Jump to content

Sucharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrry!

Vermik
 Share

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pije franek na imprezie z kolegami nagle zabrakło wódy i franek mówi -pokaże wam stuczkę po tym wyciągnął z szuflady starą książkę i zaczął wrzeszczeć -habotheb, azazel, morgoth!!! po wypowiedzeniu pojawił się demon a franek się spytał (demona) -jesteś trzeźwy? -tak -*rzucając klucze od samochodu* to leć po wódę

O co chodzi w bajce o pierzu i selerze? Mama pierze, a ja se leżę. Jaka jest żona po siódmej żonie ? Usmażona. Jak się nazywa płacz małego raka? Wycieraczka. Ile pompek zrobił Chuck Norris? Wszystkie. Jak blondynka robi dżem? Obiera pączka. Co mówi Chińczyk patrząc na szybę? ToShiba.

• Upvote 1

Idzie sobie koleś drogą , patrzy a tam rodzina rumunów coś grzebie przy śmietniku. Facet niewiele myśląc wyjmuje flintę i bach , bach po kolei zabija wszystkich. Wtem zza winkla wychyla się milicjant. - ooo Panie będzie mandacik! - za co? - za strzelanie do rumunów. - ale jak to? przecież okres ochronny skończył się ponad 2 tygodnie temu i można strzelać! - owszem.strzelać można ale nie przy paśniku!

• Upvote 1

Czemu wszyscy są tacy sami? - Spytała zdezorientowana kobieta Chiny - Powiedział stary dziadek drapiąc się po skośnych jajkach który jednocześnie drugą ręką szył adidasy [ Wiem że rasistowski ale cóż... Moja osoba nie mieć innych pomysłów ;\ ] :derp3:

To ja walne opowiadanie Na miękkim drewnianym kamieniu, w słonecznym cieniu, siedziała ośmioletnia staruszka. Przyszedł do niej facet wysoki, lecz niskiego wzrostu, z bródką bez zarostu, a ona nic nie mówiąc odezwała się do niego: –- Miałam ja syna mądrego, ale bardzo głupiego. Pojechał on piechota do portu, gdzie stały trzy statki, jeden był cały, drugiego połowa, a trzeciego wcale nie było. On wsiadł na ten, którego wcale nie było i popłynął na bezludną wyspę, gdzie aż roiło się od białych Murzynów. Wlazł ma gruszkę, rwał pietruszkę, leciała cebula. Przyszedł właściciel tego banana i mówi „Złaź pan z tego kasztana, bo to nie pańska wierzba”. Zlazł, pozbierał pomidory, a ludzie w mieście się dziwili, skąd ma takie dorodne kalafiory. To wszystko zostało zapisane w fałdach spódnicy prababci, która zmarła rok przed swoim urodzeniem, osierocając męża i owdowiając ośmioro dzieci, które jeszcze siedziały w mamusi brzuszku i gryzły kwadratowe kółeczka. Znaliście to ?? :P

To ja walne opowiadanie

Na miękkim drewnianym kamieniu, w słonecznym cieniu, siedziała ośmioletnia staruszka. Przyszedł do niej facet wysoki, lecz niskiego wzrostu, z bródką bez zarostu, a ona nic nie mówiąc odezwała się do niego:

–- Miałam ja syna mądrego, ale bardzo głupiego. Pojechał on piechota do portu, gdzie stały trzy statki, jeden był cały, drugiego połowa, a trzeciego wcale nie było. On wsiadł na ten, którego wcale nie było i popłynął na bezludną wyspę, gdzie aż roiło się od białych Murzynów. Wlazł ma gruszkę, rwał pietruszkę, leciała cebula. Przyszedł właściciel tego banana i mówi „Złaź pan z tego kasztana, bo to nie pańska wierzba”. Zlazł, pozbierał pomidory, a ludzie w mieście się dziwili, skąd ma takie dorodne kalafiory.

To wszystko zostało zapisane w fałdach spódnicy prababci, która zmarła rok przed swoim urodzeniem, osierocając męża i owdowiając ośmioro dzieci, które jeszcze siedziały w mamusi brzuszku i gryzły kwadratowe kółeczka.

Znaliście to ?? :P

tak tylko jeden błąd był: były 3 łodzie a on wsiadł do czwartej oraz baba siedziała w cieniu na słońcu i to było w lato 20 grudnia

niedawno wymyśliłem:

(najpierw przeczytaj całe potem przeczytaj spoiler)

czy wież że jak o 1 w nocy krzykniesz do lustra 3 razy blind mayden to

przyjdzie matka i ci powie żebyś przestał drzeć ryja i poszedł spać

Jaka jest w Polsce największa kara za pedofilię?

-Zmiana parafii.

:megusta:

Nadeszła moja kolej :yay:

Ojciec wraz z synem wybrali się do lasu.

Co to jest tato? - pyta syn

To są czerwone jagody - odpowiada ojciec

A dlaczego są żółte? - pyta syn

Bo są jeszcze zielone - odpowiada ojciec

:lolface: