Princess_Bubblegum Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 (edited) Witam, z tej strony Flutterpride, czyli muzyczny Random.Kilka miesięcy temu, pomyślałem, że fajnie byłoby podzielić sie tym co robię z innymi broniaczami.Co robię? Muzykę!Dokładniej? D'n'bJestem osiemnastoletnim, niedoświadczonym muzykiem, Który próbuje swoich sił w jego ulubionym gatunku muzyki elektronicznej.Staram sie robić coś ambitniejszego niż prymitywne łubu-dubu, a i tak dalej wychodzą spod mojej ręki takie potworki jak, na przykład, SweetieRage.Cały czas coś tworzę, ale większość obecnych projektów kończy na dysku jako nie wyeksportowane projekty. Moje doświadczenie jest małe, więc chętnie przyjmę sugestie poprawek lub wskazówki. Link do mojego profilu na Soundcloud: Soundcloud Flutterpride'a Edited May 19, 2014 by Qtzper 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princess_Bubblegum Posted May 19, 2014 Author Share Posted May 19, 2014 (edited) Mam wrażenie, że moje tematy są, łagodnie mówiąc, olewane...Dobra, dla leniwców , którym nie chce się klikać więcej niż dwa razy, proszę bardzo:Mój najnowszy kawałek twórczości:[soundcloud]https://soundcloud.com/flutterpride/broken-wings[/soundcloud]Nie polecam zaś, sprawdzania tego co robiłem kilka miesięcy temu. Nawet Ja nie potrafię tego słuchać. Edited May 19, 2014 by Qtzper 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princess_Bubblegum Posted December 30, 2014 Author Share Posted December 30, 2014 (edited) To już ponad sześć miesięcy ^^ Ostatnio powróciłem triumfalnie do Synthisa, robiąc to: ^Kliknij w obrazek, by przenieść się do pony.fm Za art, odpowiedzialna jest Spearheart. Jeszcze raz wielkie dzięki za ten obrazek ^^ Edited December 30, 2014 by Qtzper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts