Bonifacus Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 (edytowany) Witam was drodzy Bronies i Pegasisters. Jestem dosyć starym użytkownikiem, lecz ostatnio nastały ciężkie dla mnie czasy i muszę zgarnąć trochę pieniędzy na prawo jazdy, które bardzo chciałbym dokończyć. Chciałbym sprzedać mój prezent od mamy na Boże Narodzenie- ręcznie szytego na zamówienie pluszaczka Rainbow Dash. Bardzo nie chciałem go sprzedawać, lecz niestety otrzymałem wiadomość od matki, że jeśli go nie sprzedam, to i tak go wyrzuci bo miejsce mi zabiera :c Tak więc z ciężkim sercem jestem zmuszony do sprzedania mojego kochanego pluszaczka :c Włożyłem w nią dużo pieniędzy, jak na pluszaka(dokupiłem obróżkę i cutie-mark na zamówienie, a także liczne poprawki w budowie). Nie bójcie się, pluszak nie był w żaden sposób poniewierany,brudzony i katowany, rozcinany. Pluszaka zaniosłem do prania chemicznego tak dla pewności, więc nie musicie się martwić o żadne plamy. A oto zdjęcia Ceną początkową za pluszaka (razem z dodatkami) to 60zł Po wygraniu tej krótkiej licytacji, daną osobę zaproszę wtedy na priva, by uzgodnić wszelkie informacje na temat wysyłki, która jest dla mnie żadnym problemem :3 Tak więc zapraszam was do zakupu mojego ukochanego pluszaczka :3 Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Bonifacus Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Forma zapłaty oraz dojazdu? Jeśli tylko na terenie Polski to odpadam. Link do komentarza
Bonifacus Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 Zbumpuję, bo w końcu są święta Może ktoś kupi... Cena obniżona :3 Link do komentarza
Recommended Posts