PhosiQ Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Czyżby nowy zwierzak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragin Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Smutna Królowa jest smutna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragin Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Hahahaha Świetny komiks //Edit To może jakąś humanizacją zarzucę, nie widziałem ani jednej tutaj: http://cdn.derpiboo.ru/thumbs/1880/969/2012/07/28/22_13_36_223_59944__safe_humanized_queen_chrysalis_artist_mifinlow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gubryś Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 zarzucę songiem który mi się bardzo podoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragin Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 @Up Niezły kawałek, przyjemnie się słuchało. Tymczasem, pozwolę sobie zarzucić sobie komiksem który bardzo mi się spodobał: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Dziś będzie bardziej słodko i uroczo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arjen Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Chief, te arty są dobre, ale nie wiem czy to pasuje Chrysalis taki... słodkawy styl. Chciałbym ją zobaczyć w trzecim sezonie, najlepiej gdyby jej pomoc była konieczna w pokonaniu głównego antagonisty, ale w zamian zażądałaby czegoś ważnego (jeden Element na własność lub coś w tym stylu, a najlepiej koronę Equestrii ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragin Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Oh. A mi bardzo się podoba. Słodka Kryśka jest słodka i tyle. Co do trzeciego sezonu, może, może kiedyś? Może nie w trzecim, ale jakimś późniejszym, bardzo chętnie bym ją jeszcze zobaczył tak jak inne "złe" postacie z wcześniejszych sezonów. Trixie mamy załatwiona, co zresztą? No i jakiś Element dla Kryśki, mniam! Ciekawe co by wymyśliła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakadetsu Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 eh zło jest piękne jeszcze w tych barwach oby więcej takich artów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragin Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Już powoli kurz zaczynał osiadać na tym temacie, więc dobrze, że się pojawiły nowe posty - z tej okazji zarzucę artami. (No i działają te emotki z powrotem: oraz ) Chrysalis z pewnością jest dumna z tego powodu "Tak, nowe arty!" No i coś bardziej... hmm.. ciemniejszego No i trochę mody na koniec - nie było tego przypadkiem? Do zobaczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exemundis Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 ciekawe co by było jakby Krystyna z Ula przybyła do naszego swiata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gubryś Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 została by premierem Izraela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosia Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KurakDePony Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Kryśka jest zarazem dość dziwną i ciekawą postacią. Jest dziwna z dwóch zasadniczych powodów: 1. Jest specyficzną odmianą wampira energetycznego- lubię wampiry 2. Do tego jest hybrydą kucyka i owada- nie lubię hybryd Natomiast moją ciekawość pobudziła jaje ogólnie pojęta pomroczność jaskrawa. Uknucie dość długofalowego planu jest oznaką cierpliwości, natomiast tak fatalny moment ujawnienia się typową skłonnością "badass"ów" do chwalenia się sobą. Plan może i odniósł skutek, ale w jego wykonaniu było zbyt wiele dziur(nie, to nie jest nawiązanie). Ogólnie mówiąc nie lubię Królowej Kryśki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragin Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 Warto wrzucić raz na jakiś czas tutaj, nie prawda? Szczególnie, że temat spadł z 10 najczęściej przeglądanych a był swego czasu bodajże na 6 miejscu. Groźnie wygląda... Od razu dodałem do ulubionych. Urocze No i może jakieś tapetki: [klik] oraz [klik] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nogalik Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Świetne arty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Och, jak ja chciałabym być jej Avatarem!!! PS. Mam obrazki jej mieszkania! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lurasidone Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 To wstaw je, na co czekasz? Jak masz zapisane na dysku, to wrzuć np. na imageshack, po czym powstawiaj linki. A tak w ogóle: jak myślicie, czy Chrystalis od początku miała władzę nad changelingami, czy ją zdobyła? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psoteł Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Chyba urodziła się jako następczyni tronu, gdyby była zwykłym podmieńcem, który siłą zapanował nad swoim królestwem, to wyglądałaby inaczej. No chyba że magią zmieniła swój wygląd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estherenn. Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nogalik Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Chrystalis jest świetna Link to comment Share on other sites More sharing options...
lurasidone Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Epic... W każdym razie Chrystalis wyróżnia się pośród innych podmieńców, już nawet nie wyglądem, choć nim najbardziej, to posturą. Może jest w jakimś stopniu spokrewniona z alicornami? Wiecie, jak to idzie: matka ojca wujka kuzyna cioci chrzesnej stryjka ciotecznego. To był pewnie alicorn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ponygreedy Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 @Chief - Epicness... Chrysalis jest antagonistką w FiM, która wyszła naprawdę porządnie... No dobra, może i tak wszyscy wyszli, ale kurcze, ona jest świetna >.> Mam nadzieję, że powróci w 4 sezonie lub pod koniec 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Czas by trochę odświerzyc jak się coś powtórzy to przepraszam inna wersja Chrysalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts