Jump to content

Moja twórczość

Recommended Posts

-Zaproponowała by Tobie przetestowanie wykonania lineartu tuszem z użyciem dobrego pędzla z końskim włosiem 

końskim?! to to jak prawdziwe guzik od sutanny 8D W sumie mi się wydawało ze do tuszu bardziej by odpowiadały jakieś miękkie pędzle tak jak np te wiewiórkowe 

Ale w prawdzie ja bardziej używam stalówek nie do lineartu (tzn to też) ale przede wszystkim do pisania

Ona mi mówiła ,że to zależy od gustu ..jedni lubią wiewiórcze a inni końskie 

JEST CHIBI RAINBOW DASH.... JEST NOWY POST Z OBRAZKIEM 

neo-kids-o.gif

png068_by_ottonandpooky-d65cjx9.jpg

Jeden obrazek jest wykonany Sakurą pigma micronem 0.2 a reszta to brushe..możecie sobie porównać 

Kurcze przekonałaś mnie do tych cienkopisów. Aż w weekend odwiedzę bydgoski sklep artystyczny się zaopatrzę w kilka sztuk a potem w jeszcze kilka etc. :)

By the way:

"The f**K is this s***t?!" - rzekła postać z Neverhooda :D Tak jak mam duże TAK dla Twoich prac MLP, tak bardziej czekam zawsze na te Neverhoodowe :)

Bring me more my childhood! :)

No cóż mój kolego.rozumiem ...jednak to jest forum poświęcone kucykom i moim zdaniem nie wypada raczej robić.... aż tak dużego spamu pracami niezwiązanymi z tym fandomem

Digitalowa trochę niechlujnie zrobiona... chibi Twilight...prawdopodobnie mój ostatni obrazek wykonany na mojej stacjonarce...Spoczywaj w pokoju mój gimpie

untitled_by_ottonandpooky-d65sw9h.jpg

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
 Share

• Create New...