Jump to content

Airsoft

Foley
 Share

Recommended Posts

• 11 months later...

Jeszcze nie minął cały rok, brakuje 20 dni. :P Widać życie daje w kość i coraz mniej ludzie strzelają... albo coraz mniej chcą się tym dzielić.  :rumors:

Trzeba zmyć tę hańbę i ponownie tchnąć ducha w nasz trzystustronnicowy wątek! Żeby zacząć, łapcie fotkę o "doskonałej" jakości.:lol: Kto odgadnie co to za cacko mam na zdjęciu wygrywa... ee... własną satysfakcję?:rd9:

Spoiler

obraz.png.e90821e06e9def112a8636c6cb15345d.png

Z ersoftowych spraw to idzie do mnie zamówienie od małych żółtych braci, jak w końcu dotrze to się pochwalę. A co u Was słychać w tym temacie?

• 2 weeks later...

Ano chyba udało się coś tam reanimować :D

@FoleyCzy ja tam widzę galila?

Ja bardzo mało się już strzelam, ot brak czasu w weekendy... Zostawiłem sobie jedno AK tak na zaś i teraz bawię się palniakami :)
W sprzęcie dokonałem optymalizacji i mam ruskiego plate cariera 6b46, ideolo pod airsofty i na strzelnicy też fajno trzyma graty. 

Spoiler

s4kF9GP.jpg

rSIFGRa.jpg

7 godzin temu, Foley napisał:

Tak, dokładnie. Jestem zaskoczony, że mimo tak słabej jakości zdjęcia zdołałeś rozpoznać.

Było trudno... Jednak galil ma super charakterystyczny celownik (przeziernik) zaraz za zatrzaskiem pokrywy zamka ;)

• 4 months later...

PBFy to akurat nie moja broszka, ale jakby ktoś miał chęć popykać w Warface jak za starych dobrych czasów, to jestem chętny. :D

A tak bardziej do tematu, to rzuciła mi się w oczy pewna replika:
link do wmazga

Chociaż dokładniej rzecz biorąc to nie sama replika, a raczej sprzedający... ksywka wyraźnie znajoma. :rainderp:

No i tak jeszcze bardziej do tematu... nie ma to jak szczęśliwa naszywka, od razu daje +10 do fragów.

Spoiler

a606923fec329b7adeb62880a46d2e6f_1.jpg

Dnia 29.05.2019 o 00:09, Foley napisał:

PBFy to akurat nie moja broszka, ale jakby ktoś miał chęć popykać w Warface jak za starych dobrych czasów, to jestem chętny. :D

A tak bardziej do tematu, to rzuciła mi się w oczy pewna replika:
link do wmazga

Chociaż dokładniej rzecz biorąc to nie sama replika, a raczej sprzedający... ksywka wyraźnie znajoma. :rainderp:

No i tak jeszcze bardziej do tematu... nie ma to jak szczęśliwa naszywka, od razu daje +10 do fragów.

Odkryj ukrytą treść

a606923fec329b7adeb62880a46d2e6f_1.jpg

Znajomo powiadasz XD ? 

Co do SESJI RPG nigdy nie brałem udziału, also nie wiem czym jest PBF, ale pomysł wydaje się spoko :RPHVO:

No fajna sprawa z rpg, tylko ja nie umiem w gejm mastera. :/

No dobra to moźe tak, trzeba wymyślić w jakim świecie to by się działo, ułożyć tło i postacie, może uda się ogarnąć xD

W sumie wszystko możnaby dogadać, co do świata mamy w sumie opcje stworzyć coś własnego, albo wziąć jakiś istniejący, tylko taki, gdzie każdy by się orientował :v

Co do gejm mastera to może udałoby się kogoś znaleźć

Edited by Flippyn

Ja jestem za, pytanie jak reszta, ktoś jeszcze chętny?

Natomiast można by ew. zrobić swoje bazowe lore, myślę, że dałoby nam to trochę więcej wolności co do historii, jak i odkrywanie świata do końca nie stworzonego

2 godziny temu, Flippyn napisał:

Ktoś jeszcze chętny? Foley, Wilku?

Tak jak wspominałem wcześniej, PBFy czy RPG to nie moja broszka, ale w sumie w grupce znajomych może i bym spróbował. :D

Przy okazji napomknę raz jeszcze, co powiecie na wspólne granie w Warface'a jak kiedyś? Bo akurat jakiś czas temu przypomniałem sobie o tej gierce i fajnie by było kogoś ogarniętego do misji kooperacyjnych mieć. :rumors: Z racji, że ciężko nam się by było wszystkim na polu ersoftowym spotkać, to taka alternatywa może być ciekawa.

PS: Jakaś impreza ASG poza MA i Asgardem w najbliższym czasie może się szykuje, ktoś coś wie? Chętnie bym się wybrał, bo dawno nie byłem na większej strzelance.

Na Armę się piszę ( lub hearts of iron 4) :D

W tym roku miałem jechać tylko na MA... ale chyba odpadam bo koszty sprowadzenia auta zza granicy trochę poszły za wysoko :(

Niestety nie napisałem nic o rpg pbf bo czas ale w weekend ogarnę ;)

Czas, czas, czas... 24h to za mało by wszystko zrobić :rarity2:

Tak na szybko, oto mapka z equestria at war z całym światem oraz tak na szybko lore.

ZL8xIL2.jpg

https://equestria-at-war.fandom.com/wiki/Equestria_at_War_Wiki

Proponuję dać po 3 typy gdzię rozpocząć rpg/pbf i pomyślimy co dalej.

Każdy kto chce grać to musi zrobić swojego oc przypominam ;) (najlepiej anthro)

• Upvote 1