JimJoy Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 @up Znając Kath to coś z Valentinem @topic Ślepy wypatruje głosów prześladujących głuchego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisica Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Co robi człowiek z rangą? Chwali się nią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek_PL Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 pije franek na imprezie z kolegami nagle zabrakło wódy i franek mówi -pokaże wam stuczkę po tym wyciągnął z szuflady starą książkę i zaczął wrzeszczeć -habotheb, azazel, morgoth!!! po wypowiedzeniu pojawił się demon a franek się spytał (demona) -jesteś trzeźwy? -tak -*rzucając klucze od samochodu* to leć po wódę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vector_Prime Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 O co chodzi w bajce o pierzu i selerze? Mama pierze, a ja se leżę. Jaka jest żona po siódmej żonie ? Usmażona. Jak się nazywa płacz małego raka? Wycieraczka. Ile pompek zrobił Chuck Norris? Wszystkie. Jak blondynka robi dżem? Obiera pączka. Co mówi Chińczyk patrząc na szybę? ToShiba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek_PL Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 jak jest biuro szefa po japońsku? jama hama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talar Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Dlaczego piłkarze zawsze się spóźniają? Bo stoją w korkach. hehehehe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cloud Kicker Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Nie słyszeliście jeszcze takiego suchara, macie ! - Co robi murzyn na łące ? - Zbiera kwiatki ! - ( tłum ) Ha ha ha, Cloud Kicker ty jajcarzu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therinius Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Co mówi Batman do robina gdy mają jechać gdzieś batmobilem? Wsiadaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patyk Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Idzie sobie koleś drogą , patrzy a tam rodzina rumunów coś grzebie przy śmietniku. Facet niewiele myśląc wyjmuje flintę i bach , bach po kolei zabija wszystkich. Wtem zza winkla wychyla się milicjant. - ooo Panie będzie mandacik! - za co? - za strzelanie do rumunów. - ale jak to? przecież okres ochronny skończył się ponad 2 tygodnie temu i można strzelać! - owszem.strzelać można ale nie przy paśniku! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therinius Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 [autentyk] -Ma ktoś ochote na zapasy? -To może dżemik?(wypowiedziane z entuzjazmem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek_PL Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Dlaczego mówi się, że suchary są suche? A widziałeś kiedyś mokrego? Co zrobiłby Chuck Norris, gdyby dowiedział się, że jest murzynem? Zbladł. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therinius Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 oto nagroda od sucharmistrza !!! Człowiek nóż? Janusz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergil Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Czemu wszyscy są tacy sami? - Spytała zdezorientowana kobieta Chiny - Powiedział stary dziadek drapiąc się po skośnych jajkach który jednocześnie drugą ręką szył adidasy [ Wiem że rasistowski ale cóż... Moja osoba nie mieć innych pomysłów ;\ ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patyk Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 To ja walne opowiadanie Na miękkim drewnianym kamieniu, w słonecznym cieniu, siedziała ośmioletnia staruszka. Przyszedł do niej facet wysoki, lecz niskiego wzrostu, z bródką bez zarostu, a ona nic nie mówiąc odezwała się do niego: –- Miałam ja syna mądrego, ale bardzo głupiego. Pojechał on piechota do portu, gdzie stały trzy statki, jeden był cały, drugiego połowa, a trzeciego wcale nie było. On wsiadł na ten, którego wcale nie było i popłynął na bezludną wyspę, gdzie aż roiło się od białych Murzynów. Wlazł ma gruszkę, rwał pietruszkę, leciała cebula. Przyszedł właściciel tego banana i mówi „Złaź pan z tego kasztana, bo to nie pańska wierzba”. Zlazł, pozbierał pomidory, a ludzie w mieście się dziwili, skąd ma takie dorodne kalafiory. To wszystko zostało zapisane w fałdach spódnicy prababci, która zmarła rok przed swoim urodzeniem, osierocając męża i owdowiając ośmioro dzieci, które jeszcze siedziały w mamusi brzuszku i gryzły kwadratowe kółeczka. Znaliście to ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therinius Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Karol Strasburger Approves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek_PL Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 To ja walne opowiadanie Na miękkim drewnianym kamieniu, w słonecznym cieniu, siedziała ośmioletnia staruszka. Przyszedł do niej facet wysoki, lecz niskiego wzrostu, z bródką bez zarostu, a ona nic nie mówiąc odezwała się do niego: –- Miałam ja syna mądrego, ale bardzo głupiego. Pojechał on piechota do portu, gdzie stały trzy statki, jeden był cały, drugiego połowa, a trzeciego wcale nie było. On wsiadł na ten, którego wcale nie było i popłynął na bezludną wyspę, gdzie aż roiło się od białych Murzynów. Wlazł ma gruszkę, rwał pietruszkę, leciała cebula. Przyszedł właściciel tego banana i mówi „Złaź pan z tego kasztana, bo to nie pańska wierzba”. Zlazł, pozbierał pomidory, a ludzie w mieście się dziwili, skąd ma takie dorodne kalafiory. To wszystko zostało zapisane w fałdach spódnicy prababci, która zmarła rok przed swoim urodzeniem, osierocając męża i owdowiając ośmioro dzieci, które jeszcze siedziały w mamusi brzuszku i gryzły kwadratowe kółeczka. Znaliście to ?? tak tylko jeden błąd był: były 3 łodzie a on wsiadł do czwartej oraz baba siedziała w cieniu na słońcu i to było w lato 20 grudnia niedawno wymyśliłem: (najpierw przeczytaj całe potem przeczytaj spoiler) czy wież że jak o 1 w nocy krzykniesz do lustra 3 razy blind mayden to przyjdzie matka i ci powie żebyś przestał drzeć ryja i poszedł spać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patyk Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Dobre to, muszę kiedyś spróbować XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shosanna Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 /mam nadzieję, że jeszcze nie było: -Jakie są Ulubione chipsy hydraulika..? -Kranchipsy! (cała moja klasa się z tego śmiała ) hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torro Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Najkrótszy żart o murzynach --- Kolega murzyn ! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argo Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Matka pyta się syna dresiarza: - Masz coś do prania? - Nie, pranie jest spoko. Ba dum tss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patyk Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Jedzie dres samochodem, na zakręcie złapał gumę. Obok przechodzi drugi i się pyta: - hej co robisz? - nic koło wykręcam Nagle ten drugi wybija szybę i mówi: - To ja biorę radio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaZwiezda Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Jaki ser jedzą na łodzi podwodnej ? Topiony Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.F.S Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Jaka jest różnica między dwulatkiem a dorosłym facetem? - Dwulatka można zostawić samego z nianią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshiro Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Najkrótszy żart o murzynach --- Kolega murzyn ! Znam jeszcze krótszy: Pan murzyn. A teraz coś bardziej chamskiego: Jaka jest w Polsce największa kara za pedofilię? -Zmiana parafii. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saalar Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Jaka jest w Polsce największa kara za pedofilię? -Zmiana parafii. Nadeszła moja kolej Ojciec wraz z synem wybrali się do lasu. Co to jest tato? - pyta syn To są czerwone jagody - odpowiada ojciec A dlaczego są żółte? - pyta syn Bo są jeszcze zielone - odpowiada ojciec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts