solaris Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 (edited) Witam wszystkich, tutaj będę informował o postępach nad tłumaczeniem odcinków, gdyż padały pytania dotyczące tego jak mi idzie oraz będę wrzucał linki do nich. Zapraszam też do dyskusji nad nimi, będę mógł doszlifować niektóre rzeczy. Zacznijmy od odcinka Pinkie Pride. Niestety z powodu dość dużej ilości piosenek prace nad nim utknęły w miejscu. Obecnie przetłumaczone jest 73,95% tekstu. Co do tego jak rozkładają się obecnie przetłumaczone piosenki... Oto puu.sh: Co do odcinka Simple Ways, przetłumaczone jest obecnie: 40,25% Zakładam zatem, że ukaże się on w poniedziałek lub najpóźniej we wtorek, jeśli przydarzą się problemy z programem do wklejania napisów lub uploadem pliku (przy moim internecie 4Mb/s to wręcz udręka). Edited February 9, 2014 by solaris 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
solaris Posted February 10, 2014 Author Share Posted February 10, 2014 Dzisiaj nie będę w stanie wrzucić nowego odcinka, niedawno co wróciłem z objazdówki po Biedronkach w poszukiwaniu gier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
solaris Posted February 11, 2014 Author Share Posted February 11, 2014 Z powodu mojej wczorajszej nieobecności premiera mojego tłumaczenia przesunie się na środę, na ten moment ilość przetłumaczonego tekstu dla odcinka Simple Ways wynosi: 92,77% Wszystkich oczekujących przepraszam za utrudnienia, ale obecnie tłumaczę cały odcinek samemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts