Nawias Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Siema, siema. To nie ściema.Dzisiaj rymuję, bo dobrze się czuję.Choć są rymy, nie ma taktu, ale tu potrzeba faktów.Chciałbym pograć - nie samemu - z kolegami (po mojemu).Mam więc gierkę bardzo fajną, żeby pograć w nią z ferajną.I choć męczą mnie te wiersze, dam wam informacje szersze.Sven Co-op - kooperacja - gram w to zawsze na wakacjach.Mod do Half Life, choć już stary, ma w sobie te wszystkie czary:I współpraca, i strzelanie - a nie jakieś w kącie stanie,Łamigłówki oraz akcja - ważny umysł i reakcja,Jeśli was to nie przekona,Grajcie sobie w Ghost Recona. BRAWO! Właśnie przetrwałeś atak beznadziejnego utworu chorego umysłu Nawiasa! W nagrodę otrzymujesz ciasto: Teraz bardziej na serio:Sven Co-Op to pierwsza wydana modyfikacja Half Life, której pierwotnym celem było umożliwienie graczom przejście kampanii tejże gry nie samemu, lecz z innymi graczami. Jednak po piętnastu latach rozwoju mod zdobył różne inne mapy i kampanie, dużą pulę dodanych broni oraz wiele innych. Dlatego też pomyślałem, że warto byłoby się tutaj ogłosić. Szukam chętnych do zagrania w tego moda. Coś dla wielbicieli akcji, faszerowania ołowiem, a także główkowania i zręczności. No i oczywiście - wspólna rozgrywka. To cenię najbardziej. Multiplayer podzielony na dwie drużyny losowych graczy to nie to samo, tutaj jest stała komunikacja z innymi, a to zwiększa szanse na atak "syndromu Beksona" (główne objawy to niepohamowane ataki śmiechu, łzawiące oczy i problemy z oddychaniem). Piszcie w odpowiedziach kto za i kto przeciw, od razu powiem że od środy do końca miesiąca wybywam nad morze. Bajo. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGeRoNyMoNy Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Fajnie, dołączę. Ale mnie też nie będzie od soboty i dopiero w sierpniu wrócę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 To jak będzie? Gra ktoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts