciągnąć w ten cały wyścig szczurów, i po prostu "żyjemy za szybko". Spoiler Ale mogę się mylić. Lubisz patrzeć na ogień? Edited December 21, 2018 by Zaleewa Share this post Link to post Share on other sites
Cheerful Sparkle 2,246 Report post Posted December 21, 2018 Lubię! Chciałbyś, aby nastąpił jakiś przełom w Twoim życiu? Share this post Link to post Share on other sites
Ziemowit 167 Report post Posted December 21, 2018 Zależy w jakiej sferze mojego życia, ale generalnie to nie. Dieta to dobry pomysł na nowy rok? Share this post Link to post Share on other sites
Cheerful Sparkle 2,246 Report post Posted December 21, 2018 Tak. Czy przeczytałeś kiedyś coś tak żenującego i obciachowego w internecie, że aż musiałeś wstać od komputera i się przejść? Share this post Link to post Share on other sites
Danio Doża Venucci 742 Report post Posted December 22, 2018 (edited) Tak Wtedy najczęściej chodzę w tę i z powrotem , błądząc myślami w tę i nazad . Czy chciałbyś przez jeden dzień być kotem ? Edited December 22, 2018 by Danio Doża Venucci Share this post Link to post Share on other sites
Zaleewa 91 Report post Posted December 22, 2018 Tak, warto zdobywać nowe doświadczenia. Czy w pełni zagadzasz się, z powiedzeniem, "Lepiej coś zrobić i żałować, niż żałować, że się tego nie zrobiło"? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Danio Doża Venucci 742 Report post Posted December 22, 2018 (edited) Tak Ponieważ , najbardziej żałować będziemy tylko niewykorzystanych okazji i szans w naszym życiu . Czy kiedykolwiek zrobiłeś coś na zasadzie ,,Lepiej prosić o wybaczenie , niż o pozwolenie" ? Edited December 22, 2018 by Danio Doża Venucci Share this post Link to post Share on other sites
Starlight Sparkle 3,157 Report post Posted December 22, 2018 Nie... ponieważ jak już coś robię i jest taka sytuacja, to jestem pewny, że będzie to dobre, a za to się nie przeprasza. Czy kiedykolwiek rozbiłeś coś w sklepie? Share this post Link to post Share on other sites