Gość Anekito Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Dzień dobry wszystkim! Poszukuję osób na małe wycieczki rowerowe (odległość i cel można ustalić) w okolicach Bielska-Białej. Nie chodzi mi o rowerowy ponymeet, ale o dwie czy trzy (lub więcej, jeśli będą chętni) osoby. Zawsze w grupie czy też z kompanem lepiej się jeździ. Chętnie umówiłbym się z kilkoma forumowymi rowerzystami na spotkanie w konkretny dzień (szczególnie teraz, w wakacje i urlopy) w określonym miejscu i czasie. Czy są jacyś chętni z okolic Bielska-Białej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Kurczę no, zgłosiłbym się bardzo chętnie, gdyby nie mały problem... a konkretnie prawie 600km problemu. Pozostaje mi życzyć powodzenia w poszukiwaniach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Szczerze, to zainteresowanie tym tematem i sportem na tym forum i tak już przekroczyło moje oczekiwania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Czemu? Nie spodziewałeś się, że ktokolwiek odpowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Dokładnie. Ta część forum jest chyba zapomniana. Mimo to, kiedy zobaczyłem, że tytuł podforum "Sport" posiada pogrubioną czcionkę, serce zabiło mi szybciej. Dobrze, że przynajmniej Ty się tym zainteresowałeś. Z chęcią gdzieś pojadę, jak tylko zatrzymam się na dłużej w Twojej okolicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się