Eter Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 W sumie nie wiem czy zabiorę ze sobą sprzęt do zabijania bo jadę z moim kochanie ale na piwko / meeta idę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted August 28, 2015 Author Share Posted August 28, 2015 Nooo, Eter, suczka jest wprost rewelacyjna Ech, planowałem sobie odpuścić tego meeta, a przez Was znów mam w sobie ziarenko niepewności. Nawet jeśli, to musiałbym się zdecydować na jedno: albo meet, albo KH. A żeby Was... Dobra, zobaczy się, ale nic nie obiecuję. A w kwestii małej aktywności w temacie - niby miałbym o czym pisać (w końcu w weekend strzelanka była), ale ta nowa wersja forum jest po prostu tak niesamowicie chuowa, że spędzam tu dużo mniej czasu. I raczej się to nie zmieni, chyba że przywrócą taką jak poprzednio wersję mobilną, to przynajmniej na telefonie będę czasami wchodził. A żeby szlag trafił tego, kto to wymyślił Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 niby miałbym o czym pisać (w końcu w weekend strzelanka była), ale ta nowa wersja forum jest po prostu tak niesamowicie chuowa, że spędzam tu dużo mniej czasu. I raczej się to nie zmieni, chyba że przywrócą taką jak poprzednio wersję mobilną, to przynajmniej na telefonie będę czasami wchodził. A żeby szlag trafił tego, kto to wymyśliłHahahahahahahahahahhahahahha, wygrałeś wiadro internetów Foley Tak samo jest ze mną Hmm co do meeta, jadę na meeta raczej z powodu mojego kochanie bo tak to bym po prostu wleciał do KH zrobić rozpierduchę.... Niestety są dwa ale:Ale 1) Jadę na kilka dni i nie wiem czy się zabiorę ze sprzętem.Ale 2) Nie mam repliki poniżej 430fps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 (edited) W kwestii forum się zgadzam, wkurza mnie jego konstrukcja, a przede wszystkim to, że mi obserwację wszystkich tematów wywaliło .Co do KH jestem jak najbardziej za, jeśli jednak nie wypali, to może by się na meecie spiknąć? W sumie nigdy jeszcze nie byłem, ale czemu by nie ?Co do repki, niby pożyczyć mam, ale moc niewiele mniejsza - 400 .Co do suki... , wygląda genialnie! Taktyczna, ale po rosyjsku , myślałem, że ładniejszej kolby od trójkąta do tego nie ma, a jednak się myliłem . Edited August 29, 2015 by Flippyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 U mnie KH raczej odpada bo replika za mocna (chyba że jakaś strzelanka normalna?), natomiast na meecie się bym spotakał i poleciał na pizzę / piwko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Od jutra do niedzieli jestem w Wawie, jak ktoś chce spiknąć się na seksy czy coś to pisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Do niedzieli włącznie? To KH jeszcze wchodzi w grę, ew. classic w terenie gdzieś na forcie? A w kwestii tego meeta, kiedy, gdzie i co to to jest, bo, jako, że nie byłem nigdy - nie ogarniam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Na głównej stronie w wydarzeniach jest post z meetem warszawsko - krakowskim.Co do wypadu - jak już to w teren bo replika za mocna tylko nie wiem czy się zabiorę ze sprzętem.Poza tym E&L wypuściło nową generację AK - w porównaniu z poprzednią to jest dopiero ciekawa opcja... magwell, szybka wymiana sprężyny, wzmocnione części Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 (edited) Czy ja myślę o tym, o czym ty myślisz...?Tak btw. zastanawiam się czy by w stalkerze dziury nie wyrżnąć na rurę od camela, co o tym myślicie? Edited September 1, 2015 by Flippyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Nie, nię mam zamiaru kupować nowego AK jak już to może kiedyś pekaśka w ostrym drewnie i zenicie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bass Destiny Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 No rok szkolny wystartował i liceum mundurowe ma zamiar przywitać mnie dosyć brutalnie, poligony, musztry i inne wyjazdy. Przez wakacje się strasznie rozleniwiłem, przez całe wakacje komputery, zhadzki z ziomeczkami na jaranko i inne. do tego muszę jeszcze kupować wz 93...Wymogi szkoły. Może dam rade to ogarnąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted September 2, 2015 Author Share Posted September 2, 2015 Tak btw. zastanawiam się czy by w stalkerze dziury nie wyrżnąć na rurę od camela, co o tym myślicie?Znając złośliwość losu, to pewnie w tą dziurę dostałbyś kulką Jako użytkownik zarówno stalkera, jak i camela, myślę, że to gra nie warta świeczki. Przecież i tak nie będziesz pił podczas wymiany kompozytu, tylko w "wolnej chwili", a wsunięcie rurki pod stalkera i napicie się wcale nie zajmuje dużo czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Niestety muszę przyznać ci racje , chociaż myślałem, żeby to na stałe podczas strzelanki mieć w maskę wciśnięte.No to panowie, jak w końcu z tym weekendem? Planujemy jakiś teren, KH, zbieramy się na tym meecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Ja nie zabrałem ze sobą sprzętu ale na browarku chętnie się spotkam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted September 3, 2015 Author Share Posted September 3, 2015 Niestety, ja nie mogę Na przyszłość, dawajcie znać wcześniej, co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 (edited) Foley....Meh, a miałem nadzieję się razem na zawody drużyn rozpoznawczych złapać . Eter, bardziej pasuje ci sobota czy niedziela? Może jeszcze Amol do nas dołączy Edited September 3, 2015 by Flippyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Sobota bo w niedzielę około 14 wracam do Poznania.Swoją drogą jak ktoś chce jutro lub nawet dzis to też można udać się na browarka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amolek Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Ja na browarka mogę skoczyć w sobotę, jutro domykam sprawę z samochodami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Jasna sprawa, wybierasz się na meeta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amolek Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Zapewne się pojawię, ale nie będę się tam kręcił jakoś długo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 No to pięknie Kojarzy może ktoś jak działa taki front do Mki, co się śrubę od góry dokręca? Na czym to się trzyma, rurze gazowej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perteks Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Poszukuje jakiejś dobrej ładowarki do nimh/lipo z opcją rozładowywania, jakie polecacie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted September 8, 2015 Author Share Posted September 8, 2015 Osobiście nie używałem, ale taką "legendą" wśród ładowarek pasującą do tych wymagań jest Imax B6. Myślę, że popularnością dorównuje CM.028 . Tyle że... do tanich nie należy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perteks Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Wiem, liczę się z tym, w granicach 150 planuje max wydać na ładowarkę. Wolę mieć pewność,że bateria mi nie zdechnie po kilku seriach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 No to Imax i to prawda ta ładowarka to legenda http://sklep.skyrc.pl/pl/p/Oryginalna-ladowarka-SkyRC-iMAX-B6/1Ewentualnie coś takiego, firma dobra, jak z tym modelem nie wiem http://zdalnehobby.pl/akcesoria-modelarskie/13396-gpx-greenbox-z-zasilaczem.html?gclid=Cj0KEQjwjrqvBRD6wf2fy-C61PIBEiQAUzKQTvLNtgVDKX4NC8k5_E_VkfTBZhLN1XljvFGxLwXnQZEaAqXf8P8HAQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts