Sosna Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 nie no najlepsze opowiadanie komediowe jakie do tej pory czytałem pisz dalej czekam na więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flaterka Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 W mordę jeża! Pani, taki FF to się nawet fizjologom nie śnił! Genialne kurde, genialne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunaris Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Świetne! Wiesz co byłoby fajne? Gdyby kucyki pokazały Ferdkowi Cydr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iluzja Pie Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Rozdział 3 Dostępny ! Czyli kolejna dawka wieśniackiego humoru i słynnego ,,Kurde" . Zapraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Może już mniej razy wybuchałem śmiechem, ale wciąż jest to epickie opowiadanie Całę szczęście, że Ferdek nie wpędził kucyków w uzależnienie od alkocholu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandzia Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Przyszedł Boczek, zjadł wszystkie przecinki, porobił błędów, wyłączył komentarze i poszedł oglądać mongolski balet, menda jedna... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iluzja Pie Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 No, ten boczek to naprawdę menda. A co do rozdziału to nie miałam pomysłu już xD Strasznie zalatana jestem , praca i jeszcze doszły swoje problemy . Z góry przepraszam za brak humoru :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zucharski Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Paździoch przecież nie przeklina tak ostro. A co do rozdziału to nie miałam pomysłu już xD Obejrzyj kiepskich, może ci coś zaświta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reguś Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Mendowa twarz Nareszcie nowy rozdział. Rozdział super jak inne. Kiedy będzie następny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarkin Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Najlepszy fanfic w historii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iluzja Pie Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Paździoch przecież nie przeklina tak ostro. Obejrzyj kiepskich, może ci coś zaświta Oj przeklina On nie to samo co Ferdek. Ferdziu to najwyżej tam Kur.. i Kutafo... A Paździoch to w jednym odcinku pisał na drzwiach gorsze rzeczy więc wiem co piszę A i naprawdę sorki za mniejszą dawkę humoru w rozdziale 3 Miałam własne problemy i chwilowo nie było mi do śmiechu Postaram się nadrobić w czwartym rozdziale Dziękuje za miłe komentarze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zucharski Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Jaki to odcinek? Nie widziałem jeszcze żeby Paździoch ostro przeklinał (pisał też w sumie nie), a Ferdka owszem, np w 1. odcinku gdy prowadzili "sex-telefon", albo w odcinku gdzie prowadzili dom kultury dla młodzieży (nie pamiętam nazwy, ani numeru), i takiego jednego młodego zjechał za wybicie szyby w oknie, oczywiście wszystkie przekleństwa "wypikane". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iluzja Pie Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Nie pamiętam jaki to odcinek ale o 23 jest reklama zwykle Ferdka to tam jest pokazane jak Paździoch pisze farbą czerwoną na drzwiach kibla na kogoś - Chu* z błędem bo przez samo h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zucharski Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 A dokończył napis czy pokazane było tylko "hu" ? Ale to co innego, napisać a powiedzieć :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iluzja Pie Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Dokończył napis Ależ ty lubisz się czepiać szczegółów :> Piszę to opowiadanko jak chce sobie poprawić humor Link to comment Share on other sites More sharing options...
FranZ Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Zajeisty Fanfic ! Moge zrobić audiobook i wrzucić na YT ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iluzja Pie Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Po skończeniu tej pracy oczywiście. A co do następnego rozdziału to w następnym tygodniu pewnie się ukaże. Nie mam zbyt dużo czasu na pisanie bo lato się zaczyna a po drugie staram się bardziej udzielać w dziale Pinkie Pie Link to comment Share on other sites More sharing options...
grik1 Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Nowy rozdział i kolejna okazja wypowiedzieć się o tak dobrym projekcie mojej miłej koleżanki. Jak zwykle rozdział nie zawiódł i miło się go czytało. Zachwianie Ferdka u Rarity żywcem wyjęte z serialu. Po prostu cham i gbur. Pozostałe sceny, też wyszły ciekawię. Miło Mi, że zostały wykorzystane moje skromne wskazówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iluzja Pie Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Chyba poczułam lato bo kompletnie zapomniałam o napisaniu rozdziału następnego W ciągu następnych kilku dni naprawię swój błąd, tak myślę. Dziękuje za miłe oceny ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grik1 Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Poczekam na nowy rozdział. Daj znać jak napiszesz. Mam małe zaległości w czytaniu, ale dla Ciebie* znajdę chwile czasu na przeczytanie. *(Dla przyjaciół zawsze mam czas). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saharez Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Fajne Fajne, dawaj nowy rozdział, plebs się niecierpliwi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khornel Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Dopisuję się do listy oczekujących na nowy rozdział, kurde! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saper9 Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Czyżby coś się stało?Tak długo bez nowego rozdziału... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyaa Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Problemy z dostępem do netu to raz... Dwa... może brak weny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iluzja Pie Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Narazie testuje internet, jeżeli go wybiorę, a przede wszystkim jeżeli będzie dobrze działał to w tym tygodniu wznowię pracę nad tym FF'em. Dziękuję za uwagę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts