Foley Posted May 23, 2016 Author Share Posted May 23, 2016 Jak tam weekend minął, strzelankowo? U mnie wczoraj pogoda dopisała aż za bardzo - miałem nosa, żeby odkurzyć camelbaka i wziąć ze sobą, bo uratował mi tyłek. Jak? To proste... Otoczony z trzech stron pokonałem przeciwnika kondycyjnie: bieg, krótka przerwa na wodę, bieg itd. Przeciwnicy wodę mieli na respie, a nie przy sobie, więc... dosyć szybko odpadli z wyścigu. Nie mam zdjęć, ale łapcie co innego: (tak jak zwykle polecam ustawić jakość na najwyższą) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 U mnie pogoda również super, ,,niestety" musiałem być na urodzinach. Dziś doszło moje oporządzenie z Armyworld i jestem pod wrażeniem. Wszystko nowe, bez choćby plamki. W boże ciało odbywa się ,,patrol Odry" ale niezbyt mnie to kręci i jestem umówiony na 3 dniowy wypad z kumplem z grupy. można tu wrzucać zdjęcia szpeju? W całym umundurowaniu? Edit: w sensie czy ja jako totalny kmiotek newfag mam takie zezwolenie? UWAGA! powyższy post posiada spore ilości gimbusiarstwa, głupotek i skrótów myślowych oraz szkodzi tobie i osobom w twoim otoczeniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 23, 2016 Author Share Posted May 23, 2016 33 minuty temu Simplistic napisał: można tu wrzucać zdjęcia szpeju? W całym umundurowaniu? Edit: w sensie czy ja jako totalny kmiotek newfag mam takie zezwolenie Co to w ogóle za pytanie... Oczywiście! Wszelkie fotki są nie tylko mile widziane, ale wręcz pożądane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 Więc na dniach podejdę do kumpla i zrobim sesję zdjęciową, bądźcie gotowi na atak Kapitana Flecka. #### Btw. Zarąbiste malowanie tej twojej eMki Foley Ja muszę ogarnąć jakieś przyrządy i chwyt na moją bo wygląda strasznie goło i smutno tak jakoś...znowu muszę robić zakupy, hajsu brak a potrzeb tyyyle. Nie wspominając o tym że mam teraz tylko jednego Hi-capa UWAGA! powyższy post posiada spore ilości gimbusiarstwa, głupotek i skrótów myślowych oraz szkodzi tobie i osobom w twoim otoczenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 21.05.2016 at 21:28 Flippyn napisał: Ja Etera wyłapałem z razu, Lordka musiałem chwilę poszukać. Eter już się w piekle smaży za Pinkie Promise, więc może ciut zajęty być Kurwa, po co ja te włosy zaczesywałem do tyłu... Wyglądam, jakbym miał za niedługo zejść z tego świata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 (edited) godzinę temu The Lord High Protector napisał: Kurwa, po co ja te włosy zaczesywałem do tyłu... Wyglądam, jakbym miał za niedługo zejść z tego świata... Tu jesteśmy Spoko tez mam zakola Edited May 23, 2016 by Eter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 (edited) Ja bardziej zwróciłem uwagę na to, iż byłeś bardziej ogolony niż wtedy, kiedy widzieliśmy się w Wawie, ale dobra (weź jakoś wpadnij znowu, bo moje sumienie mówi mi abym ci Pilsnera odkupił, bo przez twoją nieświadomość co do sztuczki czuję się winny >:( ). Foley, filmik znajomego? Bo jak wiem z kałaszkami to ty nie biegasz zbyt często . Ehh, a ja czekam sobie na mój front i repla pójdzie pod malowanie w coś w stylu tiger stripe Edited May 23, 2016 by Flippyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 2 godziny temu Eter napisał: Tu jesteśmy Spoko tez mam zakola Nie tyle zakola mnie martwią, co przód w sensie grzywa, której na ujęciach, że tak powiem - nie widać... Może nie należało zapuszczać włosów... (strasznie mi w tym okresie zaczęły wypadać) Całe szczęście na ten moment jest sporo lepiej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 Gib money pls.... pisiont złotych, dokładnie pisiont złotych... Nie sądziłem, że dożyję takich czasów... http://gunfire.pl/product-pol-1152193714-Kulki-P-S-B-P-G-G-0-25g-1kg-pack-BB.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
1stChoice Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 5 minut temu The Lord High Protector napisał: Gib money pls.... pisiont złotych, dokładnie pisiont złotych... Nie sądziłem, że dożyję takich czasów... http://gunfire.pl/product-pol-1152193714-Kulki-P-S-B-P-G-G-0-25g-1kg-pack-BB.html Pamiętam jaki kiedyś za pisiont złotych kupiłem swój pierwszy pistolet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 Świat się kończy, trza alternatywy szukać, bo teraz to ja na kulki nie wyrobię Link to comment Share on other sites More sharing options...
1stChoice Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 Właśnie teraz Flippyn napisał: Świat się kończy, trza alternatywy szukać, bo teraz to ja na kulki nie wyrobię Ja się przesiadłem na wiatrówki. I bardziej je polubiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 (edited) Dość odważny ruch ze strony G&G, biorąc pod uwagę, że ostatnimi czasy powstało wiele innych firm produkujących dobre kulki. Edited May 23, 2016 by WilkU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 Z wiatrówek niby też do ludzi postrzelam....ale czuję nosem problemy z prędkością wylotową Link to comment Share on other sites More sharing options...
1stChoice Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 Właśnie teraz Flippyn napisał: Z wiatrówek niby też do ludzi postrzelam....ale czuję nosem problemy z prędkością wylotową Zależy od wiatrówki. Po drugie z wiatrówek się do ludzi nie strzela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 No cóż wiatrówki, a airsoft to zupełnie inna bajka , ale jako, że kocham ten sport nad życie to nie mam zamiaru się z nim rozstawać 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 (edited) Ja tam preferuje mosina 7.62x54. Zabwy w cholerę, kopie jak koń. A ludzie się nie skarżą, no w każdym razie nic nie mówili po trafieniu. Edited May 23, 2016 by WilkU 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 Wilku ja też noszę trochę 7.62 w kieszeni na strzelance, ale podczas rozgrywki przeważnie nie używam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 3 minuty temu WilkU napisał: Dość odważny ruch ze strony G&G, biorąc pod uwagę, że ostatnimi czasy powstało wiele innych firm produkujących dobre kulki. Chyba ze strony GF. Pocieszny ten sklepik jest, kupią partię, gdy dolar stoi po 3,50, a gdy dolar idzie do góry, to ceny kulek z tej partii też idą do góry. Widać od razu, że newsletter i promocje sezonowe to był pic na wodę, chociaż nie powiem, udało mi się jeszcze wstrzelić w moment i zapłacić mniej za kałacha, za nim dziady zaczęły windować do góry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 (edited) 5 minut temu The Lord High Protector napisał: Chyba ze strony GF. Pocieszny ten sklepik jest, kupią partię, gdy dolar stoi po 3,50, a gdy dolar idzie do góry, to ceny kulek z tej partii też idą do góry. Widać od razu, że newsletter i promocje sezonowe to był pic na wodę, chociaż nie powiem, udało mi się jeszcze wstrzelić w moment i zapłacić mniej za kałacha, za nim dziady zaczęły windować do góry. Faktycznie, mój błąd. Oddaje G&G honor. Ale i tak mają ''hojowe'' szkielety!!!!!1111 Edit: @Flippyn Przeważnie... Edited May 23, 2016 by WilkU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 Czyli jak mniemam panowie trza czekać na spadek dolara :/ ? Większość podwyżek to pośrednicy i waluta tak w sumie, produkt rzadko idzie do góry. To jest na tych co się nie przyznają, albo za daleko stoją, tak to słowa nie powie, a tak to drze się na całą okolicę że dostał, znaczy, że zadanie spełnia >:) , zostało mi chyba jeszcze z 5 7.62 i 3 pistoletowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 24, 2016 Author Share Posted May 24, 2016 11 godzin temu Flippyn napisał: Foley, filmik znajomego? Bo jak wiem z kałaszkami to ty nie biegasz zbyt często . Filmik mój, AK też moje. Ceny kulek są chore do tego stopnia, że sugeruję wymontować sobie tryb "auto" z replik, zawsze to jakaś oszczędność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 @Foley Napisze sobie obok ''A'' w SCAR-ze ''na bogato'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 (edited) 12 godziny temu Flippyn napisał: Czyli jak mniemam panowie trza czekać na spadek dolara :/ ? Większość podwyżek to pośrednicy i waluta tak w sumie, produkt rzadko idzie do góry. To jest na tych co się nie przyznają, albo za daleko stoją, tak to słowa nie powie, a tak to drze się na całą okolicę że dostał, znaczy, że zadanie spełnia >:) , zostało mi chyba jeszcze z 5 7.62 i 3 pistoletowe Poczekać na spadek $ i nie kupować nigdzie nic. Podejrzewam, że to nic nie da, bo ceny ASG rosną od 2008 i nigdy nie spadają...Aha, no i pierdoły doradzam kupować bezpośrednio i chińczyka mieszcząc się w granicy cła i vatu. Zawsze wychodzi przynajmniej 20 zł taniej. UPDATE: Patrząc na ceny mid-capów do AK-74 na Taiwanie, stwierdzam, że Taiwan cen nie podniósł. Edited May 24, 2016 by The Lord High Protector Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 24, 2016 Author Share Posted May 24, 2016 7 minut temu The Lord High Protector napisał: UPDATE: Patrząc na ceny mid-capów do AK-74 na Taiwanie, stwierdzam, że Taiwan cen nie podniósł. Możliwe, Krakmani z tego, co zauważyłem, raczej nie zmieniają cen "jak i kiedy im się podoba", tylko jak już, to przy nowych dostawach. Więc jeśli mają "stary" towar, to też i "starą" cenę. Szkoda tylko, że nie ma u nich G&G. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts