Foley Posted June 5, 2016 Author Share Posted June 5, 2016 1 minutę temu Eter napisał: A skąd wiesz że nie o to mi chodziło? 1 minutę temu Eter napisał: Co do fotki - flecktar d pięknie kamufluje w pełnej zieleni Prawda. Odkryłem, że zarówno w cieniu, jak i w pełnym słońcu, naprawdę robi świetną robotę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 (edited) Fleck to czasem zło konieczne... Kiedy pytają mnie, czy chcę iść na LARP-a, albo Milsima. Bo dawno nie byłem. Spoiler Edited June 5, 2016 by WilkU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted June 5, 2016 Author Share Posted June 5, 2016 5 minut temu WilkU napisał: Fleck to czasem zło konieczne... Niemiecki - tak, to zło. Rosyjski - nie dość, że wygląda całkiem ładnie, to nawet i (jak zresztą widać) kamufluje dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 A to przepraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted June 5, 2016 Author Share Posted June 5, 2016 Oj tam, oj tam... Po prostu ludzie słysząc "fleck" w 99% przypadków mają na myśli ten niemiecki, więc nie ma się co dziwić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Czemu ludzie ostatnio tak dręczą te m249. http://wmasg.pl/pl/consignment/show/717316 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted June 6, 2016 Author Share Posted June 6, 2016 (edited) Widziałem już kilka razy tego bullpupa. Jakoś wolę wygląd zwykłego M249. Also, zdjęcie już było, to teraz filmik. Niestety Celestia zepsuła mi swoim słońcem strasznie dużo ujęć (potrzebuję okularów przeciwsłonecznych dla kamerki ), więc ostatecznie postanowiłem dać tylko jeden epizod z samego początku rozgrywki. Zawiera mało akcji, ale duuużo wystrzelonych kulek. Klik! EDIT: Rosyjski Flecktarn-D na tle lasu. Moim zdaniem kamufluje pięknie. Spoiler Edited June 6, 2016 by Foley Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Foley, fotka nie działa. Spoiler ;_____; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted June 7, 2016 Author Share Posted June 7, 2016 4 minuty temu Eter napisał: Foley, fotka nie działa. Z tego hostingu powinno być już git. Spoiler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 KZM czy KZS? Demencję mam, nie pamiętam xD, ale kryje zaskakująco ładnie, jak już moje 1.3 k będzie w gotowości to pewnie nad nim pomyślę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted June 8, 2016 Author Share Posted June 8, 2016 KZM. KZSy są tylko w seledynowej "bieriozce" z tego, co wiem (Eter, popraw jak się mylę). Trzeba przyznać, że Rosjanie tyle kamuflaży mają do dyspozycji, że w zasadzie na każdy teren się coś znajdzie. U mnie jak widać sprawdza się Siewier (czyli Flecktarn-D). Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 A propo kamuflaży: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 *OŻYWIA TEMAT* Taka tam fotka T-90 zdobytego przez ISIS. I ten zniszczony system SZTORA i celownik cyfrowy. ,,Bo allach chroni i kule niesie.'' Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 A masz fotkę zniszczonego :3 ? A ja inną zapytajkę mam, idzie u nas w Polszy legalnie bez biurokracji itp dostać całe suwadło do AK-74? Z chęcią wrzuciłbym je do repliki tak w przyszłości, jeśli się da :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 2 minuty temu Flippyn napisał: A masz fotkę zniszczonego :3 ? A ja inną zapytajkę mam, idzie u nas w Polszy legalnie bez biurokracji itp dostać całe suwadło do AK-74? Z chęcią wrzuciłbym je do repliki tak w przyszłości, jeśli się da :3 Kup od VFC pełne lub od RPK cymy i nie będziesz musiał nawet bawić się w przerabianie - cena podobna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 A do EL myślisz, że by podeszło bez problemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 54 minuty temu Flippyn napisał: A do EL myślisz, że by podeszło bez problemu? Nie wiem choć w teorii to standart vfc wiec tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizio Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Osobiście trudno było mi uwierzyć, że Liść Dębu może tak dobrze maskować. Wygląda dość niepozornie, ale zasmakować genialnie. Dopiero na własne oczy się przekonałem. A jeśli slysze i niemieckim camo, to zawsze kojarzą mi się kocie wymiociny, które jakoś nie przypadły mi do gustu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 *Monolog wewnętrzny + dużo przemyśleń* Powiem wam, że przez ostatnie tygodnie przekonałem się jak to jest dowodzić grupą ludzi i powiem wam, że chyba nigdy więcej się na to nie zdecyduję... Przekonałem się jak dużym obciążeniem psychicznym może być ta funkcja. Na samym początku byłem pewien siebie, dokładnie wiedziałem co zrobię, jak co przydzielić, gdzie kogo wysłać, ale dzisiaj... Nie śpię, nie mogę utrzymać szklanki w ręku, trawi mnie ból stresowy. Dlaczego? Początek szedł gładko, wszystko szło zgodnie z moim planem i wyliczeniami, z wyjątkiem drobnostek. Każdy, kto był pode mną głęboko wierzył w to, że "poprowadzę" ich naprzód, że jeśli ja trzymam ster to nic nie może się stać. Sytuacja końcowa pokazała jednak co innego, kilka mniejszych błędów, których wcześniej nie przewidziałem praktycznie odsunęło nas od celu o połowę. Termin jest w środę, a my nie mamy nic, oprócz, pewnego wygranej człowieka, którym zostać muszę ja. Nawet nie mogę pokazać, że się boję, bo wtedy reszta pewnie się załamie widząc to, więc muszę trwać w pewności siebie z uśmiechem na ustach mimo, że nic już z niej nie zostało. Aktualnie czuję się jak wrak człowieka i sądzę, że po prostu nie nadaję się do tej roboty... Sorry, za wylewanie smutków, ale musiałem, bo już nie wiem co mam robić, a moje samopoczucie jest już pod poziomem ziemi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted June 12, 2016 Author Share Posted June 12, 2016 (edited) 2 godziny temu Flippyn napisał: Termin jest w środę, a my nie mamy nic, oprócz, pewnego wygranej człowieka, którym zostać muszę ja. Ekhm... Nie wiem czy to dlatego, że jestem zmęczony po strzelance, ale... mógłbyś nieco jaśniej? Średnio chyba zrozumiałem... Generalnie dowódca zwykle ma przerąbane. Jednak najważniejsze, to żeby ludzie pod Tobą mieli zaufanie i wykonywali Twoje rozkazy. Wtedy wystarczy już "tylko" nabrać doświadczenia. A że człowiek najlepiej uczy się właśnie na błędach... Edited June 12, 2016 by Foley Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Miałem na myśli nadzieję... chyba... W sumie z wykonywaniem poleceń zdarzają się problemy, co dało teraz efekty, ale na to chyba nic nie mogę poradzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 A ja mam po ostatniej strzelance to głęboko w dupie. To nie wojna, tylko zabawa. Zawsze możesz narzekać, że mieli ruskie kamuflaże, lepsze karabiny a w musieliście iść z emkami w UCP do lasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Nie chodziło mi akurat o airsoft, ale sytuację, gdzie trzeba stać na czele ludzi, chociaż po mojej wypowiedzi można było mnie źle zinterpretować xD . Ogółem jestem w dupie bo jestem kierownikiem grupy praktykantów i jak czegoś nie wymyślę to ojebiemy rok przez jeden z prawie 40 projektów Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 http://jbzd.pl/obr/462806/weapon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted June 15, 2016 Author Share Posted June 15, 2016 Garand to najlepsza zabawka we wszechświecie. Coby temacik nie umierał, wrzucam takie tam małe cuś: Spoiler W planach dorobić kolbę i chwyt prosty zamienić na AFG. Aczkolwiek powoli zaczyna nabierać właściwych kształtów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts