bartek5398 Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 13 minuty temu Eter napisał: 14 minuty temu Eter napisał: Skombinuj jeszcze drewienka od ostrego lub śliwkowe okładziny plus magi i będzie małe dzieło sztuki Wszystko w swoim czasie:) 15 minut temu Eter napisał: Also, na drugim zdjęciu masz otwarty zaczep blokujący rurę gazową, zamknij go aby jej nie zgubić zauważyłem po zrobieniu zdjęcia, ale dzieki 17 minut temu Flippyn napisał: Życzę udanego i bezproblemowego użytkowania w takim razie i szczęścia na nowej drodze życia . Oby jak najdłuższego życia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Hue, pakowanie na combata trwa w najlepsze bo już od poniedziałku jestem na poligonie pomagać w organizacji (plus browarkować nad pobliskim jeziorem i monopolowym ) i mam małego pomocnika :3 Znalazłem go 3 tygodnie temu i przygarnąłem, mój własny kot bojowy Tylko trzeba go jeszcze wytresować bo zesrał mi się na 6b23 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Fajny kot, trzeba mu tylko szynę RIS przykręcić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Łooooooooooooo, koty bojowe, kup materiał w cyfrę i uszyj mu kocie 6b23 :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 9 minut temu WilkU napisał: Fajny kot, trzeba mu tylko szynę RIS przykręcić. A na risa laser i kot zepsuty Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek5398 Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Witam, mam pytanie odnośnie dwóch replik: ASR111 Guardian EBB [APS] i GC16 Raider-L [G&G] czy miał ktoś styczność z nimi, czy może polecicie coś innego braciakowi (najlepiej jak by to było coś jak M4). PS.Nie wiem czemu ale zawsze jak pisze na forum to tak kameralnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 G&G, chociaż ja tam bym dozbierał i kupił emkę Evolution Airsoft. Tu jest na promocji: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_176&products_id=2412 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek5398 Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 20 minuty temu The Lord High Protector napisał: G&G, chociaż ja tam bym dozbierał i kupił emkę Evolution Airsoft. Tu jest na promocji: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_176&products_id=2412 Dzięki, rozpatrze tą oferte z bratem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 (edited) Jak kupisz APS to dostaniesz raka z przerzutami w prezencie, serio Edited July 4, 2016 by Eter Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek5398 Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 (edited) godzinę temu Eter napisał: Jak kupisz APS to dostaniesz raka z przerzutami w prezencie, serio Zgaduje że jakość do ceny nie jest zbyt oplacalna? Dobra już wiem znalazłem parę opinni o tej firmie. Niebyłem zadowolony z tego co zobaczyłem. Edited July 4, 2016 by bartek5398 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted July 4, 2016 Author Share Posted July 4, 2016 APS - A Piece of Shit Nie ma się co oszukiwać, tej firmie wyszła tylko jedna replika - UAR. W temacie eMek natomiast popieram Lorda, że z tych dwóch G&G, a jak jest opcja trochę dołożyć to EA. Niestety ceny chińskich replik poszły w górę tak bardzo, że w zasadzie wybór jest mocno ograniczony. No, chyba że ktoś chce przepłacać i za chinola wartego 600 dawać 1000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Najbardziej rozbrajające są ceny niektórych cym, chociaż powiem wam szczerze, że się opłaca kupować takiego kałacha cymy za 1,000PLN, bo żeby nabyć teraz coś takiego z wyższej półki trzeba dać o 1000 więcej. (Tak patrzę czasem na ceny AK od LCT na Gunfire i zgrzytam zębami - z radości, że nabyłem wcześniej po promocji i żalu, że teraz trzeba dać za to ustrojstwo aż tyle $. Także ASG w Polsce nie zabiją politycy, feministki, ludzie, którzy boją się broni - zrobi to Gunfire - swoimi cenami! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek5398 Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Braciak powiedział że woli dopłacić więc bierze EA, jak zwykle dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 (edited) Nie ma SS Lieta na mój rozmiar :< . Jest tylko jeden na mój wzrost, ale w klatce na 116, a ja mam 102 :< . Chyba, że to jest w pasie liczone http://vitiazspec.com/p/1530/454/maskalat-liuks-w-ss-lato-kamuflaz-kombinezony-maskujace-mundury-i-maskalaty.html Ps. Jako, że Eter się głównie w tym wyznaje. http://vitiazspec.com/p/1522/423/kamizelka-panel-kuguar-system-kamizelki-taktyczne-oporzadzenie-bojowe.html Dobre to to na start dla ruskiego ? Edited July 4, 2016 by Flippyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Dokładasz około 80zł i masz smiersha lub pioniera / lazutczika, nie bierz tego syfu bo nikt tego tez nie uzywa Maskałaty zazwyczaj sa wieksze niz podaje rozmiarowka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 No to pozostaje się tam przejechać . Nie? A wygląda fajnie :< , coś jest z tym nie tak. Hmm powoli się muszę zacząć zastanawiać nad tym co mi wyjdzie z tego, a nóż nawet coś zrekonstruuję xD Jak na razie w planie 74 , długa full polimer kolba i okładziny SS Lieto ( być może jeszcze później ich pogranicznik na zimę bo wygląda dobry na taki klimat) I jakaś kamza albo szelki, jeszcze nie wiem Ale Miśka raczej chyba Rosjanie nie noszą xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Ja czekam na wypłatę, żeby się dorwać do partizana SSO na frontowcu. Smiersz AK już jest, jak fuksnie mi się z tym maskałatem (w sensie nie zdążą wykupić przede mną) to będę szczęśliwy i spełniony niczym rdza na dupie T-72. 8 minut temu Flippyn napisał: 74 , długa full polimer kolba i okładziny Hehe, powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Dzięki, przyda się jak mniemam xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted July 5, 2016 Author Share Posted July 5, 2016 (edited) 14 godziny temu Flippyn napisał: Ale Miśka raczej chyba Rosjanie nie noszą xD Rosjanie noszą chyba wszystko. Pod warunkiem, że im się spodoba. Spoiler Chociaż to ostatnie zdjęcie, to nie jestem pewien czy to przypadkiem nie airsoftowcy... Ze względu na to, co trzyma ten gość po lewej. 14 godziny temu Flippyn napisał: 74 , długa full polimer kolba i okładziny Eee... Cyma 31Just kidding. BTW, Eter pewnie pęka z dumy, widząc ile "rosyjskiego" się tu porobiło. Edited July 5, 2016 by Foley Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Eter leży na hamaku na poligonie w Orzyszu odliczając czas do combata Hue Antonii Maciereqicz ma nas odwiedzić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Dla odmiany coś ode mnie (na pewno nie zaległe zdjęcia ) Kupiłem kolimator Hawke Sport 1x30, sprawdzony już na manewrach generalnie polecam za te 99zł. W tej cenie lepsze mogą być tylko używki. # W tym celu odwiedziłem oddział militaria.pl w Gdyni. Jednym słowem: bogactwo i ekstaza. # Reaktywujemy naszą grupę, cieszę się niezmiernie, polubiłem patrole (oprócz nocnych, brrr... ) # Wsadzilem w miejsce zaznaczone na poprzednim moim foto, bolec z kolby od starego springa, już nie boję się że będę po nocy szukał w lesie gearboxa albo selektora ognia # ZaKupiłem również bluzę w camo Wüstentarn (po ludzku pustynny fleck ) jest idealna na ciepłe i gorące niemal dni, cud techniki dla mnie i ... Wygląda kozacko. zdjęcia niedługo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwy Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 10 godzin temu Foley napisał: BTW, Eter pewnie pęka z dumy, widząc ile "rosyjskiego" się tu porobiło. Ja zawsze twierdziłem, że ten temat jest pro-ruski... A każdy zaprzeczał Co do Emki to brać EA! Mam, polecam, działa, nic się nie dzieje Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Pro-ruski? Dla balansu mogę wstawić jutro mnie w full demokratycznym szpeju!!! Coś w stylu Polaka-Emigrana, popierającego BREXIT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwy Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 @WilkU Trzymam za słowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 5 minut temu Siwy napisał: Ja zawsze twierdziłem, że ten temat jest pro-ruski... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts