Arkane Whisper Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 12 godzin temu, GlaceCordis napisał: Poleci mi ktoś jakiś fanfik z Starlight i Trixie ? Nie wiem w jakich klimatach szukasz opowiadania, ale Emanacja mojego skromnego autorstwa; że się tak samowypromuję Jeśli natomiast nie czytałeś tego powyżej, to polecam. Bardzo fajny tekst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rarity Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 @GlaceCordis Dotychczas było chyba trudno znaleźć „Miotłę i jej Trixie”, ponieważ nie miała własnego tematu, ale zmotywowana poleceniem przez Cahan wrzuciłam ją w końcu na forum wraz z innym opowiadaniem o tym cudownym duecie: „O dwóch takich, co bawiły się magią”. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grento YTP Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Hej! Szukam jakiegoś ff z Thoraxem, najlepiej po polsku. Klimat może być mroczny, zwykły, obyczajowy lub nieco śmieszniejszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trikster Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 (edited) Hmmm. Mógłby ktoś polecić jakiś fanfik - poza vinyl i tavi na uniwerku - z tymi dwoma w roli głównej? Po przeczytaniu istniejącego fragmentu tłumaczenia, oraz doczytaniu kilku rozdziałów dalej w oryginale stwierdzam, że przeczytał bym więcej fików z naszymi muzyczkami. Preferuję polski, ale angielski mógłby być w ostateczności. ktoś coś by miał? Edited October 26, 2018 by Trikster 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolar84 Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 1 godzinę temu, Trikster napisał: Hmmm. Mógłby ktoś polecić jakiś fanfik - poza vinyl i tavi na uniwerku - z tymi dwoma w roli głównej? Po przeczytaniu istniejącego fragmentu tłumaczenia, oraz doczytaniu kilku rozdziałów dalej w oryginale stwierdzam, że przeczytał bym więcej fików z naszymi muzyczkami. Preferuję polski, ale angielski mógłby być w ostateczności. ktoś coś by miał? Bez dwóch zdań warto poznać Plasterek Życia. I po lekturze skomentować, żeby autor, ta buła leniwa, pisał go dalej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casia33 Posted November 4, 2018 Share Posted November 4, 2018 (edited) hej, jestem tu 1 raz nawet nie wiem czy w dobrym miejscu to pisze hehe xD poszukuje jakiegoś ff do poczytania z shipem twidash, - happy end -sad end -lub inne wszystko przyjme Edited November 4, 2018 by casia33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McO Posted January 20, 2019 Share Posted January 20, 2019 Witam, szukam kopii usuniętych fanfików: "Uwięziony" autorstwa klimuk777 oraz "Zaśniedziałe Srebro" od Cyris. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crystal Arrow Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Poszukuję czegoś o Sweetie Bot, czegoś na początek (jakiejś genezy), ewentualne tłumaczenie mile widziane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PitsGlow Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Witam. Czy ktoś posiada na dysku fanfic z 2013 r. Przyjaźń Według Kiepskich? Oryginalny został usunięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulture Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Proszę bardzo. http://puu.sh/JrYEe.rar Prolog i 3 rozdziały, czy było więcej to nie wiem, zapisałem dawno temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozio31 Posted March 5 Share Posted March 5 Witam czy ktoś posiada zapisane fanfici: Pokryte Czerwienią Zepsuta zabawka Gdyż linki na forum są aktualnie martwe, z góry dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted March 11 Share Posted March 11 Dnia 5.03.2023 o 15:03, jozio31 napisał: Witam czy ktoś posiada zapisane fanfici: Pokryte Czerwienią Zepsuta zabawka Gdyż linki na forum są aktualnie martwe, z góry dziękuje. Pokryte Czerwienią Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts