Guest Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Gdybys dostal wybor jak w Matrixie co do pigulki, ktora bys wybral? Przypominam: czerwona - poznanie prawdy, wyjscie z matrixa; niebieska - zycie w "oszukanym swiecie" Link to comment
Geralt of Poland Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Ciekawe co by się stało, gdybym wziął obie naraz? 1 Link to comment
Zucharski Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Ciekawe co by się stało, gdybym wziął obie naraz? Zwymiotowałbyś na fioletowo Chyba czerwoną bym wziął. Zresztą, można powiedzieć, że dzisiaj też mamy niejako taki wybór... Można powiedzieć, że od lat ludzie jadą na niebieskich tabletkach. Może się to zmieni. Link to comment
Ohmowe Ciastko Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Odpowiem tak: teraz mówię, że wziąłbym czerwoną, ale gdyby taki wybór był naprawdę to nie mam pojęcia, co by się stało. Z pewnością wiele by zależało od humoru, ale... nie wiem. Przynajmniej szczerze Link to comment
Moon Slash Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Nie wziął bym wcale. Podejrzane pigułki, murzyn z dziwnym uśmiechem... Wole nie ryzykować. 3 Link to comment
Raxoanox Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Nie wziął bym wcale. Podejrzane pigułki, murzyn z dziwnym uśmiechem... Wole nie ryzykować. Hah, dobre. Ja bym wziął czerwoną prawda jest ważna. Link to comment
Guest ChrisEggII Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Zdecydowanie wziąłbym niebieską. Czasami lepiej żyć w niewiedzy. Poza ty po co mi poznać prawdę, której prawdopodobnie bym za nic w świecie nie pojął? Link to comment
Guest Skurwysyn Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Wziąłbym niebieską... Link to comment
Mnemonik Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 (edited) Długo bym się zastanawiał nad różnymi nieznanymi ewentualnościami, ale ostatecznie byłaby to czerwona. Edited March 12, 2014 by MnemonikTM Link to comment
Churchille Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Niebieska, ale podprowadziłabym czerwoną i schowała do kieszeni. Link to comment
kamilas Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Gdybym nie wiedział, jak wygląda świat rzeczywisty, z ciekawości wziąłbym czerwoną. Ale po obejrzeniu trylogii, widząc walki z robotami i trudności w przetrwaniu, paskudne jedzenie itd., to jednak wolę niebieską Link to comment
Recommended Posts