Jump to content

Airsoft

Foley
 Share

Recommended Posts

Jak tam weekend minął, strzelankowo? :rdblink:

U mnie wczoraj pogoda dopisała aż za bardzo - miałem nosa, żeby odkurzyć camelbaka i wziąć ze sobą, bo uratował mi tyłek. :P Jak? To proste... Otoczony z trzech stron pokonałem przeciwnika kondycyjnie: bieg, krótka przerwa na wodę, bieg itd. Przeciwnicy wodę mieli na respie, a nie przy sobie, więc... dosyć szybko odpadli z wyścigu. :rainderp:

Nie mam zdjęć, ale łapcie co innego: (tak jak zwykle polecam ustawić jakość na najwyższą)

• Upvote 1

U mnie pogoda również super, ,,niestety" musiałem być na urodzinach.

Dziś doszło moje oporządzenie z Armyworld i jestem pod wrażeniem. Wszystko nowe, bez choćby plamki.

W boże ciało odbywa się ,,patrol Odry" ale niezbyt mnie to kręci i jestem umówiony na 3 dniowy wypad z kumplem z grupy.

można tu wrzucać zdjęcia szpeju? W całym umundurowaniu?

Edit: w sensie czy ja jako totalny kmiotek newfag mam takie zezwolenie?

UWAGA!

powyższy post posiada spore ilości gimbusiarstwa, głupotek i skrótów myślowych oraz szkodzi tobie i osobom w twoim otoczeniu

33 minuty temu Simplistic napisał:

można tu wrzucać zdjęcia szpeju? W całym umundurowaniu?

Edit: w sensie czy ja jako totalny kmiotek newfag mam takie zezwolenie

Co to w ogóle za pytanie... Oczywiście! Wszelkie fotki są nie tylko mile widziane, ale wręcz pożądane! :lunahug2:

Więc na dniach podejdę do kumpla i zrobim sesję zdjęciową, bądźcie gotowi na atak Kapitana Flecka.

####

Btw. Zarąbiste malowanie tej twojej eMki Foley ;)

Ja muszę ogarnąć jakieś przyrządy i chwyt na moją bo wygląda strasznie goło i smutno tak jakoś...znowu muszę robić zakupy, hajsu brak a potrzeb tyyyle.

Nie wspominając o tym że mam teraz tylko jednego Hi-capa :D

UWAGA!

powyższy post posiada spore ilości gimbusiarstwa, głupotek i skrótów myślowych oraz szkodzi tobie i osobom w twoim otoczenie

godzinę temu The Lord High Protector napisał:

Kurwa, po co ja te włosy zaczesywałem do tyłu... :rainbowcry: Wyglądam, jakbym miał za niedługo zejść z tego świata...

as0rfBt.png

Tu jesteśmy :D

Spoko tez mam zakola :ming:

Edited by Eter

Ja bardziej zwróciłem uwagę na to, iż byłeś bardziej ogolony niż wtedy, kiedy widzieliśmy się w Wawie, ale dobra :D (weź jakoś wpadnij znowu, bo moje sumienie mówi mi abym ci Pilsnera odkupił, bo przez twoją nieświadomość co do sztuczki czuję się winny >:(  ).

Foley, filmik znajomego? Bo jak wiem z kałaszkami to ty nie biegasz zbyt często ;) .

Ehh, a ja czekam sobie na mój front i repla pójdzie pod malowanie w coś w stylu tiger stripe :) 

Edited by Flippyn

2 godziny temu Eter napisał:

Tu jesteśmy :D

Spoko tez mam zakola :ming:

Nie tyle zakola mnie martwią, co przód w sensie grzywa, której na ujęciach, że tak powiem - nie widać... Może nie należało zapuszczać włosów... (strasznie mi w tym okresie zaczęły wypadać) Całe szczęście na ten moment jest sporo lepiej...

3 minuty temu WilkU napisał:

Dość odważny ruch ze strony G&G, biorąc pod uwagę, że ostatnimi czasy powstało wiele innych firm produkujących dobre kulki. 

Chyba ze strony GF. Pocieszny ten sklepik jest, kupią partię, gdy dolar stoi po 3,50, a gdy dolar idzie do góry, to ceny kulek z tej partii też idą do góry. Widać od razu, że newsletter i promocje sezonowe to był pic na wodę, chociaż nie powiem, udało mi się jeszcze wstrzelić w moment i zapłacić mniej za kałacha, za nim dziady zaczęły windować do góry.

5 minut temu The Lord High Protector napisał:

Chyba ze strony GF. Pocieszny ten sklepik jest, kupią partię, gdy dolar stoi po 3,50, a gdy dolar idzie do góry, to ceny kulek z tej partii też idą do góry. Widać od razu, że newsletter i promocje sezonowe to był pic na wodę, chociaż nie powiem, udało mi się jeszcze wstrzelić w moment i zapłacić mniej za kałacha, za nim dziady zaczęły windować do góry.

Faktycznie, mój błąd.  Oddaje G&G honor. Ale i tak mają ''hojowe'' szkielety!!!!!1111 :rainderp:

Edit:

@Flippyn  Przeważnie... :ming:

Edited by WilkU

Czyli jak mniemam panowie trza czekać na spadek dolara :/ ? Większość podwyżek to pośrednicy i waluta tak w sumie, produkt rzadko idzie do góry.

To jest na tych co się nie przyznają, albo za daleko stoją, tak to słowa nie powie, a tak to drze się na całą okolicę że dostał, znaczy, że zadanie spełnia >:) , zostało mi chyba jeszcze z 5 7.62 i 3 pistoletowe :D 

11 godzin temu Flippyn napisał:

Foley, filmik znajomego? Bo jak wiem z kałaszkami to ty nie biegasz zbyt często ;) .

Filmik mój, AK też moje. :flutterblush:

Ceny kulek są chore do tego stopnia, że sugeruję wymontować sobie tryb "auto" z replik, zawsze to jakaś oszczędność. :D

12 godziny temu Flippyn napisał:

Czyli jak mniemam panowie trza czekać na spadek dolara :/ ? Większość podwyżek to pośrednicy i waluta tak w sumie, produkt rzadko idzie do góry.

To jest na tych co się nie przyznają, albo za daleko stoją, tak to słowa nie powie, a tak to drze się na całą okolicę że dostał, znaczy, że zadanie spełnia >:) , zostało mi chyba jeszcze z 5 7.62 i 3 pistoletowe :D 

Poczekać na spadek $ i nie kupować nigdzie nic. Podejrzewam, że to nic nie da, bo ceny ASG rosną od 2008 i nigdy nie spadają...Aha, no i pierdoły doradzam kupować bezpośrednio i chińczyka mieszcząc się w granicy cła i vatu. Zawsze wychodzi przynajmniej 20 zł taniej.

UPDATE: Patrząc na ceny mid-capów do AK-74 na Taiwanie, stwierdzam, że Taiwan cen nie podniósł.

Edited by The Lord High Protector

7 minut temu The Lord High Protector napisał:

UPDATE: Patrząc na ceny mid-capów do AK-74 na Taiwanie, stwierdzam, że Taiwan cen nie podniósł.

Możliwe, Krakmani z tego, co zauważyłem, raczej nie zmieniają cen "jak i kiedy im się podoba", tylko jak już, to przy nowych dostawach. Więc jeśli mają "stary" towar, to też i "starą" cenę.

Szkoda tylko, że nie ma u nich G&G. :fluttercry: