Jump to content

Airsoft

Foley
 Share

Recommended Posts

Nooo, Eter, suczka jest wprost rewelacyjna :lunaderp::soawesome:

Ech, planowałem sobie odpuścić tego meeta, a przez Was znów mam w sobie ziarenko niepewności. Nawet jeśli, to musiałbym się zdecydować na jedno: albo meet, albo KH. A żeby Was... :suspicious: Dobra, zobaczy się, ale nic nie obiecuję.

A w kwestii małej aktywności w temacie - niby miałbym o czym pisać (w końcu w weekend strzelanka była), ale ta nowa wersja forum jest po prostu tak niesamowicie chu:yay:owa, że spędzam tu dużo mniej czasu. I raczej się to nie zmieni, chyba że przywrócą taką jak poprzednio wersję mobilną, to przynajmniej na telefonie będę czasami wchodził. A żeby szlag trafił tego, kto to wymyślił:flutterbitch:

niby miałbym o czym pisać (w końcu w weekend strzelanka była), ale ta nowa wersja forum jest po prostu tak niesamowicie chu:yay:owa, że spędzam tu dużo mniej czasu. I raczej się to nie zmieni, chyba że przywrócą taką jak poprzednio wersję mobilną, to przynajmniej na telefonie będę czasami wchodził. A żeby szlag trafił tego, kto to wymyślił:flutterbitch:

Hahahahahahahahahahhahahahha, wygrałeś wiadro internetów Foley :lol:

Tak samo jest ze mną :lunaderp:

Hmm co do meeta, jadę na meeta raczej z powodu mojego kochanie bo tak to bym po prostu wleciał do KH zrobić rozpierduchę.... Niestety są dwa ale:

Ale 1) Jadę na kilka dni i nie wiem czy się zabiorę ze sprzętem.

Ale 2) Nie mam repliki poniżej 430fps :notsure:

W kwestii forum się zgadzam, wkurza mnie jego konstrukcja, a przede wszystkim to, że mi obserwację wszystkich tematów wywaliło :grumpytwi:.

Co do KH jestem jak najbardziej za, jeśli jednak nie wypali, to może by się na meecie spiknąć? W sumie nigdy jeszcze nie byłem, ale czemu by nie :interesting:?

Co do repki, niby pożyczyć mam, ale moc niewiele mniejsza - 400 :lkBLv:.

Co do suki... :soawesome::soawesome::soawesome:, wygląda genialnie! Taktyczna, ale po rosyjsku :rd8:, myślałem, że ładniejszej kolby od trójkąta do tego nie ma, a jednak się myliłem :lunaderp:.

Edited by Flippyn

Na głównej stronie w wydarzeniach jest post z meetem warszawsko - krakowskim.

Co do wypadu - jak już to w teren bo replika za mocna tylko nie wiem czy się zabiorę ze sprzętem.

Poza tym E&L wypuściło nową generację AK - w porównaniu z poprzednią to jest dopiero ciekawa opcja... magwell, szybka wymiana sprężyny, wzmocnione części :wow2:

No rok szkolny wystartował i liceum mundurowe ma zamiar przywitać mnie dosyć brutalnie, poligony, musztry i inne wyjazdy. Przez wakacje się strasznie rozleniwiłem, przez całe wakacje komputery, zhadzki z ziomeczkami na jaranko :zecora3:i inne. do tego muszę jeszcze kupować wz 93...Wymogi szkoły. Może dam rade to ogarnąć.

Tak btw. zastanawiam się czy by w stalkerze dziury nie wyrżnąć na rurę od camela, co o tym myślicie?

Znając złośliwość losu, to pewnie w tą dziurę dostałbyś kulką :lol:Jako użytkownik zarówno stalkera, jak i camela, myślę, że to gra nie warta świeczki. Przecież i tak nie będziesz pił podczas wymiany kompozytu, tylko w "wolnej chwili", a wsunięcie rurki pod stalkera i napicie się wcale nie zajmuje dużo czasu ;)