Chora 5 Report post Posted April 30, 2013 Od dłuższego czasu zastanawiałam się nad tym czy masturbacja przy kucykach jest zła. Kojarzy mi się to z zoofilią ale jednak nie chce o tym myśleć. Moi znajomi głównie ze szkoły się zemnie naśmiewają że jestem pegasis. Mówią też dla żartów że "strzelam pal**we" przy kucach. No i wychodzi na to że jednak mają rację. Proszę was, poradźcie mi co mam zrobić. Zaprzestać 'tego" czy nie? Założyłam go jeszcze raz bo on dziwnie zniknął 5 Share this post Link to post
FlutterGuy 5 Report post Posted April 30, 2013 Nie chce się bawić w moderatora ale temat został zamknięty więc nie wiem poco piszesz drugi Share this post Link to post
Chora 5 Report post Posted April 30, 2013 Nie chce się bawić w moderatora ale temat został zamknięty więc nie wiem poco piszesz drugi no bo się nie z czaiłam XD sorry Share this post Link to post
cinek012002 5 Report post Posted April 30, 2013 LOL po co piszesz drugi został SKASOWANY Share this post Link to post
Moon Slash 35 Report post Posted April 30, 2013 Chora jesteś naprawdę chora czy z Sosnowca? 1 Share this post Link to post
Pan E 34 Report post Posted April 30, 2013 Eh, chyba wystarczającą odpowiedź miałaś w poprzednim temacie, nie pisz drugiego bo dostaniesz banana lub warna. Share this post Link to post
BanditGC 20 Report post Posted April 30, 2013 Ja bym strzelał że z Sosnowca. 1 Share this post Link to post
El Martinez 18 Report post Posted April 30, 2013 Chora, kocham Cię XDD Zestarzejmy się razem XD 4 Share this post Link to post
Chora 5 Report post Posted April 30, 2013 Chora, kocham Cię XDD Zestarzejmy się razem XD :3 ja ciebie też:3 )))) Share this post Link to post
Chora 5 Report post Posted April 30, 2013 Mamy trolla, hodujemy? Nie jestem trolicą, jestem ładna. Share this post Link to post
Pan E 34 Report post Posted April 30, 2013 Eh mam nadzieję że Domine już tu idzie przestań clopić, przestań oglądać r34, przestań pisać debilne tematy, idź oglądać /b/ tam jest content akurat dla ciebie Jesteś idiotką, skocz z balkonu zrób przysługę ludzkości Share this post Link to post
Vanadiss 374 Report post Posted April 30, 2013 Najpierw oswoić, potem użyć przeciwko większym debilizmom Panowie i Panie, zaczynamy misję! Share this post Link to post
Ryś Raindrops 135 Report post Posted April 30, 2013 Wiesz że jak usunęli poprzedni temat, to jednak mieli jakiś powód -,- I trochę nie ten dział jak na taką dyskusję Niedługo ktoś się tym zajmie... Share this post Link to post