Kowlad Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Zrób to pierwszy! MEDYK! Uzależniłem się od mlp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 (edited) To znajdź lepszy avek, bo wali pikselozą. MEDYK! Herp! Derp! Edited March 5, 2016 by Lucas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kowlad Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 (edited) Się w Terrarie się grało się to się pixele się lubi się, a Sci-twi zostaje na avie bo jest moją waifu ;p Leć z tym do derpy ona pomoże Medyk! mam lowka i nie mam potków Edited March 5, 2016 by Kowlad 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Nic nie mam do Twojego ulubieńca, każdy ma własną, tylko jakoś piksele mnie rażą. Mniejsza, widziałem jeszcze gorszej jakości niż ten. Zbuduj stół do alchemii. MEDYK! Krew mnie zalewa, tym, że nie wiem czego słuchać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kowlad Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Dzięki, nie każdy to.akceptuje To ic na oddawanie krwi Medyk! Nie mogę już czekać na MLP EG 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Grałem też w Terrarię i MC, więc mam pojęcie jako tako o pikselach. To się rozklonuj i wyślij drugiego siebie w przyszłość! MEDYK! Wielbię cytryny, gardzę grejpfrutami. Wyzywam 11 na pojedynek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kowlad Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 To spróbuj je od siebie magnesem oddzielić! Medyk! Jutro szkoła 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 (edited) For Science, You Monster MEDYK! Suchary mnie atakują! Edited March 6, 2016 by Lucas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparkle Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 (edited) To biegnij do stawu kaczek, może cię nie zjedzą. Kaczki. MEDYK! Zmartwychwstałam! Edited March 7, 2016 by Sparkle 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 To leć hen ku Niebu! MEDYK! Mój brat Skaut zobaczył tęczę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kowlad Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Niech szuka Rainbow dash! Medyk! Jutro spr z hisy :/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparkle Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Użyj maszyny czasu. MEDYK! Dopadło mnie coś! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Xeno Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 To uciekaj przed tym MEDYK mam lenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 To odeślij go do zoo. MEDYK! Mam uczulenie na znieczulenie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 To załatwimy to po staremu. MEDYK! rozwaliłem se zatoki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparkle Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Do twojej wiadomości, tylko cała armia USA może rozwalić Zatokę Hudsona. MEDYK! Chcę... no nie wiem, co, kogo, czego chcę! Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Proste, chcesz sławy i pieniędzy. MEDYK! Uzależniłem się od Iron Maiden! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Xeno Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 To wyrzuć komputer przez okno MEDYK nie chcę mi się instalować skype. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kowlad Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Zatrudnij specjalistę do spraw instalowania skype ! MEDYK ! Dłuży mi się czekanie na EG4 i FiM6 (Nie mam jeszcze "Time machineTM ") 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Chcesz się przenieść w przyszłość? Wypij wódy ile się da. MEDYK! Moja czapka patrolówka sflaczała. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 (edited) To kup sobie nową lub zajeb szkopowi. MEDYK! I'm gonna change u like a Remix, then I'll raise u like a Phoenix. Edited March 18, 2016 by Lucas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rainbow Guitar Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 To wejdź w ustawienia profilu. MEDYK! Powoli tracę wiarę w ludzkość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Xeno Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 To strać ją do końca MEDYK Mam dość wydawania pieniędzy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 To hajs się zgadza! MEDYK! Jaram się jak Scootaloo w KFC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertram Quist Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 To przestań sie jarać i chodzić do KFC. Medyk ! Wypiłem mocz bo myślałem że to soczek :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts