Paladyn Zanderson Napisano Październik 21, 2014 Share Napisano Październik 21, 2014 Tutaqj z chęcia odpowiadam na wasze pytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 23, 2014 Autor Share Napisano Październik 23, 2014 (edytowany) No i Babs mamy 9 pytań na początek Wow no kto jest tak mnie ciekawy 2 Użytkowników są to Czy utrzymujemy jakąś łączność z cmc z Ponyvile? Jak idzie ci tworzenie nowego oddziału CMC na Manehatan? Jest w twoim mieście dużo otyłych klaczy? Lubisz placki? Pewnie, że utrzymuję łączność z głównie listownie, ale też odwiedzamy się A nawet dobrze sporo jest kucyków bez znaczków w mieście to i sporo się zapisało Nie dużo, choć ostatnio widzę ich coraz więcęj to pewnie przez tą nową sieć restauracji, gdzie była nawet Księżniczka Yup z karmelem jabłkami *oblizuje się* 1. Czy w twoim mieście znasz jakieś kucyki z gładkim boczkiem? 2. Czy masz z nimi dobry kontakt? 3. Czy to prawda, że w Manehatanie żył Woody Horse? 4. Czy większość Equestriańskich filmów jest kręconych w Manehatanie, gdzie rozgrywa się większość akcji? 5. Kim będziesz gdy dorośniesz? 1. Tak moich przyjaciól Math G i Vitally Actress, też nie mają znaczka, są super przyjaciólmi Tak, a Matha dażysz czymś wiecej Zandi !!!, dorwę cię aaaa ratunku * Babs mnie łaskocze* przestań 2. Tak doskonały 3. Nie znam kuca Ty i tak malo wiesz Babsi Zandi kopnać cię za to 4. Nie większośc filmów kręcona jest Los Pegasus, ale pewne filmy byly krecono na Bucklin (dzelina miasta w której mieszkam) 5. Planuję zostać botanikiem, ale nie wiadomomo czy wyjdzie mi taki znaczek Uff sporo tego było Yup Edytowano Październik 23, 2014 przez Schizo Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 17, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Babs mamy nowe pytania po prawie roku chcesz na nie odpowiedziećA co to za pytanie oczywiście że chcę *patrzy na datę pytań od Izak* hm ktoś tu chyba jest leniwym kucem *uśmiecha się złośliwe* Tak ekhm miałem "ważne sprawy na głowie" Akurat powiedz prawdę, że nie zaglądałeś tu leniu *zaczyna łaskotaćDobra Babs haha przestań i zamiast mnie łaskotać odpowiadaj na pytaniaBudyń czy Kisiel?Budyń zdecydowanieCo sądzisz o księżniczkach?oficjalnie ich nie spotkałam, ale sądzę że dobrze, że się nami opiekują w pewien sposóbCo sądzisz o znaczkowej lidze?Najlepsze przyjaciółki na świecie i bastaCo sądzisz o babci Smith?Całkiem miła starsza klacz tylko nie rozumiem czemu gada do słoików, ale AB wyjaśniła mi, że to pomaga w robieniu dżemuSkąd się biorą źrebaki?*Rrumeni się* ee sądzę, że jestem za mała by to wiedzieć wiesz Witaj! Jesteś na swój sposób pociągająca 1.Kiedy teraz wpadniesz do Ponnyville?2.Znacz coś takiego, jak człowiek?3.Czy twój znaczek już w jakiś sposób pomaga Ci w realizacji swoich marzeń, swojego powołania?4.Niezłe ziółko z Ciebie 5.Przytulisz mnie?6.Czy znasz kucyki z Mane 6? (oprócz Applejack oczywiście)7.Jak podobasz się sobie z głosem Anny Wodzyńskiej? 1. Niedługo więcej nie zdradzę 2. czy to coś do jedzenia ?3. raczej nie, bo jak narazie muszę się sporo uczyć, ale w przyszłości kto wie 4. Wadimo trzeba być twardym, bo w przeciwnym razie nie masz szans przeżyć przynajmniej na Buckline 5.Ok ale jak komuś coś piśniesz to po tobie Capisco ?6. Nie znam tylko Applejack 7. nic nie powiem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts