WinterPonyLiker Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Szukam osób do gry w Anno 2070 Space Enginers Garrys mod Terraria Nether to hyba wszystko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Ja mogę pod Garry's Mod się zgłosić, ale nie ogarniam go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WinterPonyLiker Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 ja też nei to ma byc gra for fun a nei ze odrazu jestes noobem co ty robisz i takie tam ja tez go nieogarniam to miło go z kims bedzie ogarniac podaj konto steam to cie zapro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 ja też nei to ma byc gra for fun a nei ze odrazu jestes noobem co ty robisz i takie tam ja tez go nieogarniam to miło go z kims bedzie ogarniac podaj konto steam to cie zapro kejos c: Poznasz po kucu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WinterPonyLiker Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 tylko 1 osoba ?? dziwne a myślale że wiencej sie znajdzie ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WinterPonyLiker Napisano Styczeń 8, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2015 haha Jak ktos ma CS:GO TO ZAPRASZAM SERDECZNIE wczoraj znalazlem jednego z naszych bronies na kuleczkky serwie !!! I o dziwo jak gadaliśmy na serwie o mlp niebyło hejtowanai Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 (edytowany) Ja mam CS:GO i GMOD'a więc do wspólnej gry się zgłaszam;)" Edytowano Styczeń 30, 2015 przez NoNamePony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk956 Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 W moim przypadku jest możliwość gry w Terrarię, CS:GO, Warframe, L4D2 i Saint's Row'a od 2 do 4 Nick steam to x-blaster z awatarem wilka na biało-czerwonym tle z podpiskiem cta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Ktoś chętny na co-op w Portalu 2? Uwaga, to będzie mój pierwszy raz. Nick i avatar te same, co tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Mogę pograć w Anno (tylko muszę na nowo ogarnąć mechanikę ~ za dużo 1404) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Luty 15, 2016 Share Napisano Luty 15, 2016 (edytowany) Ja mogę pograć z kimś w Team Fortress 2 , Saints Row 4 i CS Nexon Zombies . Mój nick to : SpringTrap PL a fotka to : Edytowano Luty 15, 2016 przez TwilightSpringTrapPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponkacz Napisano Luty 29, 2016 Share Napisano Luty 29, 2016 Kto pogra ze mną w CS:GO o 12:00? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się