Nishi Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 (edytowany) Podobna sprawa, jak wtedy gdy pisałem o Animatsuri. Ktoś się pojawi na B6 w Krakowie? Dla nie wtajemniczonych: B6: The Game to konwent mangowy który odbędzie się w Krakowie 15-17 sierpnia. Jak mnie rozpoznacie? Cóż, w któryś dzień będę miał koszulkę z Vinyl, na konwencie będzie moja konsola, więc będę przy niej tak często jak to możliwe. Ewentualnie szukajcie kogoś takiego: Oczywiscie nie będę w kitlu po konwencie chodził OSOBY, KTÓRE BĘDĄ NA 100%: -Nishi -Imesh OSOBY KTÓRE NIE SA PEWNE: Tak że pisać kto będzie, będę edytował posta jak ktoś się dopisze Edytowano Sierpień 13, 2014 przez Nishi Link do komentarza
Imeshovy Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 (edytowany) Jest duża szansa, że będę wspierał kumpla na turnieju w osu! Mimo wszystko nie jest to 100%. Ale powinienem być EDIT: Tylko dwie osoby łącznie ze mną? No weźcie Also, można zmienić z "niepewnego" na "będę na 100%", bo transport i wejściówki już opłacone Edytowano Sierpień 7, 2014 przez Imesh Link do komentarza
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się