Jump to content

Airsoft

Foley
 Share

Recommended Posts

@The Lord High Protector 

To brzmi trochę jak te dzieci w internecie piszące (tak, wiem nie powinno się porównywać asg z wojskowymi sprawami, ale sytuacja jest podobna)

,,Polskiego wojska nie opłaca się rozwijać bo i tak nie wygramy z Rosją.''

No cholera jasna, nie o to chodzi. 

Foley, trenuje i wie jak jest u niego na strzelankach i wie czego potrzebuje, więc uczy się właśnie tego. Generalnie twój argument, może teraz rozchszanić jednym zdaniem. ,, A u mnie jest ograniczenie 350fps''. i nic nie zrobisz wtedy. 

Edited by WilczeK

U mnie emka też w częściach. Wywalam praktycznie wszystko.

Wpadnie dłuższa lufa, bore up, komora (bo obecna to patola, ale żeby ją zmienić trzeba zmienić body :P )

Body dam od hk416 chyba że jest jakaś ciekawsza opcja do GB v.2 w niekosmicznej cenie?

Grupka jakoś ożywa,  nowi ludzie wymiana pewnych osobników wyszła na dobre również dla moich nerwów. 

Na szarych polach o dziwo srebrnego liścia widać xd

Dołączając do gównoburzy o HPA to szczerze z mojej emki za 0.2 tej ceny też  wyciągnę 80+ i dochodzi fakt że nie wszędzie wpuszczają hapeki.  

Edited by Simplistic

Ja się na temat HPA nie wypowiem bo zwyczajnie go nie mam, ale idąc dziś do banku widziałem kobietę (na oko 40 lat) z jakąś chińską kamzą z kieszeniami na granaty na plecach. Pierwsza reakcja to takie "co jest..." A po chwili "o kurw XDD" a potem to już do domu wróciłem.

2 godziny temu The Lord High Protector napisał:

Za dużo Instructora Zero się naoglądaliście z kolegami...

Pudło, widziałem chyba raz w życiu jakiś jego filmik.

Ja wam ćwiczyć nie bronię, po prostu twierdzę, że takie ćwiczenia niewiele wam dadzą.

Drugie pudło, bo te ćwiczenia już od dawna sporo dają.

A lasy wiem jakie są bo je pokazujesz na swoich filmikach... Dużo otwartej przestrzeni, wręcz idealne żeby wziąć HPA i przy takich samych fpsach co w  przeciętnym aegu wybić przecwników z 80+ metrów.

Jeśli po paru filmikach twierdzisz, że wiesz, jakie mam tereny - no to szacun. Tak się jednak składa, że... trzecie pudło, wcale nie mamy "dużo otwartej przestrzeni".

Trzecia sprawa... za mało was do skutecznego nacierania na pozycje przeciwnika.

Czwarte pudło. I to chyba największe, bo nacierania na umocnione pozycje jest u nas akurat najwięcej ze wszystkiego. :lol: Na filmiku zawarłem po prostu inne ćwiczenia.

Tak naprawdę nic nie robicie wielkiego tylko rushujecie na yolo i nazywacie to szturmem.

Piąte pudło.

No i powodzenia z przerabianiem świniaka poprzez wymianę jedynie sprężyny...

Szóste pudło. Świniaki są po gruntownych zmianach w środku, więc do 500 FPS wystarczy tylko sprężynę zmienić.

A Ty próbujesz kręcić dramę, bo ktoś zakwestionował sens robienia tej niesamowitej rzeczy, którą sobie tam w lesie wspólnie uskuteczniacie. Idźcie na rowerach pojeździć...

A tego to nawet nie skomentuję. :lol:

Podsumowując: nie wiesz nic o moim środowisku, ani o tym, co robimy, więc Twoje "rady" są wyssane z palca i nie mają żadnego oparcia w rzeczywistości. Nie wiem czy chciałeś się dowartościować, czy zwyczajnie przyczepić, ale sorry - nie wyszło Ci.

Blacha to ten gościu co robi te filmiki o różnych cymoproduktach na YT? Bodajże z tanich militariów?

Tak to on, dzięki niemu wiem że DG czy inne welle to najlepszy wybór dla mnie! I ten co mówi że jest inaczej się nie zna. A w sklepie mają naj(heh)tańsze repliki itd. w kraju.

• 2 weeks later...

Dobra chłopy jako, że temat umiera to rozpoczynam event. wrzucamy zdjęcia swoich replik, o tak aby rozruszać temat. 

Tak się właśnie składa, że zakończyłem tydzień temu ''remont'' od podstaw repliki, bo trochę rzeczy trzeba było poprawić po tych ponad dwóch latach zasłużonych w boju. 

Spoiler

Edited by WilczeK

W tej chwili tylko foto z fapfolderu mam. Wymienione sporo i chodzi ciszej niż ja do lodówki o 2 w nocy. Tylko rzeźbienia z komorą hu było sporo. Wszystko bangla, an peq czy coś na risa i muszka co tą taśmę wywalę xx

BTW. Ten wysunięty uchwyt kątowy jest serio wygodny i wygląda dobrze z myszką . planuję jakiś tłumik na luzie zewn.  Co będzie biedo sr-25

Snapchat-765104135.thumb.jpg.c167511cdf66d744458808399f48ac1a.jpg

• Upvote 1

doszła pierwsza paczka z chin, a w środku?

maskowanie do karabinu sztuk dwie. Myślałem że 2 będą na styk jednak jedno wystarczyło na obie strony, drugie poszło na chest rigga. efekt dość ciekawy, teraz tylko na molle plecaka co plecy zakryje i na kaptur. 

Spoiler

590434509a895_emkakamuflaz.thumb.jpg.fcf5550b900a8fa4adda92a558fc24e2.jpg59043451291df_kamkamizelki.jpg.c0b433e90aa3aa1e69b20c1057f21107.jpg

Jutro sprawdzimy w boju, potem hamaczek i lecimy w las :P 

Edited by Simplistic

• 2 weeks later...