Foley Posted July 6, 2016 Author Share Posted July 6, 2016 11 godzin temu Siwy napisał: Ja zawsze twierdziłem, że ten temat jest pro-ruski... A każdy zaprzeczał Nie do końca. Fakt, ruskie kamuflaże są u nas w temacie najpopularniejsze, ale głównie dlatego, że mają dużo rodzajów, więc każdy znajdzie coś dla siebie oraz są skuteczne i nie tak pospolite jak np. pantera czy woodland. Ale oprócz nich wielu z nas posiada "demokratyczne" mundury, szpej, repliki itp. 12 godziny temu Simplistic napisał: Reaktywujemy naszą grupę, cieszę się niezmiernie, polubiłem patrole (oprócz nocnych, brrr... ) Ale... ale... Przecież noc jest taka fajna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Temat pro ruski nie jest, po prostu Eterowe plany rusyfikacji idą zgodnie z planem Nudzi mi siem, więc rzucam samojebkę w moim ACM Russia secie Co ciekawe jak tylko wspomniałem znajomemu o zakupie przy pogawędce podrzucił mi fajną piosenkę, wpada w ucho xD . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 (edited) @Siwy Ok! Oto mój szpej, w wersji Polaka na emigracji w UK, dodatkowo upił miejscowego belga i zapieprzył mu karabin. Przy o okazji jest to w kontrze do rusyfikacji!!! I wszelkiemu innemu sprzeciwianiu się taktycznemu, mało praktycznemu chińskiemu szpejowi! Pozdrawiam WilkU. Spoiler Link Link Link Edited July 9, 2016 by WilkU 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 О вы ! Подождите , я дам вам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwy Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Weź tu coś powiedz, że temat jest pro-ruski i zaraz mnie ludzie atakują że to nie prawda a pod spodem dodają zdjęcia szpeju ruskiego Nie no, oczywiście żartuje, nie obrażajcie się @WilkU Świetny set Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Będąc szczerym to te fotki zrobiłem i wrzuciłem konkretnie w tym celu, by po wielu zaprzeczeniach od razu rzucić ruskim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted July 7, 2016 Author Share Posted July 7, 2016 (edited) 12 godziny temu Siwy napisał: Weź tu coś powiedz, że temat jest pro-ruski i zaraz mnie ludzie atakują że to nie prawda a pod spodem dodają zdjęcia szpeju ruskiego Temat nie jest pro-ruski, tylko pro-airsoftowy. Dla równowagi, zarzucam zdjęciami demokratycznej strony mocy: Spoiler Jak (kiedyś w końcu może jest taka szansa) dorobię się stylizacji na US z '93, to nie omieszkam się zarzucić zdjęciami. EDIT: Oczywiście w każde zdjęcie trzeba sobie kliknąć, żeby zobaczyć we właściwych rozmiarach, bo nasze <cenzura> forum je zawsze "zgniata". Edited July 7, 2016 by Foley 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 Ta M16-tka zdobywa moje serduszko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted July 7, 2016 Author Share Posted July 7, 2016 38 minuty temu WilkU napisał: Ta M16-tka zdobywa moje serduszko. Eee... Że które? Bo będąc szczerym, to żadnej z nich bym nie nazwał M16'tką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 No to m4 z dłuższym frontem, jedno i to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted July 7, 2016 Author Share Posted July 7, 2016 Hm... Obstawiam, że chodzi Ci o to z pierwszego zdjęcia z tłumikiem i lunetą. Ja bym to nazwał SR15, ale tak to jest, że przy tych hybrydach trzeba się nagłowić pod co to podciągnąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 Ot taki mały prezęcik ode mnie z CA - tak to będzie latało z dwoma strzelcami KM w HPA :3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 A myślałem, że u nas takie rzeczy się za 10 lat dopiero na imprezach pojawią... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted July 7, 2016 Author Share Posted July 7, 2016 23 minuty temu The Lord High Protector napisał: A myślałem, że u nas takie rzeczy się za 10 lat dopiero na imprezach pojawią... Nie patrz w kategoriach "kiedy się pojawią", tylko kiedy zwyczajny airsoftowiec bez znajomości czy specjalnych dopłat będzie mógł z nich skorzystać. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 (edited) Prośbę mam do was, jeśli rzuci wam się E&Lka w dobrym stanie na sprzedaż koło tysiączka - długa, najlepiej full polimer , dajcie znać, przeszukuję powoli internety, ale nie złapałem jeszcze rybki :/ A ewntualnie, dokupić poilimet od EL się da normalnie? Czy używki tylko? Edited July 9, 2016 by Flippyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 Hehe, witam w klubie poszukiwaczy koszernego AK-74M z wyższej pułki. Aby znaleźć swoją upragnioną replikę zejdź półkę niżej i sprawdź dział "Boyi". A tak na poważnie, jak walczysz powiedzmy po równo w cqb i w lesie, to weź AKS-74U - potem dołożysz szyn i będziesz z tego miał coś koszernego. Niestety deficyt na AK-74M jest taki sam w PL, US, UK i reszcie świata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 15 godzin temu Flippyn napisał: Prośbę mam do was, jeśli rzuci wam się E&Lka w dobrym stanie na sprzedaż koło tysiączka - długa, najlepiej full polimer , dajcie znać, przeszukuję powoli internety, ale nie złapałem jeszcze rybki :/ A ewntualnie, dokupić poilimet od EL się da normalnie? Czy używki tylko? Jak Cię interesuje moja suka wraz z magami to możemy się dogadać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Zastanowię się Eter, twoja suczka jest cud pod każdym względem, ale długą chciałem :/ . Ogółem 90% siedzę w lasach, a do CQB mam już 1 replikę, więc Ak będzie raczej typowo pod las. Swoją drogą co to była za kolba co ją do swojej suczki dałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 10 minut temu Flippyn napisał: Zastanowię się Eter, twoja suczka jest cud pod każdym względem, ale długą chciałem :/ . Ogółem 90% siedzę w lasach, a do CQB mam już 1 replikę, więc Ak będzie raczej typowo pod las. Swoją drogą co to była za kolba co ją do swojej suczki dałeś? Kolba to PT-1 od zenita - a o zasieg nie ma sie co martwic bo w srodku promyk siedzi i bez problemu walcze z długimi. Sprzedaje tylko dlatego że chce wstawić polarstara do wała a potrzeba mi hajsu na Nissana naware i przerobienie jej aby można było mobtować pkma na dachu i desantować ludzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Gorki z vso się do czegoś nadają? Pytam bo jak zwykle cały plan z kupnem tego co chcę, wypierdolił się już na pozycji wyjściowej. (Czyt. - nie ma już mojego rozmiaru partizana od sso - kolejna dostawa za ,w przybliżeniu: 6 lat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 39 minuty temu The Lord High Protector napisał: Gorki z vso się do czegoś nadają? Pytam bo jak zwykle cały plan z kupnem tego co chcę, wypierdolił się już na pozycji wyjściowej. (Czyt. - nie ma już mojego rozmiaru partizana od sso - kolejna dostawa za ,w przybliżeniu: 6 lat) Mam gorke vso i normalnie jej używam, zle nie są. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Nie rozpadnie się po ll akcjach? Da się w tym chodzić w lecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Mam tą gorkę ponad rok i pięknie się trzyma. Latem? Hmm teraz na combacie było okolo 26 stopni ale częśc imprezy biegałem w gorce bo padało i było ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Jeszcze jedno proste pytanie. Kora Kulon? Gdzie i jak? Prosić kogoś, żeby uszył ewentualnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 (edited) 10 godzin temu The Lord High Protector napisał: Jeszcze jedno proste pytanie. Kora Kulon? Gdzie i jak? Prosić kogoś, żeby uszył ewentualnie? Miałem korę kulona - fajna lekka kamizelka używana przez omon itp. Masz cztery opcje - 1 replika toy soldier za około 350zl 2 replika z rosji za okolo 400zl 3 uszycie nie wiem ile 4 orginal z grey-shop.ru za okolo 600zl Edit Nawet w promocji jest https://grey-shop.ru/armor/Bodyarmor-Replicas/Kora-Kulon Edited July 14, 2016 by Eter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts