Simplistic Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Kzm w srebrnym liściu. Najpierw się z ciebie śmieją, potem się z ciebie śmieją, a na koniec dostają w plecy. :* Maskowanie zdało egzamin śpiewająco, nowe części również, A moje słuchawki od baofenga dokonały swego żywota podobnie jak magazynek od colta Jak u was panowie leci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 16, 2017 Author Share Posted May 16, 2017 17 minut temu Simplistic napisał: Kzm w srebrnym liściu. Najpierw się z ciebie śmieją, potem się z ciebie śmieją, a na koniec dostają w plecy. :* Odnoszę wrażenie, że tak jest niemal z każdym rosyjskim kamuflażem - przed strzelanką "łee, co to w ogóle jest?", a potem "ale fajne, gdzie to można kupić?". U mnie jakoś leci, w ostatni weekend miałem nocny wypad, udał się i przetestowałem parę rzeczy. A tak to długo by o nim opowiadać, bo parę ciekawych rzeczy się przytrafiło. Od jakiegoś czasu znów kusi mnie, żeby się pozbyć większości replik i zamiast tego kupić sobie trochę sprzętu do jakiejś fajnej stylizacji. Tylko jakoś czasu nie ma i nie mogę się konkretnie zdecydować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted May 18, 2017 Share Posted May 18, 2017 Ja właśnie siedze na Op. Gruzja i zalewam pałę przy ognisku Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek5398 Posted May 18, 2017 Share Posted May 18, 2017 14 minuty temu Eter napisał: Ja właśnie siedze na Op. Gruzja i zalewam pałę przy ognisku Daj sprawozdanie kiedyś, bo się jaram i zazdroszczę :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted May 18, 2017 Share Posted May 18, 2017 A to dlatego znajomi się nie odzywają za bardzo. Bo już Gruzja. No cóż. Ja jadę na Boyen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted May 18, 2017 Share Posted May 18, 2017 Cholera miałem jechać na Razwietke i Boyen ale najpierw kupiłwm na gruzje i terminy sie pokrywają. Tak przy okazji, wał jest na 2 imprezie i przyznaje #HPzabija xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted May 18, 2017 Share Posted May 18, 2017 Nieee #HPairsoftzabija najszybszy serwis HP w PL, replika zagazowana w jedyne 6 miesięcy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted May 22, 2017 Share Posted May 22, 2017 http://www.taiwangun.com/s/58850,rc WUT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 22, 2017 Author Share Posted May 22, 2017 5 godzin temu The Lord High Protector napisał: WUT? Tu się nie ma co dziwić, chińczycy już od jakiegoś czasu klepią szpej w ss-lieto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 Jeśli klepią to ktoś to kupuje. A To trochę przeraża. Do mnie doszedł headset bowman, i tłumik (25cm xd, karabin es erę będzie przypominać z czasem coraz bardziej) A na złość teraz będę musiał zrezygnować z airsoftu na długi czas, Ale cóż, hajs będzie się zgadzał. Będzie na pierdoły Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek5398 Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 Ściska mnie i gniecie. Za miesiąc jestem w PL a okolice mojej miejscowości są puste. Ekipy albo wymarły dwa lata temu albo nikt się nie strzela w okolicy. Warmia-bieda-mazury :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 23, 2017 Author Share Posted May 23, 2017 Ale żeby tak zupełnie nikogo nie było? Impossible! Szukaj starych znajomych, lokalnych forów w Google, podforum województwa na wmazgach, przeszukaj FB, popytaj na olsztyńskim forum ASG... Gdzieś coś się musi znaleźć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek5398 Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 (edited) Jest jeden znajomy który chciał się bawić w asg ale czy w tym siedzi to nie wiem Asg w Mławie i Nidzicy z tego co mi wiadomo nie istnieje ale dalej szukam (o moim małym Działdowie nie wspomnę) Iława być może. W Olsztynie teraz zaczynam szukać i wchodzę na różne grupy na FB oraz fora, tam coś może być. Jak coś się zmieni to napiszę żeby ktoś nowy się nie zraził czy coś Edited May 23, 2017 by bartek5398 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 Ghmm mam kumpla na mazurach i z tego co wiem się strzelają. Mogę w sumie dać kontakt co popytasz gdzie co i jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek5398 Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 (edited) Dzięki, ale już znalazłem ludków w Mławie, jednak sie pomyliłem co do wymarcia asg w mojej okolicy... Wiec za miesiąc idę postrzelać się w cegielni Edited May 24, 2017 by bartek5398 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simplistic Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 (edited) Eh kiedy uświadamiasz sobie że sezon na ASG w twojej grupie zaczyna się w październiku a kończy w kwietniu (nie licząc zimy) I tak patrząc na swoje foty zauważam jak dobrze ze wszystkim wygląda Wüstentarn. Magia Edited June 16, 2017 by Simplistic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Pany porad potrzebuje bom głupi już . Mam zamiar sobie DMR/snajpę złożyć zamiar, ale pojęcia nie mam w co się pchać, żeby te 90-100m wyciągnąć :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted June 17, 2017 Author Share Posted June 17, 2017 2 minuty temu Flippyn napisał: Mam zamiar sobie DMR/snajpę złożyć zamiar, ale pojęcia nie mam w co się pchać, żeby te 90-100m wyciągnąć :/ Snajpę nowricza i em stodziewięćdziesiąt do niej. W teorii to mancraft powinien tyle wyciągnąć, chyba nawet Eter kiedyś pisał, że dał radę. I to jeszcze w erze sprzed flathopów czy Rhopów na każdym kroku. Natomiast jeśli miałby to być AEG, to... cóż, w teorii ze wszystkiego da się zrobić tyle, ale to kwestia budżetu. Osobiście, gdybym miał się brać za DMR'kę, to pewnie na bazie M14 albo SR25, ale to bardziej kwestia gustu. PS: Jesli dysponujesz sporym budżetem, to niegłupią opcją byłoby wyszukanie sobie paru ogarniętych serwisantów i zapytać "panie, chcę dmr 90m zasięgu, co byście mi proponowali?" i może coś ci podpasuje. Bo jeśli miałbyś zamiar robić to sam, to warto wybrać replikę, na której się dobrze znasz, a jeśli serwis - to taką, na której oni się dobrze znają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Problemem jednak mancrafta jest to, że często go banują, wciąż :/ ....Zastanawiałem się nad SRS ale 3k to jednak trochę dużo jak za samą replę. Polecono mi jeszcze VSR od TM. Z elektryków jest problem, bo ogółem szukam też bazy, która niewygląda jak szajs,a także się nie psuje. Tutaj pojawia się problem z SR25, bo PJ tak średnio mi podchodzi, a g&g odpada na starcie przez niekompatybilność części. Myślałem nad M82, bo dobra firma, lufa 670mm, ale ciężkie krówsko xD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted June 17, 2017 Author Share Posted June 17, 2017 VSRka to no wiadomo klasyka, ludzie potrafią z tym cuda wyczyniać. Z elektryków, skoro SR odpada, to może warto bliżej się przyjrzeć M14 G&G? Na pewno spełnia kryterium ładnego wyglądu (przynajmniej według mnie), co do potencjału tuningowego - ludzie robią z tego 600FPS dosyć często, więc raczej jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Powiem ci musiałbym do kogoś podjechać zobaczyć takie cudo. Od pewnego czasu mam uprzedzenia co do g&g z pewnych powodów i sporo minie zanim odrobiłbym sobie wiarę w markę, ale może... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lord High Protector Posted June 19, 2017 Share Posted June 19, 2017 (edited) Ambitne i drogie masz plany. Mam kolegę z VSR, strzela pięknie (strzelałem, widziałem, miodnie to strzelało co się często w snajpach nie zdarza) bodajże na lufie pdi z rhopem i z czymś tam jeszcze w środku robionym na drukarce 3d. Zasadniczo, aby wyciągnąć 100m to potrzebujesz R-hopa, około 500-550fps i dobrych, ciężkich kulek. Od razu Ci napiszę, że wg. snajperów, tłok pchany przez sprężynę jest znacznie lepszy niż mancrafty czy FE P* itp. Tylko pamiętaj, że jak trafiasz ze 100m to twój "ogień" nie będzie zbyt skuteczny, a dlaczego, to zobaczysz w lunecie :D. Edited June 19, 2017 by The Lord High Protector Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek5398 Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Fajnie że temat odżył, jako że jestem w czwartek w Wwa to można by się postrzelać czy to w zielonym czy cqb jak ktoś jest chętny niech pisze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Taka ciekawostka... Jeden kamuflaż a kilka odcieni Welp, just russian things Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted July 2, 2017 Share Posted July 2, 2017 Tak sobie pany myślę, bo niby za taki ogólny szczytek kałachów uznaje się LCT, ale czy jest coś "dalej" w tym tunelu dobrego wykonania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts