bartek5398 Posted January 22, 2018 Share Posted January 22, 2018 Odbiór kszzzztt... Sylwetka niedokończona Kszzzztt... Replika... problem... (To nie sapanie tylko Tyler the creator z pokoju obok) Bezpieczeństwo przede wszystkim kszzzztt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted January 1, 2019 Share Posted January 1, 2019 Rok bez postu w temacie... Press F to pay respects Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted January 2, 2019 Author Share Posted January 2, 2019 Jeszcze nie minął cały rok, brakuje 20 dni. Widać życie daje w kość i coraz mniej ludzie strzelają... albo coraz mniej chcą się tym dzielić. Trzeba zmyć tę hańbę i ponownie tchnąć ducha w nasz trzystustronnicowy wątek! Żeby zacząć, łapcie fotkę o "doskonałej" jakości. Kto odgadnie co to za cacko mam na zdjęciu wygrywa... ee... własną satysfakcję? Spoiler Z ersoftowych spraw to idzie do mnie zamówienie od małych żółtych braci, jak w końcu dotrze to się pochwalę. A co u Was słychać w tym temacie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 Pany to dalej żyje? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 Ano chyba udało się coś tam reanimować @FoleyCzy ja tam widzę galila? Ja bardzo mało się już strzelam, ot brak czasu w weekendy... Zostawiłem sobie jedno AK tak na zaś i teraz bawię się palniakami W sprzęcie dokonałem optymalizacji i mam ruskiego plate cariera 6b46, ideolo pod airsofty i na strzelnicy też fajno trzyma graty. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted January 17, 2019 Author Share Posted January 17, 2019 9 minut temu, Eter napisał: @FoleyCzy ja tam widzę galila? Tak, dokładnie. Jestem zaskoczony, że mimo tak słabej jakości zdjęcia zdołałeś rozpoznać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 7 godzin temu, Foley napisał: Tak, dokładnie. Jestem zaskoczony, że mimo tak słabej jakości zdjęcia zdołałeś rozpoznać. Było trudno... Jednak galil ma super charakterystyczny celownik (przeziernik) zaraz za zatrzaskiem pokrywy zamka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Ma ktoś ochotę na sesje RPG/PBF? Popisałbym chętnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted May 28, 2019 Author Share Posted May 28, 2019 PBFy to akurat nie moja broszka, ale jakby ktoś miał chęć popykać w Warface jak za starych dobrych czasów, to jestem chętny. A tak bardziej do tematu, to rzuciła mi się w oczy pewna replika:link do wmazga Chociaż dokładniej rzecz biorąc to nie sama replika, a raczej sprzedający... ksywka wyraźnie znajoma. No i tak jeszcze bardziej do tematu... nie ma to jak szczęśliwa naszywka, od razu daje +10 do fragów. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Dnia 29.05.2019 o 00:09, Foley napisał: PBFy to akurat nie moja broszka, ale jakby ktoś miał chęć popykać w Warface jak za starych dobrych czasów, to jestem chętny. A tak bardziej do tematu, to rzuciła mi się w oczy pewna replika:link do wmazga Chociaż dokładniej rzecz biorąc to nie sama replika, a raczej sprzedający... ksywka wyraźnie znajoma. No i tak jeszcze bardziej do tematu... nie ma to jak szczęśliwa naszywka, od razu daje +10 do fragów. Odkryj ukrytą treść Znajomo powiadasz XD ? Co do SESJI RPG nigdy nie brałem udziału, also nie wiem czym jest PBF, ale pomysł wydaje się spoko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 No fajna sprawa z rpg, tylko ja nie umiem w gejm mastera. :/ No dobra to moźe tak, trzeba wymyślić w jakim świecie to by się działo, ułożyć tło i postacie, może uda się ogarnąć xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 (edited) W sumie wszystko możnaby dogadać, co do świata mamy w sumie opcje stworzyć coś własnego, albo wziąć jakiś istniejący, tylko taki, gdzie każdy by się orientował Co do gejm mastera to może udałoby się kogoś znaleźć Edited May 31, 2019 by Flippyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Gotowy, ciekawy i rozbudowany świat jest na podstawie Equestria at War z moda Hearts of iron (cały świat z mlp + polityka, granice bla bla bla bla) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Tutaj musiał bym lore nadrobić, bo nie słyszałem o tym wcześniej, trza by jeszcze ustalić, czy będzie nas trójka, czy więcej, chyba, że w trakcie rozgrywki można kogoś dodać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Można dodać w trakcie, to nie problem. To co? Ogarniamy lore i coś tworzymy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Człowiek wchodzi na forum po.... długim czasie i ASG dalej żywe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Ja jestem za, pytanie jak reszta, ktoś jeszcze chętny? Natomiast można by ew. zrobić swoje bazowe lore, myślę, że dałoby nam to trochę więcej wolności co do historii, jak i odkrywanie świata do końca nie stworzonego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Mam dzisiaj wolny dzień, postaram sie ogarnąć lote, dać linki itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Dnia 4.06.2019 o 10:14, Eter napisał: Mam dzisiaj wolny dzień, postaram sie ogarnąć lote, dać linki itp. To jak z tym Lore i linkami? Ktoś jeszcze chętny? Foley, Wilku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted June 6, 2019 Author Share Posted June 6, 2019 2 godziny temu, Flippyn napisał: Ktoś jeszcze chętny? Foley, Wilku? Tak jak wspominałem wcześniej, PBFy czy RPG to nie moja broszka, ale w sumie w grupce znajomych może i bym spróbował. Przy okazji napomknę raz jeszcze, co powiecie na wspólne granie w Warface'a jak kiedyś? Bo akurat jakiś czas temu przypomniałem sobie o tej gierce i fajnie by było kogoś ogarniętego do misji kooperacyjnych mieć. Z racji, że ciężko nam się by było wszystkim na polu ersoftowym spotkać, to taka alternatywa może być ciekawa. PS: Jakaś impreza ASG poza MA i Asgardem w najbliższym czasie może się szykuje, ktoś coś wie? Chętnie bym się wybrał, bo dawno nie byłem na większej strzelance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Możnaby popykać, natomiast gry odkładam do 28 czerwca, po sesji jak najbardziej , ewentualnie w Armę możnaby też popykać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Na Armę się piszę ( lub hearts of iron 4) W tym roku miałem jechać tylko na MA... ale chyba odpadam bo koszty sprowadzenia auta zza granicy trochę poszły za wysoko :( Niestety nie napisałem nic o rpg pbf bo czas ale w weekend ogarnę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Czas, czas, czas... 24h to za mało by wszystko zrobić Tak na szybko, oto mapka z equestria at war z całym światem oraz tak na szybko lore. https://equestria-at-war.fandom.com/wiki/Equestria_at_War_Wiki Proponuję dać po 3 typy gdzię rozpocząć rpg/pbf i pomyślimy co dalej. Każdy kto chce grać to musi zrobić swojego oc przypominam (najlepiej anthro) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flippyn Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Mamy wybierać sobie profesje, czy tylko ogólny zarys wyglądu, historia itp? Jeśli ktoś będzie chciał pomocy z OC mogę pomóc jak mi się sesja skończy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Pojedziemy po bandzie, robimy oc z historią, zdolnościami bla, bla, bla. Rasa dowolna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts