Jump to content

Airsoft

Foley
 Share

Recommended Posts

1 minutę temu Eter napisał:

Już widzę tą panikę na sobotnich strzelankach :fabulous:

http://vignette2.wikia.nocookie.net/steven-universe/images/2/24/Panic_gif.gif/revision/latest?cb=20150713214141

BTW, stuknęło nam w temacie 7000 postów. :wat: Kiedy go zakładałem nie miałem pojęcia, że będzie taki popularny. :lol:

Podobnie jak na całym forum. :P

Ale prawda jest taka, że ciągle rozmowy toczą się w okolicach airsoftu oraz militariów, więc o offtopie nawet nie może być mowy.

A właśnie... 7000 stuknęło, ponad trzy lata przeszły... To kiedy robimy jakiegoś meeta? Na Killhouse jestem chętny zawsze (pod warunkiem, że akurat mam czas), może tym razem nie skończy się na gadaniu? ;)

Oh, come on, nawet pistoletu? :fluttersad:

Opcja ze zlotem (swoją drogą powtarzana już nie pierwszy raz :D) też jest niezła, istnieje tylko jeden problem... Na MA nie ma opcji, żeby bilety zdobyć, a CA odstrasza ceną i "nie najlepszą" reputacją. Chyba że są jakieś inne opcje (warte rozważenia ofc), o których nie wiem.

3 minuty temu Eter napisał:

międzynarodowy zlot pod poznaniem:

http://asgard.events/

Tia, już to gdzieś widziałem... Ponieważ nigdy wcześniej o tym nie słyszałem, zgaduję, że jest to pierwsza edycja. Czyli w gruncie rzeczy nie bardzo można wiedzieć, czego się spodziewać, niepewność, brak renomy itp. I bilet 250 PLN...?:rarity4:

Ciekawi mnie natomiast jedno, w zasadach mają napisane:

max 10 minut na ratunek

oraz

w grze nie ma medyków

To w końcu kto ma uratować rannego jak nie ma medyka...?

10 minut temu Foley napisał:

Tia, już to gdzieś widziałem... Ponieważ nigdy wcześniej o tym nie słyszałem, zgaduję, że jest to pierwsza edycja. Czyli w gruncie rzeczy nie bardzo można wiedzieć, czego się spodziewać, niepewność, brak renomy itp. I bilet 250 PLN...?:rarity4:

Ciekawi mnie natomiast jedno, w zasadach mają napisane:

oraz

To w końcu kto ma uratować rannego jak nie ma medyka...?

Robią to ludzie od FIA więc wypali na 90%... oni nie mogą sobie pozwolić na hejt bo się starają o współpracę z MON.

Co do tego ratunku - Ciekawa sprawa ale może być niedoinformowanie, chyba chodzi o to że 10min jest na przejęcie jeńca (chyba).

Na KH i tak prawdopodobnie nie będziemy mieli już przyjemności pograć, bo mogę wam nieoficjalnie powiedzieć, że zostało sprzedane, tylko jeszcze go nie zamykają, ale ma tam powstać w niedługim czasie osiedle.

No nie powiem fajnie byłoby się spotkać, ew. jakiś wypad na weekend tak, żeby załapać się na dwie strzelanki w jakimś fajnym terenie.

• Upvote 1

Strzelanka! :lunahug2: Po raz pierwszy od ponad miesiąca calutka od początku do końca spędzona z kochanym M249. Już prawie zapomniałem jak to jest wziąć na strzelankę 5-6 tysięcy kulek, a wrócić z tysiącem... Dobrze, że zasypuję ją PJotami, bo na G&G to bym zbankrutował. :crazytwi: W sumie nie ma się co dziwić, bo robiłem dzisiaj za typowego strzelca wsparcia, więc zaporowy leciał wszędzie. Najważniejsze, że był skuteczny. Cholernie skuteczny, bo fragów nabiłem co nie miara.

No i standardowe pytanie, jak tam u Was weekend? :rdblink:

Nie żeby coś, ale ja tam jak pisałem swoją maturę, to właśnie w trakcie matur (nie dosłownie, tylko między nimi) na strzelanki jeździłem, żeby się wyluzować i odpocząć. :D Podobnie pamiętam po egzaminach gimbazialnych się jeździło posypać kompozytem. Kurde, to były czasy... :rainderp:

Also, łapcie fotkę ze strzelanki. O filmik będzie ciężko, bo najlepszy materiał nagrywał się akurat pod słońce i gówno widać. :fluttercry: Szlag by cię, Celestio, za to słońce!

Spoiler

13346418_605321362972070_331159985951844

Właśnie teraz Eter napisał:

Ja nie myłem od połowy marca a następny raz bede pewnie na combacie, cóż praca i życie :forgiveme:

Popraw literówkę, bo to brzmi jakbyś się nie mył. :D