Eter Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 Panienki, mam gorkę E-3 w ss osien na sprzedaż, jak coś to pisać fotki mogę wrzucić jak będę w domu bo pko jadę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 16, 2016 Author Share Posted May 16, 2016 Możesz wrzucić, ludzie są wzrokowcami, więc większa szansa, że się sprzeda. No i sam chętnie zobaczę, aczkolwiek jak dobrze kojarzę, to te pieroństwa są niezbyt tanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 Dokładnie chodzi o tą - znalazłem jakąś fotkę na moim imgur :3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 16, 2016 Author Share Posted May 16, 2016 O, pamiętam to zdjęcie. Ekhm... Taka może tylko podstawowa kwestia - ile byś za to chciał tak w ogóle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 (edited) 300zł, gorka jest jeszcze zainpregnowana i dobrze chroni przed wilgocią. Edit, chyba że serio jesteś zainteresowany to można się dogadac co do ceny Ah no i rozmiar to 52-5 Edited May 16, 2016 by Eter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 16, 2016 Author Share Posted May 16, 2016 Pytam głównie z ciekawości, bo mam czasami manię "fajne i w dobrej cenie - chcę". Poza tym zawsze można popytać znajomych czy ktoś nie chce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perteks Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 (edited) https://youtu.be/tiZHgwICPlU?list=PLOQZmjD6P2HkBqlUiH3xXaYMUJVKV9786 Edited May 16, 2016 by Perteks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 Hej Pert, Ty żyjesz :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 Awtamat Sawieckiego Sajuza - tak się powinien ten karabin nazywać. O ile Hugon Shmeisser w ZSRR nauczył się jedynie pić wódkę, o tyle AK, Michaił dał jedynie podwaliny. To że karabin jest tak udany jest zasługą wielu ludzi, którzy pracowali w zespole Kałasznikowa lub gdzieś na krótko orbitowali wokół projektu i dorzucili swoje 3 grosze, które Michaił postanowił wykorzystać. Nie zmienia to faktu, że broń jest świetna. A wiecie, że z komory spustowej M16 (czyli tej dolnej części korpusu) potrafiły wyjechać same z siebie, wszystkie kołki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 (edited) Jeśli postałbym zwrot za brak mojego frontu to bym brał, ale jeszcze 3 tygodnie zostały im na dosłanie tego. Tak btw. udało mi się zakupić w końcu body Voltora,ale pojawił się problem...mianowicie ma ono wymiary palnego i airsoftowe części nie za bardzo pasują, ma ktoś pomysł, gdzie bym dostał dust cover z palniaka, za cenę mniejszą niż pół repliki? Nie wiem czy potrafiły, ale na pewno zostawały w body, może po prostu niedopracowanie z początku serii? Eter, czemu gorkę na sell dajesz? Zmieniasz set, czy coś innego wpadło ci w oko? Edited May 18, 2016 by Flippyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 21, 2016 Author Share Posted May 21, 2016 Świat oficjalnie oszalał - pompka AGM za 110zł! http://www.airsofthq.pl/pl/p/Shotgun-Long-003-AGM/467 Ciekaw jestem czy sprzeda im się chociaż jedna sztuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Cytuj Eter, czemu gorkę na sell dajesz? Zmieniasz set, czy coś innego wpadło ci w oko? Zamieniam na zieloną bo set zmieniam - nie ma miejscówek do cqb w poznaniu więc robię się nieco na zielonego ludka z krymu 1 minutę temu Foley napisał: Świat oficjalnie oszalał - pompka AGM za 110zł! http://www.airsofthq.pl/pl/p/Shotgun-Long-003-AGM/467 Ciekaw jestem czy sprzeda im się chociaż jedna sztuka. Byłem w tym sklepie kilka razy... jest 10 min od mojego kochanie Obsługa naprawdę super, sprowadzą Ci co chcesz ale fakt, gdzieniegdzie to rywalizują ze specshopem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 21, 2016 Author Share Posted May 21, 2016 Właśnie teraz Eter napisał: sprowadzą Ci co chcesz ale fakt Patrząc na ceny, to odnoszę wrażenie, że taniej byłoby sprowadzić samemu - nie ważne czy z Chin, czy ze Stanów. Jako sklep lokalny, to jeszcze byłbym w stanie zrozumieć (mam u siebie w mieście militarny - rzeczy airsoftowe zdecydowanie tanich nie mają, ale przynajmniej na miejscu, więc czasami jakieś kulki czy coś wygodniej kupić niż chrzanić się z zamówieniem), ale jako internetowy, to nawet nie ma startu do konkurencji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Cena jednak gra na rynku istotną rolę, kiedyś niedaleko mnie też był airsoftowy sklepik - jakieś 2 lata temu się zamknął, bo po prostu ceny były tak wyśrubowane, że nikt tam nie kupował . Chyba, że celuje głównie w rynek lokalny, jednak jeśli patrzeć, że mają stronę internetową to niekoniecznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Oni celowali w rynek lokalny cały czas - Dość długo już działają i nie otwierali sklepu internetowego / wysyłkowego, podejrzewam więc że jest to dodatek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 No i stało się... K6-3 i defender są u nowego właściciela, szkoda że nie ma już cqb u mnie a nie bedę tego trzymał bo szkoda kasy Sru ale w zamian już leci 6b23 w emr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Foley, ty masz chyba Mkę Classic Army nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 21, 2016 Author Share Posted May 21, 2016 Kiedyś ponoć był to Classic, chyba M15A4 SPC. Obecnie nie wiem czy chociaż jedna część z niego została. Może lufa zewnętrzna, muszka czy jakiś inny duperel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 (edited) Hmm myślałem, że body miałeś CA, spytnąć się chciałem, czy po pomalowaniu widać oznaczenia. Szczerze jednak, chyba odpuszczę sobie oznaczenia i pomaluję to w jakieś camo bo już siły nie mam. Widziałem kiedyś coś pokroju tiger stripe, może coś takiego. Poleciłby jakąś farbę ktoś? Edited May 21, 2016 by Flippyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 21, 2016 Author Share Posted May 21, 2016 Hm... Lower może i jest od CA, upper na pewno nie. Niemniej, oznaczeń nie widać (o ile jakieś były), ale zarówno to body, jak i farba na nim, w obecnych czasach pewnie nadawałyby się już do muzeum airsoftu. Jeśli chodzi o farby - sam od... dłuższego czasu, powiedzmy, mam już zamiar pomalować M249 (tylko jakoś wciąż nie mam się kiedy zabrać za to) i prawdopodobnie zdecyduję się na fosco. Po przekopaniu internetu wydają mi się one najrozsądniejszą opcją w moim przypadku. Ale do pytania się podpinam, gdyby ktoś coś mógł polecić, to chętnie bym na tym skorzystał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Ja słyszałem o Fosco i Montana Black, ale zawsze są jeszcze inne opcje, o których mogę nie wiedzieć. Chyba zdedyduję się na coś pokroju tiger stripe, bo coraz mniej chce mi się gonić za tymi oznaczeniami, zwłaszcza biorąc pod uwagę ile czasu wymaga ich maskowanie. A ty Foley, jak masz pryśniętą Mkę :3 ? Kiedyś widziałem, ale fota była niewyraźna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 21, 2016 Author Share Posted May 21, 2016 (edited) Hm... W camo o nazwie "a będę improwizował z zielonymi kolorkami i zobaczę co wyjdzie". Albo jakoś tak, nie ja malowałem, więc nie wiem. Dwa naprędce znalezione zdjęcia: (prawdopodobnie będą spłaszczone przez nasz "kochany" silnik forum, więc trza w nie kliknąć) Spoiler Edited May 21, 2016 by Foley 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Rzeczywiście trochę taki iprowizonizm , a nie wiesz czy było zabezpieczane lakierem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 21, 2016 Author Share Posted May 21, 2016 (edited) Nie mam zielonego pojęcia. BTW, patrzcie, co znalazłem: Klik! Dodam, że obu "naszych" przedstawicieli udało mi się na filmiku wychwycić. Etera to nie problem, Lorda po KZMie poznałem (i po replice, i po chest rigu...). A właśnie... tak będąc w temacie, to gdzie mini-recka dla nas, co? Edited May 21, 2016 by Foley Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted May 21, 2016 Share Posted May 21, 2016 Ja Etera wyłapałem z razu, Lordka musiałem chwilę poszukać. Eter już się w piekle smaży za Pinkie Promise, więc może ciut zajęty być Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts