Flippyn Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Co do magów, to chyba z lowów nie korzystam, za to mogę polecić midy Aresa, tanie i bardzo dobrze podają nawet gruz xD A ja pytajkie mam inne, robił ktoś kiedyś ghille? Długo zajmuje wykonanie czegoś takiego/ Opłaca się z tym bawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted August 5, 2016 Author Share Posted August 5, 2016 30 minuty temu Flippyn napisał: A ja pytajkie mam inne, robił ktoś kiedyś ghille? Długo zajmuje wykonanie czegoś takiego/ Opłaca się z tym bawić? Zależy jakie i z czego chcesz robić. Na początek polecałbym się zająć raczej viper hoodem, bo zajmie o wiele mniej czasu niż pełne ghillie, a jest dosyć przydatny nawet dla zwykłego szturmowca. A co do magów, to z lowów mam plastikowe od ASG (na 85 kulek) i żadnego problemu z nimi nigdy nie miałem. Posiadam pięć sztuk. Natomiast midy Aresa również mogę polecić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted August 6, 2016 Author Share Posted August 6, 2016 (edited) Jak to zobaczyłem to aż z krzesła prawie spadłem: WSS u Krakmanów Wał u Krakmanów Czy ja źle widzę tę cenę, czy ona naprawdę taka jest? Kurde, aż sam bym kupił, ale szafa pełna i muszę się jakiejś repliki pozbyć zanim coś nowego kupię. Ale pomyślałem, że kogoś z Was może taka promocja zainteresować, więc łapcie linki. EDIT: Podobna promocja na kilka metalowych SIGów, np. ten tutaj. EDIT2: Świat oszalał... MP5 Cymy też w promocji. Podsumowując: Spoiler Edited August 6, 2016 by Foley 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Hue biedowały za 300zł... warto bo łatwy tuning, jak natiomiast chcesz aby to to wygłądalo to trzeba brać king arms lub lct 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted August 8, 2016 Author Share Posted August 8, 2016 W końcu! Strzelanka po ponad miesięcznej nieobecności! M249 sprawiło się (prawie) rewelacyjnie - stabilne 450 FPS, ładny zasięg... tylko coś mi podpowiada, że będę musiał wymienić kable. I mam nadzieję, że już tylko je, bo ze stocka to został szkielet GB, silnik i zębatki... Kilka fotek: Spoiler Ładny krajobraz, nie? Nawet mi zdarza się dostać. Za to kamuflaż w tym terenie sprawdzał się rewelacyjnie! Kilka godzin w hełmie i ekstrawagancka fryzura gwarantowana! PS: Ten moment, kiedy przeciwnicy głośno ustalają swój plan działania, a ty leżysz w krzakach z pistoletem 10m od nich... bezcenne. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Nie, żeby coś, ale w tej masce i ze szmatą wyglądasz, jakbyś sie wkur*ił na kogoś i to solidnie. Ale fajny teren, szczególnie zbocza :3 Wracając do tematu tego VSS, to myślę/myślałem o tym, ale niezgodności z oryginałem mnie przytłaczają :/ + tylko magazynki hajkap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted August 8, 2016 Author Share Posted August 8, 2016 Właśnie teraz Flippyn napisał: Nie, żeby coś, ale w tej masce i ze szmatą wyglądasz, jakbyś sie wkur*ił na kogoś i to solidnie To dobrze, może przeciwnicy poczują grozę. 1 minutę temu Flippyn napisał: Ale fajny teren, szczególnie zbocza :3 Zawsze chciałem na nich zrobić Normandię. Pointe du Hoc jak znalazł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metka04 Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Odrobinkę w temacie. Ponieważ w liceum byłam zwolniona z w-fu (kiepskie serducho i szybko mdlałam) otrzymałam zastępczo zajęcia na strzelnicy. Bardziej zabawa do późniejszego PO ale dobrze to wspominam. Kilka lat temu partner zaprosił mnie na strzelanie z wiatrówki, gdzie perfidnie go ograłam Zostałam wtedy zapisana na przeszkolenie w zakresie broni i teraz regularnie sobie wiatrówkujemy. Na mocniejsze zabaweczki mam troszkę za mało siły a i z finansami mamy inne priorytety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 (edited) 2 godziny temu Flippyn napisał: Nie, żeby coś, ale w tej masce i ze szmatą wyglądasz, jakbyś sie wkur*ił na kogoś i to solidnie. Ale fajny teren, szczególnie zbocza :3 Wracając do tematu tego VSS, to myślę/myślałem o tym, ale niezgodności z oryginałem mnie przytłaczają :/ + tylko magazynki hajkap Za 300 zł to bym z metra tego wała brał ale potrzeba mi kasy na hp do mojego wała plus zbieram kasę na Nissana Navare aby dać pekaśkę na dach + grube rury po bokach do desantu @Metka04 - No i to się chwali, kobiety to urodzeni strzelcy, już sowieci podczas drugiej wojny to wiedzieli Edited August 8, 2016 by Eter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 (edited) A ty Eter Wała masz chyba od LCT nie? Po kiego wała ci drugi wał xD? Te mankamenty da się przeżyć, ale boli brak normalnych magów :/ Edited August 8, 2016 by Flippyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 38 minuty temu Flippyn napisał: A ty Eter Wała masz chyba od LCT nie? Po kiego wała ci drugi wał xD? Te mankamenty da się przeżyć, ale boli brak normalnych magów :/ Ano mam wała od LCT, a tego biedowała bym brał bo za 300zl to była by świetna replika zapasowa... lub za dwa miesiące jak promocja minie to sprzedam za 400zl i będzie profit xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bass Destiny Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Znacie kogoś kto chciałby kupić pm'a w okazyjnej cenie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Lol combat Alert w zimę Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek5398 Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 2 godziny temu Flippyn napisał: Lol combat Alert w zimę To polecam pistolet sprężynowy za 10 zł bo z gaziakami to średnio A bieda popchnęła mnie do drastycznych środków... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 O panie.... Na rosyjską inkwizycję radzę uważać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 2 minuty temu Flippyn napisał: O panie.... Na rosyjską inkwizycję radzę uważać Ale tu sama prawilość jest, ładna 74, latarki przyklejone na odpierdol izolką więc pełen koszer. Inkwizyja popiera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 No nie wiem, nie wiem... A nie ma jakiś drewnianych montaż na latarkę ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 28 minuty temu Flippyn napisał: No nie wiem, nie wiem... A nie ma jakiś drewnianych montaż na latarkę ? Raczej nie, jak już to używają montaży na lufę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Ktoś się wybiera? http://asgard.events/startpage,152.html W ten weekend kolejna operacja Europa w Forcie ASG, mam nadzieję, że nie będzie lało (i waliło śniegiem). No i że organizator uwierzy, że nie ma to jak serbski najemnik w koszernym ruskim szpeju (niby najemnicy mieli mieć mix kolorów i odcieni, ale maskałat jest taki wygodny i przyjemny, że nie chcę się przebierać we flecka) A i tak najlepsze, że emkowa kolba nie pojedzie, bo gdyby pojechała, moje rączki byłyby bardzo zmęczone pod koniec dnia. Jednak na dłuższe manewry, zawieszenie jest absolutnie niezbędne, szczególnie w przypadku AK. BTW. zwykłe ucho na zawieszenie do M4 styknie, czy znowu trzeba szukać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Ja miałem jechać na asgarta ale mi się urlop posypał i dupa Jasiu... większość mojego teamu za to jedzie. (jak wyżebram nadgodziny to się pojawię). Ale jakie ucho i co chcesz zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Kurde, pogadam z kumplem i znajomymi w sobotę, może się uda zorganizować i wpaść. (Trochę dużo obiecują na tej stronie jak na mój gust (czuję, że gdzieś tam czai się lotniskowiec), ale może będzie z tego konkurencja dla Combata i kolejna potężna impreza). A właśnie, czy Ty Eter spowiadałeś się nam tutaj z Combata jakoś dokładniej, bo o ile mnie pamięć nie myli... A odnośnie montażu, to po spojrzeniu na zdjęcia, chyba już wiem o co biega, Pytanie tylko (tu może do Foleya również), czy to mi się nie będzie odkręcać, latać, itd.?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 (edited) Jeżeli chodzi o asgard - nie będzie to prekręt bo organizuje to dowódca RW z combat alert. Nie spowiadałem się z combata bo nygus jestem i nie chce mi się pisac - trza się na piwie spotkać to relacje obszerną zdam c: A co do montażu... zamiast kombinować najlepiej kupić dobre zawieszanie ruskie np RT-3 i wsi będzie pinknie. Tutaj macie taką małą migawkę jak było na combacie : https://vimeo.com/176231314 Edited August 10, 2016 by Eter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 A więc sugerujesz, że RT-3 będę w stanie magicznie owinąć wokół prowadnicy i hasać sobie wesoło po lasach z AK przewieszonym przez barki? (Wnioskuję po zdjęciach od wujka G.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 6 minut temu The Lord High Protector napisał: A więc sugerujesz, że RT-3 będę w stanie magicznie owinąć wokół prowadnicy i hasać sobie wesoło po lasach z AK przewieszonym przez barki? (Wnioskuję po zdjęciach od wujka G.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 KK. Teraz jeszcze potrzebuję stalowego, płaskiego dekla z cymy. A Gorka Spławu jest full-kosher, czy, jeśli się bawimy w reko-stylizacje MVD to tylko SSO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts