Wizio Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 (edited) Owoce nudy mojej i znajomego. Edited March 27, 2014 by Noire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Taktyczny FAXE - pełen profesjonalizm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riconish Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Hah karabin za 20 zł, jeszcze z czymś takim bym wpadł na strzelankę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Oh my... Takie coś przyczepić sobie na berecik A Wy, za kim się opowiecie? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amolek Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 United Equestria albo bez przynależności jako najemna spluwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 NLR Ja to chce! Gdzie żeś znalazł te cudeńka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 NLR Ja to chce! Gdzie żeś znalazł te cudeńka? Deviantart, koleś sprzedaje po 15$ od sztuki, shipping z USA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Co prawda tutaj są chyba wszyscy wyznawcami sprzętu zachodniego ale... Kupię czarny / brązowy chwyt pistoletowy do AK / AKM / AK74. Planuję zrobić sobie customową rączkę taktyczną do suczki :3 Do pełni szczęścia brakuje mi tylko brązowa opaska uciskowa na kolbę, rysy, zadrapania oraz więcej rys Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Machnie się papierem ściernym tu i tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted March 28, 2014 Author Share Posted March 28, 2014 Chyba nigdy nie zrozumiem idei niebieskiej taśmy Czemu nie czarna? Czarne elementy na replice wyglądają świetnie i nie są tak... ekhm... oczojebne Rysy? Użyj repliki jako sanek, tylko nie w zimę, a w lato po asfalcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Machnie się papierem ściernym tu i tam Ale to trzeba machać ręką, a ja za leniwy jestem Chyba nigdy nie zrozumiem idei niebieskiej taśmy Czemu nie czarna? Czarne elementy na replice wyglądają świetnie i nie są tak... ekhm... oczojebne Zazwyczaj każdy kolor oznacza inny rodzaj amunicji (ślepa, ostra, non-lethal, ale nie jest to regułą). Ruski niebieską taśmą oznacza się często magazynki nabojami 7N22 AP Drugi powód, to po prostu oznaczenie swoich magów, co by ich nie pomylić z magami innych. Jeszcze jeden powód o którym czytałem, to oznaczanie magów, które sprawiają problemy na strzelnicy (ułatwia późniejsze odróżnienie ich od sprawnych, w przypadku, gdy ktoś ma ich dużo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizio Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Stwierdzam panowie, że mój pierwszy wypad na ASG był cholernie udany. Był wręcz zajedwabiście. Duży teren, ekipa, kulki... czego chcieć więcej?PS: Prawdopodobnie będzie 5 osób, aczkolwiek 1 może nie przyjść. Zawsze jest to coś.Teraz o samej CM 028... broń jest dobra, bo była już używana. Miała najlepszego cela i zasięg ze wszystkich broni. Jeden miał CM 36, a pozostała 3 M4. No oczywiście pojawił się też gazowy glock 500 fps, ale to nic. Było epicko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 gazowy glock 500 fps, ale to nic Gazowy glock co ma 500fps? Pierwszy raz słyszę o takim wynalazku Tak czy inaczej, dobrze że się podobało oraz mam nadzieje że za tydzień się spotkamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 (edited) 500 fps jakoś mi się nie wydaje, albo jakiś mocno podrasowany, to Dan Weson ma tyle, chyba że te fpsy były liczone tak jak u mojego kumpla - oooooooooooo szybko leci to pewnie z 500-600 fpsów jest ( on nigdy nie czyta ile replika ma fps przed zakupem). Mało który stock ma tyle mocy. Edited March 28, 2014 by Flippyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted March 29, 2014 Author Share Posted March 29, 2014 Jeśli pistolet ma 500 FPS to po prostu jest na CO2. Mój znajomy ma takiego chyba 530 - ale to nie jest dobre, bo zasięg wciąż mniejszy niż AEG, a moc duża, więc trzeba uważać. Kiedyś walnął jednemu niemal z przyłożenia, ale w ładownicę, gdzie były dwa magazynki, więc oczywiście nic się nie stało. Nie licząc dziurki w ładownicy i śladu na metalowym magu Tak więc lepiej trzymać się mniejszych FPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizio Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Jeśli pistolet ma 500 FPS to po prostu jest na CO2. Mój znajomy ma takiego chyba 530 - ale to nie jest dobre, bo zasięg wciąż mniejszy niż AEG, a moc duża, więc trzeba uważać. Kiedyś walnął jednemu niemal z przyłożenia, ale w ładownicę, gdzie były dwa magazynki, więc oczywiście nic się nie stało. Nie licząc dziurki w ładownicy i śladu na metalowym magu Tak więc lepiej trzymać się mniejszych FPS Byłem pierwszą osobą, która dostała z tej broni. Prosiłem wszystkich 4 znajomych, aby wywalili we mnie serie ze swoich broni. Kulki latały, odbijając się od mojej kurciałki, a ja nic nie czułem. Dosłownie tylko słyszałem, jak kulki we mnie wlatują. Aż w końcu kumpel wyciągnął swojego pistusia plastusia i strzelił dwukrotnie. To był dość... mocny ból jak na fakt, iż wcześniej nic nawet nie czułem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted March 29, 2014 Author Share Posted March 29, 2014 Równo 20 dni temu dostałem od pewnego idioty niemal z przyłożenia w rękę - nadal jest jeszcze mały ślad Ciekawe, kiedy zniknie zupełnie? Bo póki co to jest rekord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Równo 20 dni temu dostałem od pewnego idioty niemal z przyłożenia w rękę - nadal jest jeszcze mały ślad Ciekawe, kiedy zniknie zupełnie? Bo póki co to jest rekord Heh ostatnio dość rzadko pojawiam się na asg ale... ale za każdym razem gdy jestem to krew się leje Na KH dostałem jedną kulkę prosto w twarz ( dosłownie pod okularami ). Efekt? W czerwonym mi do twarzy (a ślad po trafieniu jak się przyjrzeć to jest jeszcze lekko widoczny) Gorzej tylko że krew z kamizelki nie jest tak prosto zmyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted March 29, 2014 Author Share Posted March 29, 2014 Na KH dostałem jedną kulkę prosto w twarz Pamiętam, widać nawet na zdjęciu grupowym Mój ślad też jest po KH... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Pamiętam, widać nawet na zdjęciu grupowym Mój ślad też jest po KH... Hahaha, ale to właśnie jest świetne Jak się potem rozmawia o zlotach to jest kupa wspomnień i śmiechu - "Pamiętasz jak byliśmy na Omaha koło Łodzi?" - "Ale na której edycji?" - "Tej gdzie odpadł Ci ząb, spodnie strzeliły w kroku i byłeś zlany krwią" - "Aha, ten... " Tego zlotu nie zapomnę nigdy! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyber Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Siema dzisiaj byłem na akcji w żwirowni i było nas 14 (to ponad połowa naszej ekipy),niestety przez 4 godziny udało sie zrobić tylko 2 rundy ,ale przynajmniej miałem 1 fraga.W wakacje bedziemy mieć akcje co tydzien i jak coś to napisze tutaj ,mogli byście wpaść.Oczywiście jeżeli ktoś ma blisko do Wągrowca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 (edited) W wakacje bedziemy mieć akcje co tydzien i jak coś to napisze tutaj ,mogli byście wpaść.Oczywiście jeżeli ktoś ma blisko do Wągrowca. Lub Wy wpadniecie do Poznania ( daleko nie macie ), u nas co tydzień są wypady Edited March 29, 2014 by Eternal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyber Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Lub Wy wpadniecie do Poznania ( daleko nie macie ), u nas co tydzień są wypady a ilu was jest w ekipie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyber Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 (edited) lol nie śpie już 42 godziny ale już mi sie oczy zamykają chyba ide spać, Edited March 29, 2014 by Tyber Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amolek Posted March 29, 2014 Share Posted March 29, 2014 Hue, mi się nadal goi rana z KH po tym jak dostałem z kilku metrów w udo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts