Eter Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 2 godziny temu Simplistic napisał: Rusyfikacji ciąg dalszy: Jak sprawdza się w naszych lasach Żółty Dubok? srebrny liść zgaduję że odpada. Srebrny jest boski - żółty też polecam sam miałem. To moja fotka z żółtym dubokiem : http://iob.imgur.com/uYGg/fQnza1hxYy A to jakaś randomowa w srebrnym duboku. Tak więc tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Jakiej firmy ten dubok ze zdjęcia? * W jaki sposób GF z 2200zł za RPK-74 LCT zszedł do 1240? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Bo gunfajer kupuje hurtowo bo śmiesznych cenach i przy 1240 ma i tak zarobek a mega promocje trzeba robić Gunfire, nie dla idiotów Mój żółty dubok jest z redzone, natomiast srebrny to nic innego jak radziecki KLMK który dostaniesz za ~140zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 (edited) Nie było mnie na forumę prawie 3 miechy, bo admini to źli ludzie. Ale wracam do was wariaty. ;D Na oko widzę, że rusofilja wciąż silna w was. XD Edited December 10, 2016 by WilkU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 (edited) Witamy zmartwychwsyałego :3 Rusofilia to druga siła zaraz po wojownikach jwuke grum świętogo cesarstwa cebulackiego Edited December 10, 2016 by Eter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 (edited) Właśnie coraz częściej wpadam na rusofili i nawet sprzęt coraz bardziej mi się podoba. Kałszki zawsze lubiłem, więc tu bez zmian. Jednak na tą chwilę bronię się wszystkimi Risami i Mollami jakie mam przed tym pomysłem. U mnie sprzęt też się mocno zmienił, może na dniach się pochwalę. PS. Nie wiem czy ta strona była wrzucona do tematu, ale mają na prawdę fajny sprzęt. Podobno jakaś dziewczyna z Olx sprowadza do Polski, może nie full koszer, ale za taką cenę... Jezu... zabrzmiałem trochę jak gość z mango.TV. http://armoline.com.ua/g5661033-maskirovochnye-kostyumy-kzm Edited December 10, 2016 by WilkU Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek5398 Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Dawno nie pisałem ale teraz napisze, zrobiłem skrzynie na sprzęt i upiekłem pizze Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 (edited) Ma ktoś cymoglocka, ewentualnie inny produkt czekoladopodobny? Jaka tam batka typu li-pol wlezie? Edited December 11, 2016 by The Lord High Protector Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted December 11, 2016 Author Share Posted December 11, 2016 Mam Deserta i bodajże taką batkę w nim: https://botland.com.pl/akumulatory-li-pol-dualsky/570-dualsky-520mah-20c-2s1p-74v.html (link przykładowy, ja kupowałem taniej) Wchodzi bez problemu, więc możliwe, że do cymoklocka też wejdzie, trzeba by pomierzyć. Do DE prawie udało mi się upchać 1100mAh (prawie, bo była o jakieś dwa milimetry za gruba). Generalnie do cymoklocka najczęściej ludzie dają coś z przedziału 300-500. Więcej nie potrzeba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Podziękował Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Panowie, kolejne pytanie mam do Was, sprawdzą się rocketsy 0,20 w lufie systemy o śred. 6.04mm? Różne są opinie na ich temat, a potrzebne mi są na piątek do cekube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted December 12, 2016 Author Share Posted December 12, 2016 Rocketsy zacinają się nawet w granatach. A tak na serio, to raczej nie powinny sprawiać problemów, o ile będziesz używał hi-capa. W midach tną się na potęgę, ale w Guarderze 6,02 nie zacięły mi się nigdy, a parę razy się zdarzyło je tam używać. Oczywiście tylko i wyłącznie wtedy, kiedy nie miałem już absolutnie nic innego. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Zamawiam sobie kapelusz jesienny i wiosenny i mam 10% zniżki, przesyłka do PL to 7$, może uda się uniknąć vatu bo niska wartość przesyłki, jak ktoś chce się podłączyć to pisać - prawdopodobnie na początku stycznia zamawiam. https://grey-shop.ru/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted December 13, 2016 Author Share Posted December 13, 2016 (edited) Ze względu na wysokie kursy walut, żaden z interesujących mnie przedmiotów nie jest w dobrej cenie - jak będę czegoś naprawdę potrzebował, to w podobnej cenie na Frontowcu są rzeczy. Niemniej, gdybyś coś jeszcze kiedyś od nich brał, jak akurat będą lepsze kursy, to proszę o info. Edited December 13, 2016 by Foley Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 4 godziny temu Foley napisał: Ze względu na wysokie kursy walut, żaden z interesujących mnie przedmiotów nie jest w dobrej cenie - jak będę czegoś naprawdę potrzebował, to w podobnej cenie na Frontowcu są rzeczy. Niemniej, gdybyś coś jeszcze kiedyś od nich brał, jak akurat będą lepsze kursy, to proszę o info. Na frontowcu nie ma takich rzeczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted December 13, 2016 Author Share Posted December 13, 2016 Akurat mi chodziło o czapki patrolówki czy boonie haty, a we frontowcu jakieś tam są. Wiadomo, że z dostępnością ciężko, ale nie potrzebuję tego "na już", ale na zasadzie "jakbym sobie kiedyś chciał np. na urodziny kupić". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 Panowie (i może stalkujące panie ) zapraszam ponownie na operację Gruzja która odbędzie się na forcieasg w Jaszczórowej. Będzie b4 party, afterparty, larp, strzelanie i może uda się ogarnąć projektor do lasu z agregatem do ognicha aby zrobić zakrapiany maraton filmowy (wiecie black hawki downy, pacyfik, 9th company itp ). Wolne miejsca są już tylko postronie ruskiej (wymagana stylizacja ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Gunfire'owski Split-chestrigg... Nie najgorzej wykonany, Naprawdę wygodny. Można się czołgać przenosząc sporo gratów... Dość Koszerne czy sprzedawać razem z nerką??? ### I minęła ostatnia moja strzelanka emką... na zawsze w mej pamięci. Robię też dłuższą przerwę od airsoftu. Odpowiedni ludzie potrafią obrzydzić wszystko. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Kto co Ci obrzydził? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 (edited) Pewne osoby emkę. Swoimi pro uber america forsys komando akcjami i gadkami... emki szkoda, 45/55 m wyciskałem i trafiałem... Airsoft obrzydł ogólnym zlewaniem go na każdym froncie. Niechęcią jakiejkolwiek integracji, organizacji... kłamstwami i terminatorką. (To ostatnie na szczęście nie w naszej ekipie) Kiedy tylko ogarnę sprzęcior wpadam do was na piwko i poważne strzelanie. Pytam o tego chesta. Wywalać czy może być? Planuję KLMK+BANDANA+Split-chestrigg+ vss/AKM/AIMS Edited December 19, 2016 by Simplistic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 4 godziny temu Simplistic napisał: Pewne osoby emkę. Swoimi pro uber america forsys komando akcjami i gadkami... emki szkoda, 45/55 m wyciskałem i trafiałem... Airsoft obrzydł ogólnym zlewaniem go na każdym froncie. Niechęcią jakiejkolwiek integracji, organizacji... kłamstwami i terminatorką. (To ostatnie na szczęście nie w naszej ekipie) Kiedy tylko ogarnę sprzęcior wpadam do was na piwko i poważne strzelanie. Pytam o tego chesta. Wywalać czy może być? Planuję KLMK+BANDANA+Split-chestrigg+ vss/AKM/AIMS Wpadaj na asgard / gruzje. Co do setu; przerabiałem chestrigg'a od spławiu (m23 pionier) i muszę przyznać że to był naprawdę fajny sprzęt z pewnym ale... mieścił 8 magów, IPP, ~4 granaty i miejsce do dokumenty. Mało. Podczepiłem pas na którym zamontowałem plecak od smiersza, panel udowy (cargo), 2 manierki i zrzutówkę po czym pakowność była ok ale zakładanie tego cholerstwa to było piekło. Plusem tego zestawu był super łatwy dostęp do magazynków. Minusem zaś magi na brzuchu przez co czołganie było bardzo utrudnione. Przesiadłem się na smiersza i jestem zadowolony. Tak wyglądał ten set : Spoiler Moim zdaniem lepiej coś na wzór smiersha / pasoszelek miwo / alice No i zamiast bandany czapkę / kapelusz bo raktyczniejsze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted December 20, 2016 Author Share Posted December 20, 2016 To jak, są chętni na popykanie w tego Warface'a w ramach integracji? BTW, gdyby ktoś chciał sobie sprawić replikę jako prezent na święta, to kumpel ma do sprzedania kilka replik markowych i po konkretnym tuningu (jak mnie pamięć nie myli to m.in. UMP, M249, M60E4, AKSU...), więc jeśli kogoś coś interesuje, to może dać znać. Po znajomości jest taniej, więc wiecie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Hmmm aksu brzmi kusząco, ale: przed czarowaniem w stylu paaanie! Nie klepany! Głaskany jak już. Interesuje mnie cena;? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted December 20, 2016 Author Share Posted December 20, 2016 godzinę temu Simplistic napisał: Interesuje mnie cena;? Bodajże 1300. Jak mnie pamięć nie myli to jest to LCT, do tego jakaś precka i flathop. 52 minuty temu Sonic song napisał: ile kosztuje jeden pistolet A coś dokładniej? Bo to tak obszerne pytanie jak "ile kosztuje samochód?". Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek5398 Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 1 minutę temu Foley napisał: Bodajże 1300. Jak mnie pamięć nie myli to jest to LCT, do tego jakaś precka i flathop. Jeśli chodzi o pogranie to jestem do dyspozyzji. Co do replik m60 to chyba największa beczka kulek jaką widziałem. 1300 za lct? Panie to jest dopiero okazja bo aktualnie sobie sklepy wołają za LCT grube hajsy (gunfire witamy, ale wsumie nie tylko oni...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts