Emiel Regis Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 Hejo. Znalazłem w necie fajną grę karcianą ale nie za bardzo mam z kim w nią zagrać. Pomyślałem więc że może tutaj znajdę jakiś chętnych tym bardziej że może to być zabawne. http://tsssf-tcg.tumblr.com/online Gra nazywa się jak w tytule a jej celem jest wspomóc Twilight w napisaniu perfekcyjnego shipfica . Robimy to przez układanie różnych "szczególnych" relacji pomiędzy kucami( i nie tylko) za pomocą wylosowanych kart i staranie się osiągnąć wylosowane cele np 3 wersje Twilight w jednym związku . Mamy karty kuców: Shipów: I celów do wykonania: Jeśli ktoś byłby chętny można by było zagrać za pośrednictwem Vassala (program do grania na kompie w karcianki i planszówki jak ktoś nie wie, darmowy) zwłaszcza że moduł tej gry jest darmowy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 Nie żebym się czepiał, ale po co drugi raz zakładasz ten sam temat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Październik 17, 2014 Autor Share Napisano Październik 17, 2014 Nie byłem pewien czy wcześniej wybrałem właściwy dział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts