Jump to content

Airsoft

Foley
 Share

Recommended Posts

ACM ma przebicie cenowe i świetnie ,,PODRABIA'' Oryginały Magpula xD

Jestem rusofilem a mym magpulem jest to co mam pod ręką :ming:

Specnaz ma co chce, kiedy chce i jak chce - czyli teoria o M'kach jest bardzo prawdopodobna.

Nie do końca :cadanceawesome:

Specnaz = jednostki specjalnego przeznaczenia, a pod to podchodzi taka elita jak GRU, Alfa, FSB ale mianem specnazu też określa się np. specjalne jednostki OMONU które takiego poziomu nie reprezentują. O ile Elita ma dowolność o tyle taki słodziak z OMONU niezbyt ma możliwość totalnego wyboru sprzętu ;)

Ot, taka ciekawostka  :derp2:

• Upvote 1

Właściwie... to czemu ja się jeszcze nie pochwaliłem nową repliką? :rainderp:

Well... It's nothing special...

It's just my bass canon!

:untz:

A tak na poważnie, jest to replika M1014 od GFC, czyli ten nowy trzykulkowy shotgun, którego niedawno wprowadzili :discord2:  Hm... To kiedy mam najbliższe CQB? :megusta:

Bierz kogo chcesz ( niestety repliki na pożyczenie obecnie nie mam ).

Kiedy?: 5 kwietnia ( sobota )

Godzina: 10:00 start

Gdzie?: Na wmasg zawsze jest ankieta która trwa do piątku 20:00 w której się głosuje na miejscówkę gdzie będziemy się strzelać więc jeszcze nie wiadomo.

Ziomuś mam pytanie. Podeślesz mi link do tej ankiety, bo ja to ciemna masa jestem w tych forumowych pistoletach. Plosie.

Co powiecie ludzie na strzelankę CQB na Killhouse w przedziale na dni czerwca (1-20)?

W czerwcu mam GVM VI oraz misję afganistan i więcej wolnego w pracy nie wyżebram :despair:

Od połowy lipca może dałbym radę wpaść.

Tak jak na KH to starczy AEP od Cymy, więc (jak na standardy ASG) niedrogo ;)

Albo legendarna pompka AGM - tania i uniwersalna ;) W CQB i tak trzeba trafić pierwszą kulką, więc różnica względem AEG-a mniejsza ;)

A propo CQB- jak ktoś ma za dużo czasu/nudzi mu się/lubi trochę teorii/ogólnie się tym interesuje/ (niepotrzebne sobie skreślcie :v ) to rzucam mały poradniczek do CQB (dla leniwych dużo obrazków :ming: ) Według mnie można jakoś to strawić :v

https://docs.google.com/document/d/1oTJx6hpKxOlwaO2N5C1CGbKg9uTI8RbV_hl5PGwMhGw/edit?usp=sharing

Daję Google drive bo chciałem mieć kopię tekstu jakbym nie miał neta,lub kogoś z grupy interesował konkretnie ten rozdział, gdzieś bodajże jest też adres do strony skąd to brałem :v

Edited by thornix