WilczeK Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 (edited) @The Lord High Protector To brzmi trochę jak te dzieci w internecie piszące (tak, wiem nie powinno się porównywać asg z wojskowymi sprawami, ale sytuacja jest podobna) ,,Polskiego wojska nie opłaca się rozwijać bo i tak nie wygramy z Rosją.'' No cholera jasna, nie o to chodzi. Foley, trenuje i wie jak jest u niego na strzelankach i wie czego potrzebuje, więc uczy się właśnie tego. Generalnie twój argument, może teraz rozchszanić jednym zdaniem. ,, A u mnie jest ograniczenie 350fps''. i nic nie zrobisz wtedy. Edited April 10, 2017 by WilczeK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 (edited) U mnie emka też w częściach. Wywalam praktycznie wszystko. Wpadnie dłuższa lufa, bore up, komora (bo obecna to patola, ale żeby ją zmienić trzeba zmienić body ) Body dam od hk416 chyba że jest jakaś ciekawsza opcja do GB v.2 w niekosmicznej cenie? Grupka jakoś ożywa, nowi ludzie wymiana pewnych osobników wyszła na dobre również dla moich nerwów. Na szarych polach o dziwo srebrnego liścia widać xd Dołączając do gównoburzy o HPA to szczerze z mojej emki za 0.2 tej ceny też wyciągnę 80+ i dochodzi fakt że nie wszędzie wpuszczają hapeki. Edited April 10, 2017 by Simplistic Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek5398 Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Ja się na temat HPA nie wypowiem bo zwyczajnie go nie mam, ale idąc dziś do banku widziałem kobietę (na oko 40 lat) z jakąś chińską kamzą z kieszeniami na granaty na plecach. Pierwsza reakcja to takie "co jest..." A po chwili "o kurw XDD" a potem to już do domu wróciłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted April 10, 2017 Author Share Posted April 10, 2017 2 godziny temu The Lord High Protector napisał: Za dużo Instructora Zero się naoglądaliście z kolegami... Pudło, widziałem chyba raz w życiu jakiś jego filmik. 2 godziny temu The Lord High Protector napisał: Ja wam ćwiczyć nie bronię, po prostu twierdzę, że takie ćwiczenia niewiele wam dadzą. Drugie pudło, bo te ćwiczenia już od dawna sporo dają. 2 godziny temu The Lord High Protector napisał: A lasy wiem jakie są bo je pokazujesz na swoich filmikach... Dużo otwartej przestrzeni, wręcz idealne żeby wziąć HPA i przy takich samych fpsach co w przeciętnym aegu wybić przecwników z 80+ metrów. Jeśli po paru filmikach twierdzisz, że wiesz, jakie mam tereny - no to szacun. Tak się jednak składa, że... trzecie pudło, wcale nie mamy "dużo otwartej przestrzeni". 2 godziny temu The Lord High Protector napisał: Trzecia sprawa... za mało was do skutecznego nacierania na pozycje przeciwnika. Czwarte pudło. I to chyba największe, bo nacierania na umocnione pozycje jest u nas akurat najwięcej ze wszystkiego. Na filmiku zawarłem po prostu inne ćwiczenia. 2 godziny temu The Lord High Protector napisał: Tak naprawdę nic nie robicie wielkiego tylko rushujecie na yolo i nazywacie to szturmem. Piąte pudło. 2 godziny temu The Lord High Protector napisał: No i powodzenia z przerabianiem świniaka poprzez wymianę jedynie sprężyny... Szóste pudło. Świniaki są po gruntownych zmianach w środku, więc do 500 FPS wystarczy tylko sprężynę zmienić. 2 godziny temu The Lord High Protector napisał: A Ty próbujesz kręcić dramę, bo ktoś zakwestionował sens robienia tej niesamowitej rzeczy, którą sobie tam w lesie wspólnie uskuteczniacie. Idźcie na rowerach pojeździć... A tego to nawet nie skomentuję. Podsumowując: nie wiesz nic o moim środowisku, ani o tym, co robimy, więc Twoje "rady" są wyssane z palca i nie mają żadnego oparcia w rzeczywistości. Nie wiem czy chciałeś się dowartościować, czy zwyczajnie przyczepić, ale sorry - nie wyszło Ci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 No to wrzuć na wumazg ten swój filmik i zapytaj czy jest czoko i zobaczmy jakie będą reakcje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted April 11, 2017 Author Share Posted April 11, 2017 17 minut temu The Lord High Protector napisał: wumazg Spoiler No faktycznie, tam to sami specjaliści przecież. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 (edited) A co może nie? XD Może nawet Powała skomentuje, kto wie? Edited April 11, 2017 by The Lord High Protector Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Dziecinni jesteście. Jedyny ersoftowy autorytet to Błacha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Jedyny airsoftowy autorytet to Gunführer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Ale oni nie Mają konta na stronach BDSM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 A ciekawe skąd Ty wiesz kto ma konto na stronie BDSM a kto nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 (edited) Widziałem, to z Blachą. Ktoś kiedyś na cymy na facebooku wrzucił. XD Edited April 13, 2017 by WilczeK Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Blacha to ten gościu co robi te filmiki o różnych cymoproduktach na YT? Bodajże z tanich militariów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek5398 Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 2 godziny temu The Lord High Protector napisał: Blacha to ten gościu co robi te filmiki o różnych cymoproduktach na YT? Bodajże z tanich militariów? Tak to on, dzięki niemu wiem że DG czy inne welle to najlepszy wybór dla mnie! I ten co mówi że jest inaczej się nie zna. A w sklepie mają naj(heh)tańsze repliki itd. w kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted April 22, 2017 Share Posted April 22, 2017 (edited) Dobra chłopy jako, że temat umiera to rozpoczynam event. wrzucamy zdjęcia swoich replik, o tak aby rozruszać temat. Tak się właśnie składa, że zakończyłem tydzień temu ''remont'' od podstaw repliki, bo trochę rzeczy trzeba było poprawić po tych ponad dwóch latach zasłużonych w boju. Spoiler Edited April 25, 2017 by WilczeK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted April 22, 2017 Author Share Posted April 22, 2017 @WilczeK, pomysł na event dobry, ale Twój link nie bangla. Przynajmniej u mnie. Postaram się rzucić coś od siebie... ale muszę to i owo ogarnąć, więc raczej nieprędko będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted April 22, 2017 Share Posted April 22, 2017 (edited) Dzięki, Zawsze fajnie jest popatrzeć sobie na repliki. XD Faktycznie, może teraz zadziała. Edited April 25, 2017 by WilczeK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted April 22, 2017 Author Share Posted April 22, 2017 Działa. Gratki, wygląda naprawdę tacticool. Przytulałbym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted April 22, 2017 Share Posted April 22, 2017 @Foley Teraz czekam na wasze! Przypomniało mi się.... miałem go zważyć. 3,9kg.... to.... to by trochę tłumaczyło. XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 (edited) 4.3 Kg (Podobno PP-19 Witiaź od LCT waży więcej niż palny :D) Edited April 23, 2017 by The Lord High Protector 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 W tej chwili tylko foto z fapfolderu mam. Wymienione sporo i chodzi ciszej niż ja do lodówki o 2 w nocy. Tylko rzeźbienia z komorą hu było sporo. Wszystko bangla, an peq czy coś na risa i muszka co tą taśmę wywalę xx BTW. Ten wysunięty uchwyt kątowy jest serio wygodny i wygląda dobrze z myszką . planuję jakiś tłumik na luzie zewn. Co będzie biedo sr-25 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 (edited) doszła pierwsza paczka z chin, a w środku? maskowanie do karabinu sztuk dwie. Myślałem że 2 będą na styk jednak jedno wystarczyło na obie strony, drugie poszło na chest rigga. efekt dość ciekawy, teraz tylko na molle plecaka co plecy zakryje i na kaptur. Spoiler Jutro sprawdzimy w boju, potem hamaczek i lecimy w las Edited April 29, 2017 by Simplistic Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteHood Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 (edited) Zamówiłem coś takiego małemu kuzynowi. Nada się na zabawę? https://sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1133190050-Replika-M83A2-Commando-2-1-kg.html Cytuj Zależy ile ma lat. @WilczeK 10 lat ma...chyba. Edited May 13, 2017 by WhiteHood Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 2 minuty temu WhiteHood napisał: Zamówiłem coś takiego małemu kuzynowi. Nada się na zabawę? https://sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1133190050-Replika-M83A2-Commando-2-1-kg.html Zależy ile ma lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Ja by się jarał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts