Gość Sayonara Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Niedawno na UKF Dubstep został wrzucony utwór, który zawiera głosy kucyków, słychać m.in. Rainbow Dash krzycząca ''LOUDER!''. Co o tym sądzicie? Link do utworu: Link do komentarza
Gość Skurwysyn Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Z tego co wyczytałem - twórca tego utworu to po prostu Brony. Robi to co lubi i dzieli się tym z innymi. Szlag mnie trafia jak widzę tych anty-bronies oraz bronies kłócących się o utwór w komentarzach. W takich momentach to obie grupy to idioci, za przeproszeniem. 1 Link do komentarza
plx Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Święte słowa, Bonnet. A co do pytania 4bassa - sądzę, że jeśli wszystko odbywa się zgodnie z prawem, to niech sobie tych dźwięków jak chce (jestem przeciwnikiem ostatnich ruchów hasbro dotyczących używania ich marek, ale jeśli jakiś twórca na czymś, w czym zawarł trochę kucyków, zarabia kasę, to powinien to wcześniej z nimi uzgodnić) Link do komentarza
Halucynowaa Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Jeśli twórca to Brony to mógł sobie dać głosy kuców. Link do komentarza
Recommended Posts