Jump to content

Meety w Częstochowie

...
 Share

Recommended Posts

Jak zniżkę dostanę to się pojawię :-)

20% zniżki po przedpłacie :)

3 osoby

Ty, ja i ktoś jeszcze?

Ja jadę na II śląski, ale jak mówiłem, jadę rano z Sosnowca. Najwyżej pod pkp w Bytomiu byśmy się spotkali. I tak w ogóle, to nocuję po meecie w szkole.

Wracając do naszego dzisiejszego spotkania, było fajnie, choć mało kreatywnie, heh. Pierwszy polski panoramiczny ponymeet klonów (nie no, kreatywność jest) .

Edited by EmSki

• 2 weeks later...

Do pociągu można zabrać rower. Przydało by się coś zrobić, a nie siedzieć i żreć w tym makdonaldzie. Jest opcja na Olsztyn, albo dla troszkę bardziej wytrwałych - na Złoty Potok. Np w tą Niedzielę, ma być tak ciepło jak było dzisiaj.

Edited by EmSki

Śląskimi też możesz zabrać rower, chociaż na stronce rozkład-pkp.pl nie jest to oznaczone. Nie widziałem na tej stronce ani jednego pociągu KŚ który ma wzmiankę o możliwość przewozu roweru, a przecież możliwość jest:

http://kolejeslaskie.com/pl/pages/83/przejazd-z-rowerem

Dzwoniłem żeby się upewnić i tak rzeczywiście jest. Wydasz dodatkowo 10 zł, bo ta opłata nie podlega zniżkom.

Ja, Filipczak, Mitchell812, retrybucja. Jest przyzwoite minimum by jechać, a normalnego ponymeeta i tak nie uda się do niedzieli zorganizować :)

W niedzielę ma być ładnie, jak będzie źle to najwyżej zostawi się gdzieś rowery i siądziemy gdzieś.

Co do atrakcji, w Olsztynie możemy zwiedzić pozostałości zamku, a w Złotym jest kebab po dychu :)

Edited by EmSki

Teraz pojawiają się pytania: O której i do której?
Sprawa jest taka, iż o 16:00 muszę być już w domu, dlatego wolałbym wcześnie wyruszyć.
Absolutnie nie mówię tutaj o wcześniejszym końcu meeta. Po prostu wcześniej się urwę.