Search the Community

Showing results for tags 'Błąd'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Ogólne
    • Serwis & Regulamin
    • Organizacja
    • Equestria Times
    • Zapisy/Eventy
    • Projekty
    • Na start...
  • My Little Pony
    • Generacje 1-3
    • "Friendship is Magic" (Generacja 4)
    • Equestria Girls
  • Działy Postaci
    • Pałac Księżniczki Celestii
    • Enklawa Pani Nocy
    • Zamek Twilight Sparkle
    • Cukrowy Kącik Pinkie Pie
    • Podniebny klub Rainbow Dash
    • Farma Applejack
    • Domek Na Drzewie
    • Magiczny Pokój Starlight Glimmer
    • Scena Wielkiej I Potężnej Trixie!
    • Chata Zecory
    • Magiczne Krainy
    • Gabinet Dentystyczny Minuette
    • Studio Muzyczne Vinyl i Octavii
    • Ogólna dyskusja na temat kucyków
    • Pozostałe postacie
  • RPG/PBF
  • Twórczość fanów
  • Wymiar Discorda
  • Inne

Calendars

  • Foreign
  • Dolnośląskie
  • Kujawsko-Pomorskie
  • Lubelskie
  • Lubuskie
  • Łódzkie
  • Małopolskie
  • Mazowieckie
  • Opolskie
  • Podkarpackie
  • Podlaskie
  • Pomorskie
  • Śląskie
  • Świętokrzyskie
  • Warmińsko-Mazurskie
  • Wielkopolskie
  • Zachodniopomorskie
  • All Poland

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Strona www


Yahoo


Jabber


Skype


Facebook


Instagram


Snapchat


Miasto


Zainteresowania


Ulubiona postać

Found 39 results

  1. Od bodajże wczoraj na forum pojawił się wyjątkowo irytujący błąd. Nie wyświetlają się najnowsze tematy: Od razu mówię, że na stacjonarnym jest dokładnie ten sam problem. Jest on o tyle irytujący, że naprawdę utrudnia korzystanie z forum. Mam nadzieję, że administracja szybko naprawi ten problem .
  2. Aktualne ogłoszenia graficzne są całkiem fajne. Do czasu aż jedno z nich będzie nieco większe od reszty. Różnica w wielkości powoduje okresowe przesuwanie całego forum w dół, żeby po chwili wróciło do swojej pierwotnej pozycji. Jest to dość irytujące, gdy pisze się na SB i ekran co chwilę się przesuwa :c
  3. Po prostu Tomek

    Nie widziałem jeszcze tematu z takim błędem, jak było to sory. Mam w wyszukiwarce takie miniaturki do otwierania często używanych stron. Normalnie miniaturka mlppolska przekierowałaby mnie do nieprzeczytanej zawartości. Jednak tutaj pojawia się problem. Klikam i dupa. Nie ładuje się połowa forum, wbija mi się "nie masz uprawnień do tego", a próba logowania się nie działa. Dosłownie, wpisywanie e-maila oraz hasła nie daje absolutnie żadnych rezultatów. Kiedy na forum wchodzę "ręcznie", czyli wpisując je w pasku wyszukiwania i wchodząc w link, wszystko zdaje się działać normalnie. Pomocy proszszsz.
  4. Witam. Mam nadzieję, że nie otrzymam za to bana na 24h Tak jak poprzednio, tak i teraz proponuję stworzenie tematu z opisem: postępu prac czy FAQ. Oczywiście byłby przypięty. Być może dzięki niemu nie będzie takiego biadolenia i n-tego wypisywania błędów. Temat byłby zamknięty, dzięki czemu nie zostałby zaśmiecony. Innymi słowy, jeden post zawierający: "Do zrobienia" - xyz -abc "Zrobiono" - hjk - iop FAQ Ot inspiracja "changelogami" ze Steam
  5. Szeregowa WW

    Czyżby kolejna aktualizacja? W wersji mobilnej pojawił się wielki napis MLPPOLSKA na samym środku strony. Na początku pomyslałam, że w porządku, dodali coś nowego... Ale gdy przewijam stronę w dół to on nie znika tylko dalej siedzi sobie na środku przez co nie mogę normalnie czytać tematów ani pisać postów bo niewiele widać... Błagam napraw ktoś... Bo mnie zaraz coś trafi :") + W wersji komputerowej przywróćcie starą wielkość avatarów w tematach bo teraz są takie małe i fu ;-; Proooooooooszę~
  6. Viktoria Turner

    Mam problem z wersją mobilną na iPhone 3gs (iOS 4.1). Nie mogę kliknąć w ikonę menu, bo po prostu się nie ładuje. Nie mogę również napisać odpowiedzi do żadnego tematu, bo nie ładuje się okienko na wpisanie odpowiedzi. Czy to po prostu błąd mojego starego telefonu, czy może da się z tym coś zrobić?
  7. ATIMKOS

    Gdy próbuje wejść w powiadomienia to ładują się one bez końca. Problem ten pojawia sie w firefox i google chrome, nie wiem jak z innymi przeglądarkami.
  8. Po wczorajszej aktualizacji, w wersji mobilnej forum mimo odczytywania powiadomień o nowych postach, nie ustawiają się jako przeczytane. Nawet przełącze się do pełnej wersji nie pomaga. Dopiero odczytanie ich na kompie je wykasuje. Przeglądarka chrome.
  9. SzymonL

    Edytowałem sygnatuję i po zapisaniu dostaję błęda. Doszedłem do tego że wywala go przez obecność obrazka, nie ważne jakiego. Bez obrazka zapisuje bez problemu. 2 tyg temu zgłosiłem na maila, do dziś cisza...
  10. Tak jak w temacie, chciałem sobie napisać posta a tu ku mojemu zdziwieniu ujrzałem to: Próbowałem na sposoby wszelakie wyłączyć permanentny tryb BB code, aż doszedłem do wniosku, że nie da rady. Reset przeglądarki dał niewiele. No to próbujemy napisać temat i widzę taki problem: Przy kliknięciu "więcej opcji" na zwykłej odpowiedzi lub próbie napisania nowego tematu nie ładuje kompletnie nic. Dopiero po odkurzaniu nieotwieranego od wieków Internet Explorera okazało się, że błąd leży po stronie przeglądarki, gdyż właśnie z IE piszę i na nim wszystko działa. Ma ktoś jakieś pomysły dlaczego Chrome nagle zdecydowało się nie władowywać panelu pisania posta i jak temu zapobiec?
  11. Mephisto The Undying

    Witam, otóż, ostatnio wyskoczył mi pewien problem. Mianowicie chcę zamknąć plik NCLauncher.exe, niestety wyskakuje błąd twierdzący że nie mam dostępu. Nie dziwiło by mnie to gdyby nie fakt że ja jestem administratorem komputera. Owszem ma to sens w przypadku plików systemowych których zamknięcie może spowodować błędy systemu ale nie w pliku launchera. Dodam że mam Windows 8.1 (i teraz zaczną się hejty na ten system). Jeśli ktoś wie co zrobić, proszę o pomoc.
  12. Uszatka

    Od dzisiaj godziny około 1:00 w nocy mam problemy z forum. W nocy chciałam się zalogować na kom, ale się nie udało. Nie wiem czy to wina mojej komórki czy forum bo pisało, że albo nie może się połączyć z serwerem, albo forum ma problemy z szyfrowaniem cokolwiek to znaczy. Ponadto mimo iż jestem na forum mój status to niedostępny, a informacja o ostatniej wizycie się nie pojawia. Pisze "informacja prywatna". Nie ustawiałam prywatności bo nawet nie wiem jak. Tym samym nie wiem jak zmienić by z powrotem było widać, że jestem dostępna.
  13. Cava Herondale

    Kiedy zjechałam na dół forum w celu wejścia na SB zauważyłam taki oto pojawiający się błąd: http://i.imgur.com/VviYay5.png Korzystam z przeglądarki Maxthon Cloud Browser 4.4.11.3000. Nie wiem właśnie, czy to problem przeglądark i powinnam wyczyścić pliki cookies, czy też ktoś inny ma taki sam problem. Edit: Występuje jeszcze inny błąd, który znika dopiero po zmianie stylu na jasny. http://i.imgur.com/5DLrkXE.png
  14. Garin

    Otóż mam taki mały problem. Gdy chcę zobaczyć jakie osoby, które przydzieliły punkty reputacji za post, owa lista mi się nie wyświetla. Sprawdzałem na dwóch urządzeniach oraz na IE, Firefoxsie i Cromie. Na wszystkich wyżej wymienionych nie działało nadal. Problem ten wystąpił, gdy zostałem Avatarem AJ.
  15. Dayan

    Nie było mnie cały weekend, nie mogłem, ponieważ dla mnie ważniejsza była modlitwa za zmarłych. Do rzeczy: Wchodzę rano na forum, a tutaj wyświetla mi się, że mam dwa powiadomienia, klikam w ten guzik obok tego od PW, i piszę mi, że mam "brak powiadomień". Niby nic, ale jak wchodzę na Powiadomienia, cała ich lista jest wymazana. Z tego co wiem, powiadomienia raczej się zapisywały automatycznie. A teraz patrzę i pusta lista. To jakiś bug (błąd oprogramowania)? Czy ja tu czegoś nie rozumiem?
  16. Triste Cordis

    Od jakiegoś czasu nie otrzymuję powiadomień o nowej PW. Długość wiadomości czy użytkownik nie mają znaczenia. Sama wiadomość jest, ale nie pojawia się powiadomienie. Co innego tematy/zabawy - tutaj jest ok. Jedynie powiadomienia o PW sprawiają problemy. Przeglądarka - Opera (Win 8.1) Styl - ciemny Próbowałem wyczyścić skrzynkę niemal do zera - nic.
  17. Spring Apricot

    Coby się nie rozpisywać: robię spoiler, po nim piszę coś jeszcze w poście, to coś też trafia do spoileru (patrz -> dołączone pliki).
  18. Triste Cordis

    Od wczoraj próbuję wysłać dłuższą wiadomość do użytkownika Xinef. Tylko do niego (przetestowane na innych użytkownikach - lorem ipsum). I tu pojawia się problem. Od dawna pisaliśmy do siebie DŁUGIE teksty, które przechodziły bez problemów, ale teraz otrzymuję taki oto komunikat: Początkowo byłem pewien, że to wina przegrzewającego się laptopa / routera. Spróbowałem wieczorem gdy było chłodniej. Efekt ten sam. Przeglądarka - każda. Na każdej ten sam komunikat. Próbowałem podzielić wiadomość na mniejsze. Udało się, ale u innych użytkowników nie musiałem nic ciąć. Włączenie / wyłączenie AdBlocka nie pomaga. Skończyły mi się pomysły. To pierwsza taka sytuacja na forum. Swoją drogą, ciekawe czy ta wiadomość przejdzie :/
  19. Ostatnio bardzo często widzę ten komunikat ("Ta strona internetowa zawiera pętlę przekierowań"). Pojawia się on gdy chcę otworzyć w nowej zakładce coś z powiadomień. Przeglądarka: Chrome Czy też tak macie? Czy może to być wina AddBlocka? Jeśli tak, to co w nim ustawić, żebym nie musiał ręcznie przekopywać się przez tematy? EDIT. Wina przeglądarki. Chrome, go home.
  20. Szeregowa WW

    Już mówię co zaszło. Gdy jestem na komputerze nie mogę pisać postów, ponieważ nie mam paska zadań (tam gdzie czcionka itp.). Zupełnie jak na telefonie. Nie tylko to. Posty nie chcą się publikować. Na komórce wszystko działa. Myślałam, że to wina internetu, więc go zmieniłam. Jednak potem okazało się, że nie działa mi funkcja "kopiuj/wklej". Gdy kopiuję a później wklejam po prostu nic się nie dzieje. Gdy zmieniam czcionkę muszę zaczynać początku posta, żeby móc nią pisać. To denerwuje, naprawdę. Ne wiem czy jest to moja wina i czy ktoś prócz mnie tak ma ale proszę o pomoc.
  21. Leah

    Nie wiem czy dobry temat i tagi, ale mam sprawę. Jest kilka powtarzających się emotek, nie jest to jakiś wielki błąd, ale jakby się adminom nudziło to mogą naprawić. Chodzi mi o: - fluttercry i flutterbad - twilight4 i twilight8 - rarityawesome i fabulous - pinkiep i pinke_tongue - pinkie2 i pinkieawesome - eww i lyra4 Dziękuję za uwagę. I pamiętajcie: Leah czuwa nad forum
  22. Po wrzuceniu na SB linka do filmiku pojawia się jego miniatura i link, ale po odświeżeniu forum i wejściu na SB link znika, zostawiając tylko miniaturę:
  23. PlagueOverlord

    Mam problem polegający na tym, że na dole w aktywnych użytkownikach widzę tylko mój nick, ewentualnie kilka osób, chociaż są na forum aktywni, proszę o szybką pomoc.
  24. Otóż jest taki mały problemik. Gdy obrazek który jest w górnej części strony ma tło w takim samym kolorze jak napis to nie widać napisu. Przykładem jest: Nie wiem ile jeszcze jest takich obrazków które zlewają się z napisem gdyż rzadko odświeżam stronę i nie zauważyłem więcej prócz jednego gdzie nie widać całego pomarańczowego "MLP". Nie jest to jakiś błąd który przeszkadza w funkcjonowaniu forum ale lekko wpływa na stylistykę. Pozdrawiam, Yargoluś
  25. Od jakiegoś czasu (w sumie od początku) zauważam wielkie niedopatrzenie na tym forum. Forum bowiem zwie się "Mlppolska", nie "MlpFIMpolska". Tak więc forum dotyczyć powinno ogólnie wszystkich generacji "My Little Pony". G4 (FiM) ma poświęcone kilka działów, a serie takie jak My Little Pony G1 ,czy G3 nie ma DOSŁOWNIE NIC! Moim zdaniem kucyki z innych wcześniejszych generacji jak najbardziej zasługują na swój własny osobny dział! Bo bez żadnego uwzględnienia poprzednich generacji forum jest po prostu niedokończone. A przecież mlppolska ma właśnie taką tematykę, a nie inną. Wiem, że wiele osób ma gdzieś poprzednie MLP, ale na pewno nie wszyscy. Bo nie wolno zapominać,że gdyby nie poprzednie generacje nie byłoby My Little Pony Friendship is Magic!!!