WilczeK Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Kamizelki z kołnierzami, czemu was tak mało... a miłość bardzo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted June 3, 2016 Author Share Posted June 3, 2016 11 minut temu WilkU napisał: Kamizelki z kołnierzami, czemu was tak mało... a miłość bardzo. A stara, "dobra" OLV'ka to co? Patrzcie, co znalazłem... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Jest! W końcu ktoś to zrobił! Sam miałem taki pomysł, ale pewnie bym to popsuł. Mogę umierać w spokoju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Już widzę tą panikę na sobotnich strzelankach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted June 3, 2016 Author Share Posted June 3, 2016 1 minutę temu Eter napisał: Już widzę tą panikę na sobotnich strzelankach BTW, stuknęło nam w temacie 7000 postów. Kiedy go zakładałem nie miałem pojęcia, że będzie taki popularny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 A administracja ma już totalnie wywalone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Przecież tutaj nie ma offtopu czy treści zakazanych regulaminem, wcale c: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted June 3, 2016 Author Share Posted June 3, 2016 Podobnie jak na całym forum. Ale prawda jest taka, że ciągle rozmowy toczą się w okolicach airsoftu oraz militariów, więc o offtopie nawet nie może być mowy. A właśnie... 7000 stuknęło, ponad trzy lata przeszły... To kiedy robimy jakiegoś meeta? Na Killhouse jestem chętny zawsze (pod warunkiem, że akurat mam czas), może tym razem nie skończy się na gadaniu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Na KH odpadam bo repliki nie mam, proponuję znaleźć jakiś zlot i tam się spotkać po jednej stronie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted June 3, 2016 Author Share Posted June 3, 2016 Oh, come on, nawet pistoletu? Opcja ze zlotem (swoją drogą powtarzana już nie pierwszy raz ) też jest niezła, istnieje tylko jeden problem... Na MA nie ma opcji, żeby bilety zdobyć, a CA odstrasza ceną i "nie najlepszą" reputacją. Chyba że są jakieś inne opcje (warte rozważenia ofc), o których nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Na MA nie jadę, CA tak i mimo wszystko naprawdę zapraszam nie patrząc na reputację a alternatywą jest międzynarodowy zlot pod poznaniem: http://asgard.events/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted June 3, 2016 Author Share Posted June 3, 2016 3 minuty temu Eter napisał: międzynarodowy zlot pod poznaniem: http://asgard.events/ Tia, już to gdzieś widziałem... Ponieważ nigdy wcześniej o tym nie słyszałem, zgaduję, że jest to pierwsza edycja. Czyli w gruncie rzeczy nie bardzo można wiedzieć, czego się spodziewać, niepewność, brak renomy itp. I bilet 250 PLN...? Ciekawi mnie natomiast jedno, w zasadach mają napisane: Cytuj max 10 minut na ratunek oraz Cytuj w grze nie ma medyków To w końcu kto ma uratować rannego jak nie ma medyka...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Możesz się doczołgać ranny 2-kilosy do respa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 10 minut temu Foley napisał: Tia, już to gdzieś widziałem... Ponieważ nigdy wcześniej o tym nie słyszałem, zgaduję, że jest to pierwsza edycja. Czyli w gruncie rzeczy nie bardzo można wiedzieć, czego się spodziewać, niepewność, brak renomy itp. I bilet 250 PLN...? Ciekawi mnie natomiast jedno, w zasadach mają napisane: oraz To w końcu kto ma uratować rannego jak nie ma medyka...? Robią to ludzie od FIA więc wypali na 90%... oni nie mogą sobie pozwolić na hejt bo się starają o współpracę z MON. Co do tego ratunku - Ciekawa sprawa ale może być niedoinformowanie, chyba chodzi o to że 10min jest na przejęcie jeńca (chyba). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Na KH i tak prawdopodobnie nie będziemy mieli już przyjemności pograć, bo mogę wam nieoficjalnie powiedzieć, że zostało sprzedane, tylko jeszcze go nie zamykają, ale ma tam powstać w niedługim czasie osiedle. No nie powiem fajnie byłoby się spotkać, ew. jakiś wypad na weekend tak, żeby załapać się na dwie strzelanki w jakimś fajnym terenie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Znowu przychodzę z kolejną dawką niedorzeczności w klimatach ASG. Spoiler LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted June 4, 2016 Author Share Posted June 4, 2016 Taaak... To jest definitywnie chore. Można to skomentować tylko w jeden sposób: Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Mają chajsy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted June 5, 2016 Author Share Posted June 5, 2016 Strzelanka! Po raz pierwszy od ponad miesiąca calutka od początku do końca spędzona z kochanym M249. Już prawie zapomniałem jak to jest wziąć na strzelankę 5-6 tysięcy kulek, a wrócić z tysiącem... Dobrze, że zasypuję ją PJotami, bo na G&G to bym zbankrutował. W sumie nie ma się co dziwić, bo robiłem dzisiaj za typowego strzelca wsparcia, więc zaporowy leciał wszędzie. Najważniejsze, że był skuteczny. Cholernie skuteczny, bo fragów nabiłem co nie miara. No i standardowe pytanie, jak tam u Was weekend? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Jestem na dwu-miesięcznym odwyku.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted June 5, 2016 Author Share Posted June 5, 2016 10 minut temu WilkU napisał: Jestem na dwu-miesięcznym odwyku.... Czemuż to? Ja tam po tygodniu/dwóch bez strzelania zaczynam dostawać świra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Ja dostałem świra! Nie byłem ponad miesiąc ze względu na matury. A już po, gdy była strzelanka. To nie mogłem jechać. Teraz czekam tylko na znak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Ja nie myłem od połowy marca a następny raz bede pewnie na combacie, cóż praca i życie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted June 5, 2016 Author Share Posted June 5, 2016 Nie żeby coś, ale ja tam jak pisałem swoją maturę, to właśnie w trakcie matur (nie dosłownie, tylko między nimi) na strzelanki jeździłem, żeby się wyluzować i odpocząć. Podobnie pamiętam po egzaminach gimbazialnych się jeździło posypać kompozytem. Kurde, to były czasy... Also, łapcie fotkę ze strzelanki. O filmik będzie ciężko, bo najlepszy materiał nagrywał się akurat pod słońce i gówno widać. Szlag by cię, Celestio, za to słońce! Spoiler Właśnie teraz Eter napisał: Ja nie myłem od połowy marca a następny raz bede pewnie na combacie, cóż praca i życie Popraw literówkę, bo to brzmi jakbyś się nie mył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Cytuj Popraw literówkę, bo to brzmi jakbyś się nie mył. A skąd wiesz że nie o to mi chodziło? Co do fotki - flecktar d pięknie kamufluje w pełnej zieleni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts