bartek5398 Posted July 15, 2016 Share Posted July 15, 2016 Załatwiłem sobie hełm Ludowego Wojska Polskiego, maskę typu "słoń" (z torbą i wszystkim), manierkę (wszystko z demobilu), 2 magazynki LCT, kulki, okularki i jeża taktycznego (nie pytajcie czemu) a w poniedziałek jadę po jeszcze pare innych rzeczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 Tylko nie mów że tego słonia chcesz używać w rozgrywkach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek5398 Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 17 minut temu Eter napisał: Tylko nie mów że tego słonia chcesz używać w rozgrywkach... Nie, jeszcze chcę pożyć dłużej niż 17 lat. Maska tak dla samego siebie bo poprostu uważam że są spoko i fajnie się eksponują na półce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Schodząc na temat lekko polityczny, ale związany z militarką. Co myślicie o puczu w Turcji, zwykła reklama, czy po prostu wyjazd bandy idiotów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Ciężko powiedzieć, ale najwyraźniej nie podobały im się rządy Erdogana. Spoiler A tak poważniej, to coś nowego w temacie? Kim byli, po co i dlaczego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Mnie zastanawia jakim cudem "pucz" wojskowych, gdzie wyciągnęli ciężki sprzęt jak czołgi został obalony przez cywilów 0_o? Coś mi tu nie gra. Na pokaz może to było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 http://www.taiwangun.com/elektryczne-4/svu-full-metal-bullpup-sniper-rifle-aeg-black-jg Korpus ze stali... moje mokre sny się spełniają 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Pany, muszę zmienić kamze na 6sz112 bo magi do wała kijowo się trzymają w smiershu a ładownice na wała pod niego są skandalicznie drogie tak więc... Sprzedam smiersha oliwkowego z torbą zrzutową, manierką, ładownicą na radio oraz matą do siedzenia na dupie. Jak ktoś jest zainteresowany to pisać :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Bywałem sobie po raz pierwszy od kilku miechów na jebance i zdałem sobie sprawę, że nic nie pamiętam , ale dziś nie o tym. Na samym wstępie stwierdzam, że goście w ruskim camo spawnują się przy gościach w ruskim kamo, jeszcze nie dojechałem nigdzie, a typ w cyfrze wyrósł tuż obok mnie XD. Wracając do camo, potwierdzam zajebistość właściwości kamuflujących, siedząc pod wzgórzem, skupiłem się na jednym typku i całkowicie nie zauważyłem ludzi polujących na mnie od prawej, dopiero gdy poruszyłem się aby strzelić gościu wyczaił mnie z 10 metrów 0_0 .SS Lieto - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 43 minuty temu Flippyn napisał: Bywałem sobie po raz pierwszy od kilku miechów na jebance i zdałem sobie sprawę, że nic nie pamiętam , ale dziś nie o tym. Na samym wstępie stwierdzam, że goście w ruskim camo spawnują się przy gościach w ruskim kamo, jeszcze nie dojechałem nigdzie, a typ w cyfrze wyrósł tuż obok mnie XD. Wracając do camo, potwierdzam zajebistość właściwości kamuflujących, siedząc pod wzgórzem, skupiłem się na jednym typku i całkowicie nie zauważyłem ludzi polujących na mnie od prawej, dopiero gdy poruszyłem się aby strzelić gościu wyczaił mnie z 10 metrów 0_0 .SS Lieto - Kolejny zadowolony klient Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bass Destiny Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Witam, po długiej nieobecności... Niestety, moje airsoftowe marzenia i wyobrażenia o zajebistych strzelankach legły już wiele razy w gruzach, a klasa mundurowa wypaliła moje zainteresowanie do militarii, nie ukrywam, że nadal mnie interesują ale już nie w takim stopniu co kiedyś. Co za tym idzie zamierzam sprzedać swoją żądną strzelanek replikę MP5k która kisi się w swoim pudełku w szafie od 1,5 roku, mam też na zbyciu mundur w ripstopie cyfrowego tiena (nieużywany w boju) oraz customowe naszywki NLR. Jeśli ktoś zainteresowany i żądny szczegółów to kontakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Przemyśl to dobrze, chyba, że już przemyślałeś i jesteś tego pewien, a tak z drugiej strony hmmm, weź rzuć fotkami naszywek. Pany znalazłem zajebiaszczy nożyk Spetznazu, ale cena wywinduje pewnie około 500 :/ http://allegro.pl/legendarny-rosyjski-noz-balistyczny-i-wariant-i6371350793.html#imglayer Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 A tak przy okazji, mały update sprzętowy (czyt: отличный sesja zdjęciowa) Spoiler Te dziwne twory na horyzoncie to Tatry. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bass Destiny Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Krisu już chapnął, ale napawajcie sie widokiem :b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 Wielkie wieści ode mnie! Niedługo zdjęcia, Może pojawić się maska przeciwgazowa na potrzeby cosplayu ,,wolności" więc od razu uspokajam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted July 30, 2016 Share Posted July 30, 2016 22 godziny temu The Lord High Protector napisał: A tak przy okazji, mały update sprzętowy (czyt: отличный sesja zdjęciowa) Ukryj zawartość Te dziwne twory na horyzoncie to Tatry. Bueno c: Zdobądź Pan korę kulona lub korunda VM i zmień hełm na zsh 1 / zsh 1-2 to będzie cacy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bass Destiny Posted July 31, 2016 Share Posted July 31, 2016 godzinę temu staler444 napisał: masz jeszcze te naszywki? Czy się spóźniłem? xd Sprzedałem po godzinie od czasu umieszczenia posta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bass Destiny Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 11 godzin temu staler444 napisał: :(((( tego się już nie da nigdzie kupić :/ skąd je miałeś? Tajemnica Uszyte przez kogoś dla mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 Wszystko się da, tylko trzeba mieć dojście Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 Aby rozruszać nieco temat dam fotkę z moimi nowymi nabytkami... tak wszystko koszerne a części zdjęte z ostrej c: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted August 2, 2016 Author Share Posted August 2, 2016 Ładne, ładne. Chociaż lepsze wrażenie zrobiłyby, gdyby były zamontowane do całości. To ja z kolei zarzucę starym zdjęciem... Nowych brak, bo... Ciężko w to uwierzyć, ale od ponad miesiąca nie byłem na strzelance! Spoiler Fotka zwie się "Foley wśród jagód". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 A to te różowe z guzikami, to zawieszenie, czy ki wuj? Ja tam się nie znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 19 minut temu Flippyn napisał: A to te różowe z guzikami, to zawieszenie, czy ki wuj? Ja tam się nie znam. Panie, to je żgut, opaska uciskowa xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 Wyglądało jak jakaś guma do wieszania prania xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 przymierzam się do low-capów, i tu pytanko do posiadaczy emek: Czy te od Specna Arms są dobre za tą cenę? nie zacinają się czy trzeba pilnikiem wyrównywać? jeśli powyższe odpadają to jakie w ,,rozsądnej" cenie godne uwagi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts