Riconish Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 ACM ma przebicie cenowe i świetnie ,,PODRABIA'' Oryginały Magpula xD Rypną mi glock...https://www.youtube.com/watch?v=tAKOXJ7C20Y&list=UUN40oCb6qoFYa6Q-pP1GzIA Dziś go sprzedałem za 170 zł ! Naprawdę... a chciałem 260zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 ACM ma przebicie cenowe i świetnie ,,PODRABIA'' Oryginały Magpula xD Jestem rusofilem a mym magpulem jest to co mam pod ręką Specnaz ma co chce, kiedy chce i jak chce - czyli teoria o M'kach jest bardzo prawdopodobna. Nie do końca Specnaz = jednostki specjalnego przeznaczenia, a pod to podchodzi taka elita jak GRU, Alfa, FSB ale mianem specnazu też określa się np. specjalne jednostki OMONU które takiego poziomu nie reprezentują. O ile Elita ma dowolność o tyle taki słodziak z OMONU niezbyt ma możliwość totalnego wyboru sprzętu Ot, taka ciekawostka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted April 1, 2014 Author Share Posted April 1, 2014 Właściwie... to czemu ja się jeszcze nie pochwaliłem nową repliką? Well... It's nothing special... It's just my bass canon! A tak na poważnie, jest to replika M1014 od GFC, czyli ten nowy trzykulkowy shotgun, którego niedawno wprowadzili Hm... To kiedy mam najbliższe CQB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riconish Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Ja tam mam w niedziele... FOLEY WPADAJ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted April 1, 2014 Author Share Posted April 1, 2014 No bez jaj! Akurat w tą niedzielę na 99% nie będę mógł pojechać na strzelankę, a oprócz Ciebie dostałem jeszcze zaproszenie na CQB do Otwocka Why?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riconish Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 No to peszek :L co powiecie o takim sprzęcie ? https://plus.google.com/photos/112736403929909247142/albums/5997309743726016561 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 No to peszek :L co powiecie o takim sprzęcie ? https://plus.google.com/photos/112736403929909247142/albums/5997309743726016561 Nie przekonuje mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizio Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Bierz kogo chcesz ( niestety repliki na pożyczenie obecnie nie mam ). Kiedy?: 5 kwietnia ( sobota ) Godzina: 10:00 start Gdzie?: Na wmasg zawsze jest ankieta która trwa do piątku 20:00 w której się głosuje na miejscówkę gdzie będziemy się strzelać więc jeszcze nie wiadomo. Ziomuś mam pytanie. Podeślesz mi link do tej ankiety, bo ja to ciemna masa jestem w tych forumowych pistoletach. Plosie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Ziomuś mam pytanie. Podeślesz mi link do tej ankiety, bo ja to ciemna masa jestem w tych forumowych pistoletach. Plosie. Ankieta będzie w tym miejscu, będzie bo jeszcze jej nie ma. Koniec ankiety zazwyczaj jest w piątek o 20:00. http://forum.wmasg.pl/forum/27-wielkopolskie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riconish Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Co powiecie ludzie na strzelankę CQB na Killhouse w przedziale na dni czerwca (1-20)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted April 2, 2014 Author Share Posted April 2, 2014 Jeśli znajdę czas to bardzo chętnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Co powiecie ludzie na strzelankę CQB na Killhouse w przedziale na dni czerwca (1-20)? W czerwcu mam GVM VI oraz misję afganistan i więcej wolnego w pracy nie wyżebram Od połowy lipca może dałbym radę wpaść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thornix Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Czerwiec? Zobaczyłoby się...tylko muszę w końcu sprawić by oddano mi kulki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amolek Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Mogę być chętny, chociaż zależałoby to od mojej roboty. I tego, czy będę miał jakąkolwiek replikę Link to comment Share on other sites More sharing options...
thornix Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 I tego, czy będę miał jakąkolwiek replikę Można na miejscu wypożyczyć z tego co wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amolek Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Można na miejscu wypożyczyć z tego co wiem. Meh, wolę tą kasę przeznaczyć na benzynę/alkohol/dołożyć do kasy na wyposażenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted April 3, 2014 Author Share Posted April 3, 2014 Tak jak na KH to starczy AEP od Cymy, więc (jak na standardy ASG) niedrogo Albo legendarna pompka AGM - tania i uniwersalna W CQB i tak trzeba trafić pierwszą kulką, więc różnica względem AEG-a mniejsza Link to comment Share on other sites More sharing options...
thornix Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 (edited) A propo CQB- jak ktoś ma za dużo czasu/nudzi mu się/lubi trochę teorii/ogólnie się tym interesuje/ (niepotrzebne sobie skreślcie ) to rzucam mały poradniczek do CQB (dla leniwych dużo obrazków ) Według mnie można jakoś to strawić https://docs.google.com/document/d/1oTJx6hpKxOlwaO2N5C1CGbKg9uTI8RbV_hl5PGwMhGw/edit?usp=sharing Daję Google drive bo chciałem mieć kopię tekstu jakbym nie miał neta,lub kogoś z grupy interesował konkretnie ten rozdział, gdzieś bodajże jest też adres do strony skąd to brałem Edited April 3, 2014 by thornix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted April 3, 2014 Author Share Posted April 3, 2014 Hm... Fajny materiał, w prosty i przejrzysty sposób opisuje podstawy działania w budynkach. Myślę, że sobie zachowam i będę podsyłał początkującym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riconish Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Zaraz sobie przeczytam Link to comment Share on other sites More sharing options...
thornix Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Przy okazji, na dole jest link do oryginału, teraz sobie przypomniałem Polecam też inne, ciekawe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riconish Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Jak tak przeczytałem sądzę, że da się lepiej rozegrać dane techniki(np granatem ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted April 3, 2014 Author Share Posted April 3, 2014 Granatem? Tak, ja bym to zrobił z chęcią - granat dla mnie to pierwszy z oddziału, który "wchodzi" do pomieszczenia. A że dostałem malutką dostawę, to jest czym się bawić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riconish Posted April 3, 2014 Share Posted April 3, 2014 Czekaj powiedź mi czy nie chcesz przypadkiem się złożyć na dostawię tych mini słodkich granatów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted April 3, 2014 Author Share Posted April 3, 2014 Em... Nie jestem pewien czy dobrze Cię zrozumiałem... Fakt jest taki, że na dniach będę miał ich pudełeczko, mam nadzieję, że starczy do następnego meeta airsoftowego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts