Jump to content

[Event] Pożegnanie Wakacji - IMPREZA!

Cipher 618

85 members have voted

1. 1. Wakacje były...

• Paaaanie! Daj pan spokój.
      13
    • Eee... jakie wakacje? Ja już nie mam wakacji.
      7
    • Mogło być lepiej
      11
    • Całkiem nieźle, ale czasami było nudno
      18
    • Super. Dlaczego to już koniec? :(
      24
    • EPICKIE! Będzie co wspominać!
      11

Recommended Posts

FUS RO FART! Ech, trafiła się ta od Pinkie :pinkieo:

Niech ktoś otworzy okno, bo więcej tu dymu i mgły niż w Sient Hill. Poza tym, to nie wpływa dobrze na sprzęt grający... Elektronika może paść. 

Aha. Kto zje łyżkę stołową cynamonu? 

tumblr_mh5456K3eL1qluf7zo1_400.jpg

A tak na serio - NIE RÓBCIE TEGO. TO JEST GROŹNE

Edited by Triste Cordis

No cóż, przybyło trochę gości, lecz ja muszę spadać.

Trza kamienie pozbierać, a porem gnój wyrzucić. Życie na wsi nie jest kolorowe :(

Ale nie smućcie się. Po tej całej robocie umyje się i wpadnę tu z powrotem.

A dla poprawienia humory, piosenka mojego "współtowarzysza" z drużyny (koleś głupi jak worek butów, ale jest przydatny):

Edited by Talar
Guest Littlebart

Przybyłem z utworem! Witam wszystkich, mam nadzieję że będę się tu dobrze z Wami bawić. Przy okazji, przyniosłem dla wszystkich trochę nóżek w galarecie w occie! Przy okazji zapuszczę nutkę :D

"są babeczki o każdym smaku i wyglądzie" zjada cynamon  :pinkiep:  :crazy: 

A ostrzegałem. Ostrzegałem, że lepiej tego nie robić? Zobaczcie co się dzieje po zjedzeniu cynamonu.

NIE RÓBCIE TEGO W DOMU. Może na YT wygląda to śmiesznie, ale jest niebezpieczne!

Ten film to ściema. Fake. Niestety pojawili się naśladowcy, którzy na serio wylądowali w szpitalu także, żadnego jedzenia cynamonu!

Ale skoro nikt nie chce pisać o wakacjach :sab: ...czas na muzykę. Tym razem coś letniego:

Edited by Triste Cordis

A ostrzegałem. Ostrzegałem, że lepiej tego nie robić? Zobaczcie co się dzieje po zjedzeniu cynamonu.NIE RÓBCIE TEGO W DOMU. Może na YT wygląda to śmiesznie, ale jest niebezpieczne!

Ale skoro nikt nie chce pisać o wakacjach :sab: ...czas na muzykę. Tym razem coś letniego:

Dlatego nie jem cynamonu.

To niezłą imprezę sobie zrobiliście i w dodatku bez królowej parkietu. Mam nadzieję, że moja przyjaciółka New Drop nie będzie wam przeszkadzała w zabawie... **Po tych słowach wskoczyła na parkiet z New łącząc przy tym dwa rodzaje tańca: balet i tańce nowoczesne**

http://www.youtube.com/watch?v=HxuhHVzeTEk&feature=c4-overview&list=UUj5ceb5aLKALh-g6vhAcpxw

Kolorów może używać tylko i wyłącznie ekipa. Jeśli jeszcze raz ktoś użyje koloru polecą ostrzeżenia. Triste Cordis.

Edited by Triste Cordis
niedozwolone użycie koloru
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...