Foley Posted May 20, 2015 Author Share Posted May 20, 2015 Po jakim czasie? Tak od jednego dnia, do dziesięciu lat, zależy od szczęścia Ale nie ma co się bać, po prostu psuje się to "zamknięcie" i klapka ciągle jest otwarta. Oczywiście w niczym to nie przeszkadza i nawet jest na to domowy patenet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwy Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 No i stało się... Po niedzielnej strzelane na którą poszedłem pierwszy raz z AK poszła mi kolba Nie uderzyłem nią o nic, zacząłem się czołgać to zahaczyłem lekko o drzewo (dobra może to nie było tak bardzo lekko ale nie na tyle mocno by pękła) i usłyszałem tylko takie ciche pstryk, patrzę a tutaj od spodu na kolbie taka podłużna rysa Myślę, że gdy zaleję to kropelką i ścisnę to może się to jeszcze jakoś zamaskuje. Jak macie jakieś pomysły albo propozycje to będę wdzięczny. A tutaj bateryjka która przyszła do mnie w zeszłym tygodniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bass Destiny Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Jestem w głupiej niepewności co do naszywania rzepy na naszywke i mundur. Jak wy macie na naszywkach na rzepy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 20, 2015 Author Share Posted May 20, 2015 Naszywki teamu i powiatowa bezpośrednio przyszyte na mundur, naszywka Rainbow Bat podklejona dwoma rzepami, a naszywka Evil Smile na hełmie miała rzep fabrycznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amolek Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 (edited) Ktoś ma jakieś konkretne zdanie o tej ładowarce? Albo jakąś inną do zaproponowania? ;p bo na razie mi NiMh jest potrzebne, potem LiPo. Pierw muszę do Foleya skoczyć z repliką i tam do serwisu http://www.taiwangun.com/mikroprocesorowa-ladowarka-gtc6-do-akumulatorow-litowych-i-niklowych-acm?from=listing&campaign-id=19 EDIT: A tutaj nowy zakup (wybaczcie jakość zdjęcia, mam toster) Edited May 21, 2015 by Amolek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 21, 2015 Author Share Posted May 21, 2015 (edited) Oooo, cymoklocek Widzę, że set do CQB na bogato. AEP i strzelba - polecam A ja dostałem dobrą nowinę, że serwisant zamówił smary, więc moja eMeczka niedługo będzie nieco dopieszczona. Kusi wstawienie M120 EDIT: A propos ładowarki... Za taką cenę?! Człowieku, toż to Imax jest już tańszy Edited May 21, 2015 by Foley Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amolek Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 (edited) Nie znam się, nie była mi potrzebna do tej pory A jakiś link czy tam ukierunkowanie, czego szukać? Also, zakup cymoklocka od meeta ASG za mną chodził, a ostatnio tylko się upewniłem, bo sobie postrzelałem z takiego Zamówiłem tego nastepnego dnia Edit: w tym stylu? http://sklep.skyrc.pl/pl/p/Oryginalna-ladowarka-SkyRC-iMAX-B6/1 Edited May 21, 2015 by Amolek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 21, 2015 Author Share Posted May 21, 2015 (edited) Imax B6 - ładuje zarówno LiPo, jak i NiMh, ogólnie odbajerzona, wmazgi wciskają ją każdemu nowemu jako "jedyna słuszna ładowarka".http://sklep.skyrc.pl/pl/p/Oryginalna-ladowarka-SkyRC-iMAX-B6-zasilacz-SkyRC-15V-4A/20 Podobno jedna z najlepszych w swojej cenie. Uwaga na podróbki Osobiście uważam, że jak komuś nie szkoda tyle kasy, to można brać, a jak ktoś oszczędniejszy to lipol i zwykła prosta ładowareczka do niego. A jak ktoś sęp, to ładuje u kolegi U mnie to powszechnie stosowane rozwiązanie, dużo ludzi daje mi do ładowania swoje LiPo Jak się ma uczynnego kolegę, to po co kupować samemu? Ewentualnie można zrobić zrzutkę teamową na ładowarkę EDIT: Wieczór grzebania w replice zakończony. Przerzuciłem kable na tył, wnętrze GB nie wymagało żadnych działań (chociaż mógłbym wymienić prowadnicę sprężyny, bo plastikowa tam siedzi). Jutro jak pogoda dopisze zrobię test strzelecki. W komorze HU jeszcze nie grzebałem, bo ładnie uszczelniona chwilowo, to zobaczę najpierw jak strzela, a potem dopiero będę grzebologię uskuteczniał, parę gumek HU mam na zbyciu Edited May 21, 2015 by Foley Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amolek Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Sęk w tym, że nie mam takiej możliwości ładowania u kogoś ale w porządku, dzięki za link, to sobie kupię na przyszły tydzień i będzie na przyszłość do LiPo Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 (edited) Co ja zrobiłem?! Nie używam IMAXA B6 do ładowania swoich lipolków tylko zwykłej kostki z balancerem! I patrz pan jakoś nic się nie dzieje i wszystko działa od dobrych trzech lat... Przypadeg?! Nie sondze... Edited May 21, 2015 by The Lord High Protector Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 21, 2015 Author Share Posted May 21, 2015 Też używam kostki z balaserem, która ma chyba już pięć lat Działa? Działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perteks Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Siema Zaczynam zabawę z ASG jak będzie okazja to wam wpierdolę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bass Destiny Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 (edited) Ostro typ wchodzi. Spodziewam się taktycznych dresów z trzema pasami xD Edited May 22, 2015 by Bass Destiny Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 24, 2015 Author Share Posted May 24, 2015 No i udało się na CQB wybrać w liczbie niecałych dwudziestu ludzi - jest postęp względem ubiegłotygodniowej strzelanki. Czarna taktyka jest super No i mimo 330-efpeesowej M'ki, Desert Eagle też zaliczył fragi, całe dwa A jak u Was weekend? PS: Macie jeszcze Foley'a w wersji CQB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 CekubE U siebie mam taki plan robić popołudniowe strzelanki cqb w tygodniu bo w weekendy często brak czasu Swoją drogą, Foley w Chełmie, nie moge się przyzwyczaić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 24, 2015 Author Share Posted May 24, 2015 Chełmie? Masz na myśli miasto? Bo jeśli chodzi o "Foley'a w hełmie", to noszę od zawsze Najpierw był PASGT, teraz MICH, może kiedyś w przyszłości będzie coś pokroju Fasta albo kask Delty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 (edited) Ehhh chodziło mi o hełm ale telefon stwierdził że ma być chełm Edited May 24, 2015 by Eternal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bass Destiny Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Znam tą wymówkę Eter :b 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Znam tą wymówkę Eter :b Ciiii próbuję udawać inteligentnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perteks Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Fajnie zrobiony nóż to na pewno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Ogłaszam więc absolutnie bez związku, że następny meet będzie w Chełmie . Ja w zeszły weekend otrzymałem, aż 3 propozycje strzelanek, ale na żadną nie pojechałem bo mama stwierdziła, że mam sobie kupič spodnie :/ , a i tak skończyłem z niebieską koszulą, która okazała się seledynowa i daje po oczach tak, że zamiast odblaskowej będę ją chyba na oznaczenie trupa brał xD . Nie powiem Foley secik prezentuje się bardzo ładnie , przypomniałeś mi tym samym, że muszę pokrowiec na chełm sobie kupić . Eter, pomysł z popołudniami wydaje się fajny, ale byłby to plan stały, czy letni, bo w sumie mamy coraz dłuższe dni, lato idzie, wolny czas... A do kolegi wyżej mam pewną radę osobistą. Zamiast wychodzić z tekstem pokroju wpierdolę wam, radzę, po prostu się przedstawić, gwarantuję, że efekt będzie o niebo lepszy . Po za tym rada druga, nie chodzi o to, żeby się zabijać, ale zabijač tak, żeby wszysy mieli z tego zabawę . Czy to nie zabrzmiało dziwnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Flippyn co do kolegi wyżej, to jest ludek z Poznania ktorego tak jakby wkrecilem... tym powitanoem chcial przekazac ze Was lubi i chetnie sie postrzela Co do strzelanek popoludniowych - to bedzie stale, zimna fajnie jest sie po ciemku postrzelac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perteks Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Sarkazm jest trudny do przekazania w tekście Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 No cóż, jestem z Pruszkowa, więc słowo wpierdol, ma dla mnie dosyć jednoznaczne znaczenie . Ale skoro tak sprawa stoi... Bardzo mi k*rwa miło ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts