Uczu Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Przybyłem i mam ochotę na babeczkę podaje babeczkę "zatańczysz ze mną?" uśmiech od ucha do ucha Link to comment
Cipher 618 Posted August 24, 2013 Author Share Posted August 24, 2013 (edited) FUS RO FART! Ech, trafiła się ta od Pinkie Niech ktoś otworzy okno, bo więcej tu dymu i mgły niż w Sient Hill. Poza tym, to nie wpływa dobrze na sprzęt grający... Elektronika może paść. Aha. Kto zje łyżkę stołową cynamonu? A tak na serio - NIE RÓBCIE TEGO. TO JEST GROŹNE Edited August 24, 2013 by Triste Cordis Link to comment
Uczu Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 "ja mogę zjeść >3<" podnosi kopytko,otwiera okno Link to comment
Hidoi Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Ja chcę babeczkę Tylko niech ktoś mi powie, jak wstawić filmik Link to comment
Uczu Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Ja chcę babeczkę "dobrze dobrze nie musisz krzyczeć" podaje babeczkę Link to comment
Hidoi Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Dziękuję! mam nadzieję, że tęczowa. 1 Link to comment
Uczu Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 "są babeczki o każdym smaku i wyglądzie" zjada cynamon Link to comment
Ryś Raindrops Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 No siemka!!! Uuuu, babeczki! "są babeczki o każdym smaku i wyglądzie" zjada cynamon Kumquat! Są babeczki kumquatowe!? * Zjada bebeczki* Też coś zapodam, jeśli można. C: Link to comment
Talar Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 (edited) No cóż, przybyło trochę gości, lecz ja muszę spadać. Trza kamienie pozbierać, a porem gnój wyrzucić. Życie na wsi nie jest kolorowe :( Ale nie smućcie się. Po tej całej robocie umyje się i wpadnę tu z powrotem. A dla poprawienia humory, piosenka mojego "współtowarzysza" z drużyny (koleś głupi jak worek butów, ale jest przydatny): Edited August 24, 2013 by Talar Link to comment
Cassidy Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Fajne te skutki po babeczkach.. dlatego ich nie jadłam.Nie jestem przekonana do wyrobów Pinkie... Link to comment
Guest Littlebart Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Przybyłem z utworem! Witam wszystkich, mam nadzieję że będę się tu dobrze z Wami bawić. Przy okazji, przyniosłem dla wszystkich trochę nóżek w galarecie w occie! Przy okazji zapuszczę nutkę Link to comment
Ryś Raindrops Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Oh, no tak! Zapomniałabym! Mam dla was muffinki! Czekoladowe, truskawkowe, jabłkowe, wiśniowe,waniliowe, jakie tylko chcecie! A tutaj taka nutka : Link to comment
nyaa Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 *wchodzi, rozgląda się* Ooo kurde... Taka impreza, i to jeszcze beze mnie? Nie do pomyślenia! Wreszcie można zasz... Hej, czy to są babeczki? *bierze czekoladową* Mmm... pyszności! No, a teraz czas trochę potańczyć https://www.youtube.com/watch?v=5Jq770elcCg&feature=youtube_gdata_player Link to comment
Ryś Raindrops Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 *Wbiega na parkiet i zaczyna tańczyć z innymi* Link to comment
Uczu Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 wpycha do sali wieeeelki karton z balonami "Uwaga balony przybyły" idzie tańczyć :3 Link to comment
Cipher 618 Posted August 24, 2013 Author Share Posted August 24, 2013 (edited) "są babeczki o każdym smaku i wyglądzie" zjada cynamon A ostrzegałem. Ostrzegałem, że lepiej tego nie robić? Zobaczcie co się dzieje po zjedzeniu cynamonu.NIE RÓBCIE TEGO W DOMU. Może na YT wygląda to śmiesznie, ale jest niebezpieczne! Ten film to ściema. Fake. Niestety pojawili się naśladowcy, którzy na serio wylądowali w szpitalu także, żadnego jedzenia cynamonu!Ale skoro nikt nie chce pisać o wakacjach ...czas na muzykę. Tym razem coś letniego: Edited August 24, 2013 by Triste Cordis Link to comment
Cassidy Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 A ostrzegałem. Ostrzegałem, że lepiej tego nie robić? Zobaczcie co się dzieje po zjedzeniu cynamonu.NIE RÓBCIE TEGO W DOMU. Może na YT wygląda to śmiesznie, ale jest niebezpieczne!Ale skoro nikt nie chce pisać o wakacjach ...czas na muzykę. Tym razem coś letniego: Dlatego nie jem cynamonu. Link to comment
Guest Aspitia Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 "przyłącza się do zabawy i zaczyna tańczyć" Link to comment
Uczu Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 A ostrzegałem. Ostrzegałem, że lepiej tego nie robić? Zobaczcie co się dzieje po zjedzeniu cynamonu. "a mi się nic nie stało muahahahahah" Link to comment
Imka2000 Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 *Wchodzi, uśmiecha się po czym puszcza kawałek* http://www.youtube.com/watch?v=-YiM2y4mvqY *I idzie po ciasteczka :> * Link to comment
Dance_Bass Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 (edited) To niezłą imprezę sobie zrobiliście i w dodatku bez królowej parkietu. Mam nadzieję, że moja przyjaciółka New Drop nie będzie wam przeszkadzała w zabawie... **Po tych słowach wskoczyła na parkiet z New łącząc przy tym dwa rodzaje tańca: balet i tańce nowoczesne** http://www.youtube.com/watch?v=HxuhHVzeTEk&feature=c4-overview&list=UUj5ceb5aLKALh-g6vhAcpxwKolorów może używać tylko i wyłącznie ekipa. Jeśli jeszcze raz ktoś użyje koloru polecą ostrzeżenia. Triste Cordis. Edited August 24, 2013 by Triste Cordis niedozwolone użycie koloru Link to comment
Talar Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Dobra, przybyłem. Po wyrzuceniu gnoju ładnie się odświeżyłem, po czym znowu do was zawitałem. Mój kawałek: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=nUuUIGKYKwc Ponieważ nie tańczę, chętnie porozmawiam z kimś przy barku podczas posiłku. Ktoś chętny, czy mam jeść w samotności? Link to comment
Cassidy Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 zapodam fajną spokojną muzyczkę, która nie jest do końca spokojna. Śpiewa ją Fluttershy. https://www.youtube.com/watch?v=b5YfYtZ32d4 Link to comment
Uczu Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Ponieważ nie tańczę "O nie! nie ma tak idziesz z nami tańczyć" >3< Link to comment
Cassidy Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 "O nie! nie ma tak idziesz z nami tańczyć" >3< O mnie chodzi?. Link to comment
Recommended Posts